Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Ja bom kr mogla, ker so res strašne posledice tega, če se velik let ponavlja. Slišala sm, da maš neke terapije pa ne vem kaj še use. Hja bo treba kr kmau to zrihtat predn še hujš rata.
-
LiL`B - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: CeLje, ...
Najhujše bolečine:
- Zlomljena noga ... mal je mankal da bi bil odprti zlom. Kak je pa to booooleeel
- ugriz psa ( ampak sm bla najprej tak v šoku da sploh nč nism mogla šele pol sm se zavedla kaj se je zgodil )
- ko so mi rastli modrostni zobje ( 14 dni nism mogla orng ust odpred da bi kaj pojedla )
- vnetje mehurja
- Zlomljena noga ... mal je mankal da bi bil odprti zlom. Kak je pa to booooleeel
- ugriz psa ( ampak sm bla najprej tak v šoku da sploh nč nism mogla šele pol sm se zavedla kaj se je zgodil )
- ko so mi rastli modrostni zobje ( 14 dni nism mogla orng ust odpred da bi kaj pojedla )
- vnetje mehurja
>> GooD GirL Gone BaD <<
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Najhujša bolečina, vsaj meni je migrenski glavobol Od bolečin mi prav oteče leva stran obraza in še nobeno zdravilo mi ni pomagalo pri zaustavitvi teh bolečin. Trajajo pa ponavadi od 4-14 dni Zelo boli tudi vnetje ledvic.
Pain is temporary, glory is forever!
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
Kar se zobobola tiče, morem priznat, da niti prav ne vem kakšna je bolečina, saj še nikoli nisem imela hujšega zobobola .
Tudi z menstrualnimi krči nimam problemov trenutno, je pa to meni ena groznih bolečin. Kakih hujših poškodb prav tako nisem imela, zato tudi o tem ne bi znala kaj rečt, pa tudi pri seksu nikoli nisem imela kakih bolečin.
Tak da, meni je glavobol
Tudi z menstrualnimi krči nimam problemov trenutno, je pa to meni ena groznih bolečin. Kakih hujših poškodb prav tako nisem imela, zato tudi o tem ne bi znala kaj rečt, pa tudi pri seksu nikoli nisem imela kakih bolečin.
Tak da, meni je glavobol
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Wuuuuuuuuuu...migrena ej...zobobolov nimam!
Enkrat sem imel na morju tako močno migreno da tudi vstati nisem mogel...glava me je toliko bolela da nisem mogel spati niti vstati niti nič...samo trpel sem celo noč...to so bile pa take muke ej da je groza...pa še bruhalo se mi je zaradi glavobola...ampak nisem nič mogel
Pa enkrat ko sem bil mlajši sem se preveč zakadil trave in imel over dose pomoje...ker sem samo gledal lahko...tudi govoriti nisem mogel niti se premakniti..takrat sem mislil da bom umrl...samo čakal sem in trpel da mine...kriza ej...takrat sem potem tudi nehal travo kaditi ker sem se zamislil nad sabo
Enkrat sem imel na morju tako močno migreno da tudi vstati nisem mogel...glava me je toliko bolela da nisem mogel spati niti vstati niti nič...samo trpel sem celo noč...to so bile pa take muke ej da je groza...pa še bruhalo se mi je zaradi glavobola...ampak nisem nič mogel
Pa enkrat ko sem bil mlajši sem se preveč zakadil trave in imel over dose pomoje...ker sem samo gledal lahko...tudi govoriti nisem mogel niti se premakniti..takrat sem mislil da bom umrl...samo čakal sem in trpel da mine...kriza ej...takrat sem potem tudi nehal travo kaditi ker sem se zamislil nad sabo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
men je pa najhuj bolečine jajčnikov pred menstruacijo in med..za use ostalo popijem tableto in me mine..sam za jajčnike tud če popijem tableto me nikakor ne mine boli me pa..joj
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
mene je do zdej najbolj bolela prevara in srčne bolečine res, v tistih trenutkih, bi rajše mela menstrualne krče, migreno, zobobol, popadke..vse naenkrat, pa ne bi blo tok hudo
drugače pa od bolj ''fizičnih'' -> bolečine po operaciji na nogi ko tut hodit nisem mogla , pa ko sem imela rotavirus in sem bruhala cele dneve, in tut ko ni blo več nič v želodcu sem bruhala - to pa tako zelo boli
drugače pa od bolj ''fizičnih'' -> bolečine po operaciji na nogi ko tut hodit nisem mogla , pa ko sem imela rotavirus in sem bruhala cele dneve, in tut ko ni blo več nič v želodcu sem bruhala - to pa tako zelo boli
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Zame je bila najhujša bolečina pri zlomu goleni in zvinu gležnja. Niti ne bi mogla se odločit, katera je bila hujša. Obe bolita, da je joj. Nobenemu ne želim takšne bolečine.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]