Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 220 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
lolitaa napisal/-a:js sem slišala da je ful hudo tudi ko te uho boli.
Za crknt... men verjem mam večne probleme s tem
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
^^O ja, ko bolijo ušesa je grozno! Pred leti sem morala na operacijo, ker me enostavno niso mogli pozdraviti in so me ušesa bolela tudi po par tednov skupaj. Boli cela glava, v ušesih te trga in povzroča grozne bolečine, noben tablet ne pomaga itd. Groza! Na srečo so z operacijo bolečine minile in od takrat me niso niti enkrat samkrat več bolela
Zelo pa boli tudi strt srček
Zelo pa boli tudi strt srček
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Se ne morem odločit med ušesi, zobobolom in menstrualnimi krči. Vse boli ko hudič. Drgač pa pri ušesih je meni zelo pomagal natresk in topli obkladki.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
uff pred kratkim sm mela vnetje mehurja.. pa je blo grozno.. da bi bil samo mehur bi blo ok.. istocasno so me še jajčniki boleli.. pa neke krče sm mela ...obup to mi je blo najbolj boleče
no pa enkrat ko sm mela manjšo nesrečo ko sm bla vsa plava in nism mogla ne sedet ne ležat hehe
no pa enkrat ko sm mela manjšo nesrečo ko sm bla vsa plava in nism mogla ne sedet ne ležat hehe
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- nindza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
Mislm, da tuki ni še noben omenu bolečine ob injekciji. Jst mam sicr res zlo zlo visok prag bolečine in mi ponavadi jemanje krvi, cepljenja, pirsanje in vse mogoče stvari ful pašejo (mejčkn mazohista v meni, ja).
Ampak pred enim letom sm fasala gnojno angino, pa mi zarad slabga imunskega sistema ni pomagu noben antibiotik, zato sm po enm mescu ležanja pa vročine 40+ na infekcijski dobila najhujšo injekcijo u življenju.
Me je opozorila sestra, da boli, sam česa tazga u življenju nism občutila. Dobila sm jo u ritnco, oz. že gor proti boku, in še en tedn nism mogla sedet in ležat na uni strani.
Mi je pa usaj pomagala, čeprou takšne bolečine ne prvoščm nobenmu
Drugač pa se strinjam z naštetim - glavobol (migrena pa vročina) pa zobobol. Hvala bogu, da nimam menstruacijskih krčev
Ampak pred enim letom sm fasala gnojno angino, pa mi zarad slabga imunskega sistema ni pomagu noben antibiotik, zato sm po enm mescu ležanja pa vročine 40+ na infekcijski dobila najhujšo injekcijo u življenju.
Me je opozorila sestra, da boli, sam česa tazga u življenju nism občutila. Dobila sm jo u ritnco, oz. že gor proti boku, in še en tedn nism mogla sedet in ležat na uni strani.
Mi je pa usaj pomagala, čeprou takšne bolečine ne prvoščm nobenmu
Drugač pa se strinjam z naštetim - glavobol (migrena pa vročina) pa zobobol. Hvala bogu, da nimam menstruacijskih krčev
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
polly-polly napisal/-a:Želodčni krči, ko želodec ne prenese določene hrane in dobiš krče. Ko, da bi ti nekdo trgal tkivo iz želodčne stene. Groza.
Se podpišem pod tole. Pa tudi zobobol in z njim povezane nadaljne bolečine, ko ne veš več kaj sploh te boli.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Definitivno zobobol.. trenutno mam kar hudga, ker mam že 14dni odprt zob.. pa še do 10.januarja ga bom mela Drugače so mi pa vse naštete kar hude
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
meni je najhujše ko mam mesntrualne krče takrat sm taka da res za nikamor nisem in še komaj stojim ali pa kaj delam res samo lahko ležim...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Prvi neprebran prispevek • 220 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov