Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 220 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
haley napisal/-a:Meni so pa bolečine ob menstruaciji najhujše.
enako..sploh tiste ko ze istocasno bolita kriz in trebuh . za kriz mi pase da sem zravnana, za trebuh da sem skrcena . in pol kakorkoli se nastimam mi ni za neki ql. ce je pa zraven se glavobol...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja sej pr men tud ni vsaka taka...na sreco
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
No sej pri meni tudi ni vsaka tetka s krvavca taka. Je pa res, da te bolečine pri meni trajajo ponavadi samo en dan, ampak so take, da res skoraj umiram... Včasih glih tok da se premikam pa še bruham kej vmes
Me ni nikol še nič tako bolelo kot to.
Me ni nikol še nič tako bolelo kot to.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
popadki.....podobno menstrualnim krčem, sam jakost bolečine je s potenco na 10.....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Bolj bednega vprašanja pa še ne? Srsly? 3/4 tem je bolj bednih..
Si sploh dobr prebrala 1. post?
Si sploh dobr prebrala 1. post?
barby* napisal/-a:Torej... Vem, da ima vsak različen prag bolečin in da je to precej subjektivno. Pa vendar, katera je bila najhujša(fizična) bolečina, ki ste jo občutili?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Šivaš razparano majico, se malo zabodeš, pride kapljica krvi in te zaboli.
Padeš s stola medtem, ko privijaš žarnico, nerodno pristaneš na gležnju, si ga zviješ in boli.
Spotakneš se ob nedeljskih opravilih in pristaneš na nožu, zabodena si v trebuh, krvaviš in boli.
Voziš se in nasproti ti pripelje rdeč golf in se zabije vate s hitrostjo 130km/h, ti žal nisi privezana, odletiš skozi šipo, kosci stekla se zarijejo v tvoje telo, zlomiš si roko, ob pristanku na trd beton si zlomiš nos, rebra, nogo in dobiš možganske krvavitve in..te boli.
Vse različne bolečine, vse bolijo, nekatere več, nekatere manj..
To je point teme. Pa ja lahko ločiš bolečino grdega zobobola, ki traja dlje in je bolj intenzivna kakor ko se udariš z nogo ob stol in te boli minuto in je konec.
Padeš s stola medtem, ko privijaš žarnico, nerodno pristaneš na gležnju, si ga zviješ in boli.
Spotakneš se ob nedeljskih opravilih in pristaneš na nožu, zabodena si v trebuh, krvaviš in boli.
Voziš se in nasproti ti pripelje rdeč golf in se zabije vate s hitrostjo 130km/h, ti žal nisi privezana, odletiš skozi šipo, kosci stekla se zarijejo v tvoje telo, zlomiš si roko, ob pristanku na trd beton si zlomiš nos, rebra, nogo in dobiš možganske krvavitve in..te boli.
Vse različne bolečine, vse bolijo, nekatere več, nekatere manj..
To je point teme. Pa ja lahko ločiš bolečino grdega zobobola, ki traja dlje in je bolj intenzivna kakor ko se udariš z nogo ob stol in te boli minuto in je konec.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jah..kakor drugače občutijo bolečino, jo pač tudi drugače definirajo.. tvoja bolečina je lahko za nekoga masaža.. že vejo, kaj jih bolj boli in kaj manj..
It was forever..but it didnt last long..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
buubbika napisal/-a:Hhahah, bolj bednega vprašanja pa še ne . Ko boli, boli. Js ne vem, kaj je bolj hudo, ko me bolijo kolena in ne morem ne stat, ne sedet ne ležat ali pa uho, morda glava, kakšna opeklina, ... Še manj pa razumem ljudi, ki prav znajo opredelit, kaj najbolj boli. Laughing out loud.
Ni res. Obstajajo lestvice za merjenje bolečine, in niso vse bolečine enake.
Kam bi pa prišli, če bi zdravniki dajal morfij tako tistim z najhujšimi bolečinami (kakšen kostni rak, pooperativna bolečina po določeni operaciji...) in tistim, ki imajo glavobol....
LOL
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Zakaj nisi mogla tega že takoj napisat brez posmehovanja..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Finofajn, ampak, valda, tolk kot nas je različnih ljudi, tolk mamo različnih izkušenj.
Ti si doživela to, jz ono.
Več al manj mamo pa vsi ene predstave o tem kaj in kako smo določene poškodbe/bolečine doživljal in približno znamo povedat kdaj nam je bilo najhujš.
(tisto z iglo pa upam, da ti je jasno, da je karikirano; čeprav lahko tud to nekomu predstavlja strašno grozo, npr. meni , ampak običajno prej)
Ti si doživela to, jz ono.
Več al manj mamo pa vsi ene predstave o tem kaj in kako smo določene poškodbe/bolečine doživljal in približno znamo povedat kdaj nam je bilo najhujš.
(tisto z iglo pa upam, da ti je jasno, da je karikirano; čeprav lahko tud to nekomu predstavlja strašno grozo, npr. meni , ampak običajno prej)
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
nahujša bolečia....bolečina pr zlomu....haha ko sem to prebrala sm se spomnla na moj zlomlen prst na nogi, s katerim sm CEU mesec hodila okrog in telovadla...in šele po ENEM MESCU bolečin šla k zdravniku,kjer je ugotovo da mam zlomlen prst
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
sicr nimam nekih blaznih težav z zdravjem, če me pa glava boli me pa ponavad zna kr fajn bolet dejansko se počutm da mi možgani gnijejo, kkšnih menstrualnih krčev pa na srečo nimam
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
meni so bolečine v trebuhu najhujše. to pa res ne prenesem, ker tudi če ne boli tak fejst, se mi zdi da kaj bolj groznega ne more bit.. noben glavobol itd ni hujši, oz. ni niti blizu..
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Prvi neprebran prispevek • 220 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]