Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- speaker1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2009
24.02 sem se ob steklo direkt v kolen porezal. Nastala je dobre 2cm dolga rana, seveda sem prej osebnega zdravnika poklical in mi je rekel šivat dol pa so mi rekli ali se vam je splačalo čakat (v operacijski)...mogoče pa so se hecal. Čakal sem dobro uro. Šivov sem dobil 3
Ma, če bi se porezal nižje ali višje se sploh nebi odpravil na urgenco, ampak bi si vsak dan povijal, ampak ravno v kolen, če nebi šel se bi mi na kolenu rana celila ZELO dolgo časa tam se koža največkrat skrči, raztegne
Ma, če bi se porezal nižje ali višje se sploh nebi odpravil na urgenco, ampak bi si vsak dan povijal, ampak ravno v kolen, če nebi šel se bi mi na kolenu rana celila ZELO dolgo časa tam se koža največkrat skrči, raztegne
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
bolestno se mi ne vstat in hvala bogu za brezžicno tipkovnico, da se ne rabim, da lahko malo po forumu pisem
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^lenoritis, kaj? Tud mene tole hudo matra
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
^^ prvo pravilo, ko imaš zdravstvene težave nedefinirane sorte: NE verjemi googlu
Res se tam najde vse mogoče in običajno je resnična diagnoza manj resna.
Res se tam najde vse mogoče in običajno je resnična diagnoza manj resna.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
Težave z očmi (halaciji - zatrdline), bolečine v križu in hrbtenici (zaradi skrbi in stresa, premalo gibanja, čeprav vsak dan kolesarim), občasne bolečine v gležnju (stara poškodba), rahlo boleče-srbeče grlo (začetek angine? ).
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
zjutraj sm se zbudla z zgago v grlu Zdj jo je še malo čutit, ampak me najbolj veseli pozitivna stran - končno pijem dost vode, fsaj dns! [/b]
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
že kkšn tedn mi utripa levo oko in sploh noče nehat. ni boleče je pa neprijetno
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov