Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Trenutno okrevam po vcerajsnji odstranitvi modrostnika, ki se je kirurgu dolgo in mocno upiral, tako da je v mojih ustih prislo do pravega masakra.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Vem kako ti je,pri odstranitvi mojega modrostnika so ostale korenine, pa sm čez en mesec spet mogla it, in res..masakr je bil
Ampak zdej je vse OK
Želim ti čim manj bolečin
Ampak zdej je vse OK
Želim ti čim manj bolečin
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- FemmeFatal
- Kofetarica
Ojej, zveni bolece. Hvala za lepe zelje. Upam, da je najhujse ze za mano. Danes dosti manj boli, le oteklina je taksna, da se pred ogledalom sama sebe ustrasim.
-
moment_musical18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
vprašanje-> zakaj si dajete odstranjevati te modrostnike? *nevedni*
mislim, meni še niso začeli rast (na srečo, kolko poslušam ljudi d majo probleme z njimi..pa zakaj? a ni debate da bi stvar nekak normalno zrasla v mescu dveh in fukcionirala?)
jaz sem mela velke probleme z neredno menstruacijo, po 4mesce je nism mela + napihnen trebuh umes d ne govorim kak je vseskup bolelo kadar se je že zgodil čudež.. nakar sm šla h ginekologu in mi je predpisal neke hormonske tabletke, čez 2mesca sm pa na KT prešla mnda je blo zaradi stresa tisto, lani me je požirala gimnazija + fax in je blo tumač tudi za zdravje
mislim, meni še niso začeli rast (na srečo, kolko poslušam ljudi d majo probleme z njimi..pa zakaj? a ni debate da bi stvar nekak normalno zrasla v mescu dveh in fukcionirala?)
jaz sem mela velke probleme z neredno menstruacijo, po 4mesce je nism mela + napihnen trebuh umes d ne govorim kak je vseskup bolelo kadar se je že zgodil čudež.. nakar sm šla h ginekologu in mi je predpisal neke hormonske tabletke, čez 2mesca sm pa na KT prešla mnda je blo zaradi stresa tisto, lani me je požirala gimnazija + fax in je blo tumač tudi za zdravje
- FemmeFatal
- Kofetarica
moment_musical18 napisal/-a:vprašanje-> zakaj si dajete odstranjevati te modrostnike? *nevedni*
To je blo retoricno vprasanje, ne?
No, ce ni bilo, naj ti povem, da jih gotovo ne dajemo ven iz uzitka, ampak zato ker nekaterim ne rastejo naravnost, drugi nimajo prostora zanje,... V mojem primeru niso imeli prostora zrasti, zato je pod dlesnijo nastal nekaksen zepek, v katerega je zajadrala hrana (ki se je ni dalo dobiti ven), mesto se je vnelo in v najboljsem primeru se je zadeva pozdravila z vecdnevnim vstavljanjem traku, v najslabsem pa v antibiotiki. To se je pri meni ponavljalo ze vsak mesec. Ce jih ne bi dala ven, bi ble posledice lahko pa se veliko bolj neprijetne.
Tako da rast modrostnikov sama po sebi (tudi, ce je malce boleca) sploh ni tak problem. Huje je, ko ne more vec/sploh rasti.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jst bom tudi mogla dat odstranit modrostne. In to 4 . Čeprav mi je reku ortodont da je 'škoda itak že narjena' in da mi zdej nebodo več rastli tko da je precej useeno gdaj jih dam odstranit. Pa nvem, meni se ne zdi da je neka huda škoda pr mojih zobeh, zgornji so čist ravni, edin spodi jih je enmalo stisnilo skupaj.. Nevermind.
Drugače mi je pa slabo še od včerajšnjega žura, že ob 3h zjutraj mi je ratalo, pa sm šla vmes spat in še kr ne neha
Drugače mi je pa slabo še od včerajšnjega žura, že ob 3h zjutraj mi je ratalo, pa sm šla vmes spat in še kr ne neha
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Kašelj, prhljaj...oboje niti ni več problem, ker odlično sobivamo skupaj...popolno sožitje!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
~NIA~ napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Kašelj, prhljaj...oboje niti ni več problem, ker odlično sobivamo skupaj...popolno sožitje!
to je zarad preveč ogrevanih prostorov
Kaj to? A da tako dobro skupaj sobivamo?
- His sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: Maribor
Zdaj ob zimskih časih sem postala preveč utrujena, primanjkuje mi energije. Problem je tudi, da zdaj ko ni vroče pozabiš pit. Tekočina pa je zelo pomembna Ampak za to seveda obstaja hitra rešitev. Moteče je tudi to, da se včasih, ko se zbudim, me glava boli. To pa je verjetno zaradi preveliko spanca in toplega zraka. Drugače pa nič hujšega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov