Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 172 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ko bodo vse ostale alternative failale.... No wait, še vedno sn preveč žida za to zadevo.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
pomanjkanje železa v krvi- dobila tablete
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Prva prava M po 4 letih jemanja KT...v bistvu ni težava, mogoče pms na svoj način. V glavnem, umrla bi za en medvedji objem in mal nežnosti
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- spice girl
- Cosmofrik
Pravkar prišla iz urgence, kjer so ugotovili, pa imam pasovec ali vnetje živca hrbtenjače( kožna infekcija). Peče in boli za popi****. Malo me skrbi, kako (če sploh lahko) vpliva na bebico. Tako da bom naslednja 2dni verjetno spet samo pri zdravnikih
- spice girl
- Cosmofrik
boleče grlo in zamašen nos, uf ta prehlad
pa da o nosečniških problemov sploh ne govorim...
pa da o nosečniških problemov sploh ne govorim...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Mislim, da sta se mi spodnja modrostnika spet prebudila po dolgem času in bi rada nekam zlezla...pa nimata kam...ni glih najbolj fajn, sem kot dojenček, ko mu zobki rastejo...kr masirala bi si dlesni tam zadaj neki...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Teja_ napisal/-a:Jaz pa prebolevam GVT stanje pa se ne izboljšuje... Zdaj pa sem še fasala neko vnetje nožnice al kaj... saj ne vem. Od kar sem dobila vensko trombozo pa jem tablete..se mi zdi. da imam še zraven cel kup težav
Če si komaj začela s tableti, je to čist normalno. Bo minilo.
Mene so pa ta teden obvestili, da imam antifosfolipidni sindrom, kar pomeni Marevan do konca življenja
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
positive vibration napisal/-a:Mislim, da sta se mi spodnja modrostnika spet prebudila po dolgem času in bi rada nekam zlezla...pa nimata kam...ni glih najbolj fajn, sem kot dojenček, ko mu zobki rastejo...kr masirala bi si dlesni tam zadaj neki...
podpis
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Teja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
majchy84 napisal/-a:Teja_ napisal/-a:Jaz pa prebolevam GVT stanje pa se ne izboljšuje... Zdaj pa sem še fasala neko vnetje nožnice al kaj... saj ne vem. Od kar sem dobila vensko trombozo pa jem tablete..se mi zdi. da imam še zraven cel kup težav
Če si komaj začela s tableti, je to čist normalno. Bo minilo.
Mene so pa ta teden obvestili, da imam antifosfolipidni sindrom, kar pomeni Marevan do konca življenja
Veš, da sem takoj poguglala pa pogledala kaj je to.. joj upam, da tega nimam še jaz kje.. no moja GVT traja že 4 mesece... sem se tudi zdravla v bolnici saj je stanje takrat bilo porazno pa tisti d-dimer ojoj noga še je vedno "bajsa" ful zateka.. čez približno 2 meseca me bodo testirali..če je genetsko itd. upam da ne..ker nebi rada bila na marevanu....ker me že zdaj moti. Glede na to, da moraš gledat katere tablete lahko ješ katerih ne..potem pa še je tu hrana :S pred kratkim so še mi našli ciste na jajčnikih... ma vsak teden nekaj..
Premlade smo še za take bolezni... kaj bo iz nas čez 5-10 let?
upam, da bo pri tebi vse ok... pa si nekak to že sprejela v svoje življenje..
Prvi neprebran prispevek • 172 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov