Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
...boleče grlo,glavobol,da ne omenjam bolečin,ki mi jih povzroča še pms,.. ZA PONORT!!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Glava me hoče bolet...mislim, da zato, ker premalo pijem in preveč spim.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Boli me križ, spodnji del teles-vsaka možna mišica.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
OT: termofor meni najbolj pomaga pri bolečinah v hrbtenici.
In topic: tudi mene hrbtenica daje že.... par let, zadnje par dni mal mal izrazitejše bolečine (zaradi narave dela) in kot omenjeno.... lajšam s termoterapijo
In topic: tudi mene hrbtenica daje že.... par let, zadnje par dni mal mal izrazitejše bolečine (zaradi narave dela) in kot omenjeno.... lajšam s termoterapijo
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Tearjerker napisal/-a:OT: termofor meni najbolj pomaga pri bolečinah v hrbtenici.
Jaz imam probleme s križem že dalj časa, zdaj pa, ko sem noseča, je res neznosno- dodatno breme za moj križ in spodnji del telesa. Termoforja ne smem uporabljat zaradi nevarnosti splava, si pa pomagam z brinovo kremo od Justa, ki pogreje razboleli križ
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^ aja, nisem vedla da si v veselem pričakovanju Meni drugače pomaga tudi tigrova mast al pa eno zeliščno olje, ko ne vem kak se imenuje.... Skratka, tud jaz imam že ene 8 let od ene poškodbe dalje ful težave, pa sem šele po letih goltanja analgetikov ugotovila, da mi bolj ''konzervativne'' metode bistveno bolj pomagajo kot pest tablet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov