Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Au..al pa zlom goleni tud pomislt ne upam...drgač pa js najbolj trpim ob menstrualnih krčih in vnetjih ušesa. Sm pa mela enkrat tud hudo vnetje oči...ni blo prijetnorachka_ napisal/-a:00ally00 napisal/-a:baje da so ledvični kamni ena izmed najhujših bolečin
bi se kr strinjala. pa nasploh vse okrog ledvic peklensko boli drugač pa bi na prvo mesto (po pripovedovanju ene par znancev z izkušnjami) dala zlom trtice. to pa morš pomoje znoret, kr že pri kakem padcu boli za znoret pa še nekaj časa sploh sedet ne morš..
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Zobobola sploh še nikol nisem mela, mogoče se hecno sliši, ampak me res zanima kako to zgleda, ker si sploh ne morem predstavljat. Najhujša bolečina-operacija prsi , drugače pa so močne bolečine tudi bolečine v želodcu, zbadanje v srcu, bolečine v predelu maternice in ledvic.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne klič hudiča.. bod vesela, da še nisi doživela.evva napisal/-a:Zobobola sploh še nikol nisem mela, mogoče se hecno sliši, ampak me res zanima kako to zgleda, ker si sploh ne morem predstavljat.
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
joj groza mene je kr vse začelo bolet
glava pa men.krči
glava pa men.krči
-
Pearl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Zobobol sm mela mogoče enkrat, pa še to ni blo nič v primerjavi z mojimi menstrualnimi krči. Že neki časa mam grozne probleme s tem, glede na to, da me prvi dan tak boli, da še ležim komi, termofor ne pomaga, tablete ne primejo, tak da lahko sam čakam, da mine. So bli že tut tak grozni, da sm se dobesedno zjokala zarad tega.
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
To morm pa 3x po lesu potrkat, ker menstrualnih krčov pa nikoli nimam hudih.. Ponavadi me sploh ne boli, redkokdaj..
Drugače pa men so najhujši glavoboli.. In zadnje čase vrtoglavice! Ne vem več kaj narediti, ker so na dneve tako hude, da ne smem premakniti niti glave in zaradi tega bruham Kri imam vredu (ni dolgo nazaj, kar sem morala dati kri), pritisk normalen.. Upam, da bo boljše, če ne bo res treba na kakšen pregled
Drugače pa men so najhujši glavoboli.. In zadnje čase vrtoglavice! Ne vem več kaj narediti, ker so na dneve tako hude, da ne smem premakniti niti glave in zaradi tega bruham Kri imam vredu (ni dolgo nazaj, kar sem morala dati kri), pritisk normalen.. Upam, da bo boljše, če ne bo res treba na kakšen pregled
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Pearl* napisal/-a:Zobobol sm mela mogoče enkrat, pa še to ni blo nič v primerjavi z mojimi menstrualnimi krči. Že neki časa mam grozne probleme s tem, glede na to, da me prvi dan tak boli, da še ležim komi, termofor ne pomaga, tablete ne primejo, tak da lahko sam čakam, da mine. So bli že tut tak grozni, da sm se dobesedno zjokala zarad tega.
Tut men so menstrualni krči problem večni sm mela že tak hude da ne da sm se sam zjokala tut skup padla od bolečin....
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Baby* napisal/-a:Pearl* napisal/-a:Zobobol sm mela mogoče enkrat, pa še to ni blo nič v primerjavi z mojimi menstrualnimi krči. Že neki časa mam grozne probleme s tem, glede na to, da me prvi dan tak boli, da še ležim komi, termofor ne pomaga, tablete ne primejo, tak da lahko sam čakam, da mine. So bli že tut tak grozni, da sm se dobesedno zjokala zarad tega.
Tut men so menstrualni krči problem večni sm mela že tak hude da ne da sm se sam zjokala tut skup padla od bolečin....
Tut jz sm parkrat jokala od bolečine pri menstrualnih krčih, slabo mi je bilo, istočasno sem imela drisko in bruhala(obup) ,tut meni niso tablete pomagale, sej logično da ne če sm pa bruhala...
Moja čudežna rešitev po 6, 7-ih letih trpljenja vsak mesec, so bile KT.
Tut ko sem jih nehala jesti, o hudih krčih več ni bilo ne duha ne sluha, Jedla sem jih pa cirka eno leto, tak da punce premislite, meni se je spremenilo življenje full, full, ker sem vsak mesec 2 dni bila res neuporabna, nisem mogla v šolo, nisem mogla nič.
Pa glede menstrualnih krčev, te bo razumela samo tista, ki ima(ali pa je imela) tudi sama enake težave, ko eni so meni govorili, pa zihr ni tak hudo, če pa mene nič ne boli, bla, bla...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov