Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Glavobol (k neveš kaj bi sam s sabo, k ti ne preostane nič drugega, kot da greš po injekcijo, pa še ta prime po nevem kukem času), in pa zobobol.
Skratka nobena bolečina ni prijetna.
Skratka nobena bolečina ni prijetna.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
včasih so mi bili najhujši menstrualni krči, cel dan sem bruhala, zvijala se od bolečin, potem sem zaradi tega začela jesti KT, težave so izginile, nisem mogla verjeti, tutdi ko sem nehala s tabletami je bilo dosti boljše kot prej
sedaj pa...kaj vem, mogoče glavobol, sam se ne more kosat z krči ob menstruaciji od nekoč
sedaj pa...kaj vem, mogoče glavobol, sam se ne more kosat z krči ob menstruaciji od nekoč
-
¨nina¨ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
vnetje ušes, grrrr... te zraven bolijo še zobje, vrat, glava (sploh ne veš točen kaj - vse boli). ni hujše bolečine od te, pa so me že zobje bolel, pa tud migrene sem občutila in menstrualne krče - precej hude, pa ni nikol bilo tako hudo kot z ušesi.
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
Vse lohk pretrpim ..sam zobobol pa bl težko ^^
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem imela včasih v glavi triado: 1) zobobol, 2) želodčni in trebušni krči in 3) bolečine v hrbtenici. Ko sem pred mesecem dni fasala vnetnje zunanjega in srednjega sluhovoda, sem spoznala, da so še tako hudi zoboboli nič proti temu.
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
najhujše so srčne :cry:
drugače pa zobobol in menstrualni krči
drugače pa zobobol in menstrualni krči
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Vsaka bolezen na svoj način boli, tko da ne moremo govorit katere bolečine so najhujše! Ko nas zob boli rečemo da je to najhujše, ko nas glava bol potem za to rečemo da je najhujše....Vse na svoj način boli odvisno je od posameznika in od praga bolečine! Nekateri ljudje bolečino čutijo bolj intenzivno, drugi manj. So pa tudi tisti, ki bolečine skoraj ne čutijo.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
00ally00 napisal/-a:baje da so ledvični kamni ena izmed najhujših bolečin
bi se kr strinjala. pa nasploh vse okrog ledvic peklensko boli drugač pa bi na prvo mesto (po pripovedovanju ene par znancev z izkušnjami) dala zlom trtice. to pa morš pomoje znoret, kr že pri kakem padcu boli za znoret pa še nekaj časa sploh sedet ne morš..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov