Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Simptomi za vnetje slepiča so:
-bolečina v trebuhu, ki je sprva najbolj izrazita pri popku, nato pa se preseli -v spodnji desni del trebuha.
-povišana telesna temperatura (redko nad 38 °C).
-izguba apetita.
-bruhanje, driska ali zaprtje. Ni potrebno da so vsi našteti znaki prisotni.
A lahko dvigneš desno nogo (skrčiš) ?
-bolečina v trebuhu, ki je sprva najbolj izrazita pri popku, nato pa se preseli -v spodnji desni del trebuha.
-povišana telesna temperatura (redko nad 38 °C).
-izguba apetita.
-bruhanje, driska ali zaprtje. Ni potrebno da so vsi našteti znaki prisotni.
A lahko dvigneš desno nogo (skrčiš) ?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
napadi kašlja...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Sicer niso ravno zdravstvene težave ampak je pa moteče... Na jeziku se mije napela ena brbončica in me boli, ter zadnjo stran dlesni sem si spekla s pico in em peče...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
viroza..
- hudo boleče grlo
- izguba apetita
- glavobol in rahla vročina
- driska (za to sem zvedla en supr recept kako jo pregnat.. in res pomaga bol ko karkol.. olupiš pol limone, jo narežeš na kocke in jo daš v vode ter zavreš. potem jo tko ožameš in pobereš ostanke ven.. v to limonino vodo pa še namočiš šipkov čaj. lahko mal sladkaš. super zadeva!)
- hudo boleče grlo
- izguba apetita
- glavobol in rahla vročina
- driska (za to sem zvedla en supr recept kako jo pregnat.. in res pomaga bol ko karkol.. olupiš pol limone, jo narežeš na kocke in jo daš v vode ter zavreš. potem jo tko ožameš in pobereš ostanke ven.. v to limonino vodo pa še namočiš šipkov čaj. lahko mal sladkaš. super zadeva!)
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
čuftika napisal/-a:trenutno ginekološke težave
Hčilune- za drisko pomagajo tudi suhe borovnice
ja vem..sm mela letos ko sm prišla iz Maroka že takšno drisko da sm bla več na WC-ju kot kjerkol drugje in sem probala vse mogoče (od linexa, rehidracijske soli,..borovničk,pust riž, banane, čist navadn jogurt, jedilna čokolada..).. za to zadevo pa sm pač tko zvedla mimgrede..in meni res pomaga .. drugač pa tut borovničke ja
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
ginekoloske...glivice
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
koleno(trampolin - en let bo že)... vrat(odbojka)...
pa lenoritis
pa lenoritis
- Biogirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2009
Nobene - praktično skos zdrava zaradi svoje "čudežne" prehrane - vas zanima kakšne?:wink:
Planet Bio - http://www.planetbio.si
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Herbalife?
ah mene pa muči...jesenska utrujenost js temu recem: rahli komej čutni glavoboli, rahla slabost, zadnje dva dni zaprtje (posledično bolečine v želodcu in zlata žila od napenjanja na wcju) pa lenoba..jooj..kr nc ne delam cez dan pa sm pol tko zmatrana da kr groza
ah mene pa muči...jesenska utrujenost js temu recem: rahli komej čutni glavoboli, rahla slabost, zadnje dva dni zaprtje (posledično bolečine v želodcu in zlata žila od napenjanja na wcju) pa lenoba..jooj..kr nc ne delam cez dan pa sm pol tko zmatrana da kr groza
Zivljenje je piskotek!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
boobies me bolijo ker cakam menstro
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov