Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 196 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ni menstruacije!! sicer zamuja sam par dni, ampak vseeno...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
MsN napisal/-a:Tearjerker napisal/-a:MsN napisal/-a:Prebavne motnje. Ojej, tega pa reeees ne maram
Welcome to the club Jaz se že drugi dan borim s to prekleti nevšečnostjo in vse kar imam je hektolitre kamiličnega čaja. Po hrani pa itak nimam niti najmanjše želje... Fakin viroze, hate them....
Saj ne vem, če je virus. V zadnjem mesecu me je ta zadeva doletela že drugič - mogoče je kriva prehrana (čeprav ne vem kaj točno?), mogoče pa me res oplazi kak virusek ali dva in ne zvije konkretno, ampak takole malo po malo. Želim ti hitro okrevanje in čim manj odhodov na wc
Pa menda ja ne razsaja spet trebušna viroza ali gripa? Teh bolezni s slabostjo me je že od vedno strah...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
lorelaj napisal/-a:Pa menda ja ne razsaja spet trebušna viroza ali gripa? Teh bolezni s slabostjo me je že od vedno strah...
Ja, nekaj more bit, v naši familiji smo zboleli že trije... Najprej eden za 2 dni obležal, nato drugi, no zdaj pa še jaz Ja, jaz tudi, sovražim dve obliki bolečin: prebavne krče in zobobole. Najbolj.
Edina ''dobra'' stvar je da ta obolenja trajajo nekje maksimalno 2-3 dni, če ne pride do sekundarnih komplikacij. No ja, če ne druga, se bom pa losala par kilogramčkov Pa izgovor mam, da sem ful boga in se ne morem učit ...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
ŽuŽa napisal/-a:Trenutno (tok, tok) nimam nobenih omembe vrednih problemov.
Edin moti me izjemno suha koža; mam kreme na recept in mi niti to ne pomaga. Komi čakam, da mine zime, ker se mi skupaj z zimo tud težave s suho kožo nehajo.
Meni je dermatologinja predpisala 10% olivno olje v belobazi in dela boga. Ne uporabljam nobene druge kreme ne za obraz, ne za telo.
Imaš, da me vikaš!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Nikakršnih.
Bouna (razni prehladi, gripe, take in drgačne viroze) sm na sploh tok redko, da med eno in drugo "bolniško" minejo leta.
Polomlena nism nč (ne dobesedno, ne tko), musklfibra nobenga.
Najpogosteje me pa spremlajo glavoboli in bolečine u trebuhu, prvo že od osnoune šole (nikol niso ugotovil za kaj gre, jst sm se pa pač naučila živet s tem), drugo pa zadnja leta, mal psiha, mal občutlivost, mot me kr dost, ampak še nism najdla rešitve.
Bouna (razni prehladi, gripe, take in drgačne viroze) sm na sploh tok redko, da med eno in drugo "bolniško" minejo leta.
Polomlena nism nč (ne dobesedno, ne tko), musklfibra nobenga.
Najpogosteje me pa spremlajo glavoboli in bolečine u trebuhu, prvo že od osnoune šole (nikol niso ugotovil za kaj gre, jst sm se pa pač naučila živet s tem), drugo pa zadnja leta, mal psiha, mal občutlivost, mot me kr dost, ampak še nism najdla rešitve.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Prvi neprebran prispevek • 196 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov