Katera bolečina je najhujša?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Katera bolečina vam je najhujša?

glavobol
40
13%
menstrualni krči
75
23%
zobobol
101
32%
bolečine ob seksu
6
2%
bolečina v trebuhu
19
6%
bolečina v jajčnikih
19
6%
bolečina ob poškodbi (zlom, odrgnina, ozeblina itd)
19
6%
bolečina v križu/hrbtenici
19
6%
drugo
22
7%
Skupaj glasov : 320

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Feb. 2010 0:51

Vsaka bolečina je huda, če zelo intenzivna.
Do sedaj so me najbolj izmučili, izmozgali in pretresli menstrualni krči, tako da so me celo mogli na urgenco na inekcijo peljat.
Zdaj imam pa močne tablete (Ketonal 500), da vzamem, če je kriza, da me ni treba vsakič peljat. Tako, da ko pridejo tisti dnevi imam blizu postelje kruh in tablete, če me zagrabi ponoč (ne smeš na prazen želodec vzet). Dolgčas mi ni :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Feb. 2010 10:19

Za sabo imam že nekaj preizkušenih t.i. bolečin-zlom, zvin, operacija nosu, glavobol, zobobol, menstrualni krči, ni da ni.
Do zdaj me je najbolj bolelo po operaciji nosu (lomili so mi kost), tako da sem prvič v življenju cmerala kot mali otrok ter zvonila sestri za protibolečinske tablete-sem dobila kar v žilo prva dva dni...to so pač bolečine po operaciji.
Nasplošno gledano prenesem veliko, v glavnem potrpim, najbolj pa sem občutljiva na opekline.Pri sestri mi lahko roko prepika petkrat in se ne bom ganila, isto me lahko boli glava dva dni skupaj, ampak ko si malo popečem prst ali pa kaj pa me res boli in peče, tako da sem kar nekaj časa pod mrzlo vodo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 27. Jun. 2010 16:07

Kliknila sm bolečine v trebuhu, ker mam na sploh veliko problemov s trebuhom in včasih res ni za zdržat.
Druga najhujša bolečina je pa definitivno zobobol, ki te čisto paralizira. :S Ne vem, zadnjič, ko me je zob bolel sem si želela sam še umret. Prav slabo ti rata od bolečine... :/

In ja, tut srček boli. :cry:
Uporabniški avatar
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a SchneeEule » 04. Jul. 2010 14:21

vrjetn je kr zobobol najhujš :/
glede menstrualnih krčev->men pa ful paše,kadar ji mam...ne boli sicr neki ful,da ne bi mogla niti hodt,ampak glih prou... :razz:
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 04. Jul. 2010 18:17

SchneeEule pašejo ti bolečine ob krčih? :?

Pri meni je definitivno najhujši zobobol. Ker pa mam zobni aparat je to na žalost kar pogosto :x
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 04. Jul. 2010 18:24

Lady_Cristina napisal/-a:meni so bolečine v trebuhu najhujše. to pa res ne prenesem, ker tudi če ne boli tak fejst, se mi zdi da kaj bolj groznega ne more bit.. noben glavobol itd ni hujši, oz. ni niti blizu..

uf, meni so tudi bolečine v trebuhu tako grozne ..
se mi je že večkrat zgodilo, da me je tolko bolel trebuh, da sem od bolečin padla skupaj :tot:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a SchneeEule » 04. Jul. 2010 18:30

eclipse. napisal/-a:SchneeEule pašejo ti bolečine ob krčih? :?

Pri meni je definitivno najhujši zobobol. Ker pa mam zobni aparat je to na žalost kar pogosto :x

Hja,nimam pojma zakva,ampak dost sede :wink:
glede aparatov te pa štekam (sm jih mela 7 :? ),sam sj mine bolečina po kšnmu dnevu (usaj pr men je)... :P
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 04. Jul. 2010 18:55

Uff bi bla vesela, da bi tud men bolečina sedla :D

Najprej sem imela tudi jaz te snemljive aparate (mislim da 6) in je bolečina res minila v parih dneh.
Zdaj imam fiksnega-zvezdice in traja kar več dni :(
Ampak za lepoto je treba trpet :D
Uporabniški avatar
Mrs. Wonka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Wonka » 15. Jul. 2010 12:36

uf mene zelooo boli ko imam menstrualne krče. :( drugače pa je ena izmed najhujših bolečin (vsaj pri meni) vnetje ušesa, večkrat me je tako močno bolelo da nisem mogla spat, ležat, sploh nisem vedla kaj naj s sabo tako je bolelo. :cry:
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Jul. 2010 13:01

Glava me sicer boli, vendar se mi je mogoče 3x v življenju zgodilo, da so bile bolečine res neznosne...migren hvala bogu nimam. Zlomljeno še nisem imela nič, tudi menstrualni krči niso hudi, da bi mogla recimo jest kake tablete za pomiritev.
Zobje moji so ok....

...tako da nič takega. Razen že leta nazaj me je doletelo vnetje ušesa! Groza!!! :? :shy:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov