Kako se zrediti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah ene itak nabijajo, pa se sam nekaj delajo, pa v bistvu bolj hujšajo kot kaj drugega...
Sej zarad takih glupih kokoši pol folk tut tistim ne verjame, ki se pa res težko zredijo...
Sej zarad takih glupih kokoši pol folk tut tistim ne verjame, ki se pa res težko zredijo...
-
XtRa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
ja sam eni smo od zelo malo hrane dejansko zelo siti! in pol se je res težko zredit..
po želodcu mi kruli.. v usta dam 2 piškota in adijo lakota
tko je ponavadi poleti, ko sploh nimam apetita. zdej po zimi pa žrem k nvem kaj, pa še zmer sm lačna
po želodcu mi kruli.. v usta dam 2 piškota in adijo lakota
tko je ponavadi poleti, ko sploh nimam apetita. zdej po zimi pa žrem k nvem kaj, pa še zmer sm lačna
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Sam kako to? Jaz mam in polet in pozim isto velik želodec.
Ok, mogoče zarad vročine itak folku manj paše jest polet, sam vseen...
Ok, mogoče zarad vročine itak folku manj paše jest polet, sam vseen...
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
Jela napisal/-a:Nažri se! Jej sam čips, čokolado, vse kar ma dost olja pa sladkorja. Pol boš pa vidla kok se ti bo kil nabral in ne ti men s takimi, da se ne morš zredit.
eem moje 2 kolegice skos žrejo,use use use, pa je ma ena 45 kil druga pa 48....pa se ne morejo zredit!!!!!!! tk da se ni to kr tk lahko kokr mislš!!!!
¤Hi.EaT Me *=)¤
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Jela napisal/-a:Nažri se! Jej sam čips, čokolado, vse kar ma dost olja pa sladkorja. Pol boš pa vidla kok se ti bo kil nabral in ne ti men s takimi, da se ne morš zredit.
Joj ej...
Dej če dejansko očitno ne poznaš nobenga človeka, ki izhaja iz familije, kjer imajo vsi tako konstitucijo, da so suhci (oči, mami, babi, itd.), pol ok ne veš, ne bom se zdaj jezila nate... Sam ne mori, prosim.
Verjamem, da jih dost nabija, sam eni ljudje se pa dejansko res zelo težko zredijo. Mejhni želodčki, itd. Lahko pokažeš razumevanje tut za take, ne sam za tiste, k majo prekomerno težo.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Nimam izkušenj s tem da se ne bi mogla zredit, ker se me takoj prime, vem pa da ni rešitev da vse kar poješ namočiš v 5litrov olja, ali pa daš notri 3kile sladkorja...
Moja najboljša prijateljica ima enake probleme, poje 5x več kot jst, pa se niti grama ne zredi, tko da mislim, da se moraš sprejet tako kot si, pa se ne toliko obremenjevat in ko boš nehala tolko mislit na to, boš vidla da boš kašno kilco gor skočila
Moja najboljša prijateljica ima enake probleme, poje 5x več kot jst, pa se niti grama ne zredi, tko da mislim, da se moraš sprejet tako kot si, pa se ne toliko obremenjevat in ko boš nehala tolko mislit na to, boš vidla da boš kašno kilco gor skočila
How blind can you get and still have eyes?
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ej jst čist razumem kako je to...sem ista. Včasih k sem bla mlajša sem bla prov zafrustrirana kr so mi obleke stale gor k na obešalniku.
Sam pr men je tko, da res ne morem velik pojest kr mam ful mali želodec. Pa sladkarije in sladka hrana mi ful ne paše...tablica čokolade pa ne morem več, k mam kr občutek, da mi je slabo...
Počutim se slabo fizično no, če se nažrem, zato raje zmirno jem. Nekako sem se sprijaznila s tem, da ne bom nikol mela ql postavo pa obline ampak zmeri bl suhcano...kar meni ni velik všeč (čeprav bi mogoče velik punc dal vse za mojo postavo). Mogoče vedno hočmo kar ne moremo meti.
Sam pr men je tko, da res ne morem velik pojest kr mam ful mali želodec. Pa sladkarije in sladka hrana mi ful ne paše...tablica čokolade pa ne morem več, k mam kr občutek, da mi je slabo...
Počutim se slabo fizično no, če se nažrem, zato raje zmirno jem. Nekako sem se sprijaznila s tem, da ne bom nikol mela ql postavo pa obline ampak zmeri bl suhcano...kar meni ni velik všeč (čeprav bi mogoče velik punc dal vse za mojo postavo). Mogoče vedno hočmo kar ne moremo meti.
-
Matejči - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2004
tomy napisal/-a:čisti proteini niso tako kalorični, tudi niso kemija(preveč komplicirano za razlagat) . če si tako želiš pridobiti na maščobi potem jej hrano bogato z ogljikovimi hidrati(OH). moraš pa vedeti da ne spadajo vsi OH v isti koš. poskusi s pašto, kruh, pecivo... nič lažjega očitno je da imaš hitro presnovo, jej tako da boš čez dan zaužila presežek kalorij. poišči malo po spletu na kaki strani za športnike, pa napišisi jedilnik :runterdrueck:
Točno tako!
Love you all!!!!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Problem je v tem, ker tisti, ki se želijo zrediti, jedo ne le redilno, ampak nezdravo hrano. Prava umetnost je potem ostati zdrav, posledice pa se pokažejo lahko šele čez mnogo let. Jesti bi morali polnovredno hrano z veliko hranilnimi snovmi, ne pa da se bašete s hamburgerji, čokolado in belim kruhom. Stvar je v tem, da če res želiš nek rezultat, po bližnjicah ne bo šlo. Treba se je usesti in stvar preštudirati sistematično. Torej spoznati skrivnosti pravilne prehrane in skrbno in natančno načrtovati obroke. S kalkulatorjem v roki, seveda.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Nia skos neki travmira, da bi se rada zredila. Neki časa je bil to njen življenjski cilj
Jeva pa približno enako - zajtrk kosmiči, rozine pa sojino mleko, pol kšna čokolada (brez mleka - Lindt je fajn), no pol se pa začne eating.
Ponavadi mava špinačo pa pire pa zelenjavne zrezke al pa namest špinače grah - to jeva dvakrat na dan. Pol mlečni riž, pol kšna juhca iz vrečke, pol čips/smoki/arašidi ali pa kompot, pol zvečer skor vsak dan domači kruhki (oz. za njo pica) iz ene kile moke (ponavadi pol še mal več moke dava ). Pol nama je slabo, leživa in se ne morva premikat. Pol prideva k sebi in morva pojest ''neki lahkega'', da nama ne bo več slabo - sadje, čokolino. In pol nama ni slabo, še kšno juhco pa pomfri pojeva pa spat.
In ne boste verjeli - Nia se NIKAKOR ne more zredit. Velika je 166, kil ma pa okol 45 se mi zdi (mogoče mičken manj). Medtem ko mam jaz razne prečiščevalne dneve - to pomeni, da ne jem kruhkov dva dni na mesec (in se res ful pozna!) al pa kšn dan jem samo zdrave stvari (sadje, zelenjava, čajčki, kosmiči, sojino mleko), Nia skos normalno je in se ne more zredit. Mava pa obe ogromen apetit in to je super!! Ker pojeva obrok in potem ena vpraša: ''What we eat?'' - najina najpogosteje uporabljana fraza In potem grem jaz kuhat.
Ona je prva, s katero se lahko nekontrolirano nažiram - drugi ljudje imajo vedno neke normalne prehranjevalne navade. In potem ljudje mislijo, da vegani zdravo živimo
Zdaj sem jaz na dieti - končno mi je uspelo zdržati več kot 2 dni -Nia pa vzržuje najin prejšnji jedilnik. Komi čakam, da se ji pridružim!
Jeva pa približno enako - zajtrk kosmiči, rozine pa sojino mleko, pol kšna čokolada (brez mleka - Lindt je fajn), no pol se pa začne eating.
Ponavadi mava špinačo pa pire pa zelenjavne zrezke al pa namest špinače grah - to jeva dvakrat na dan. Pol mlečni riž, pol kšna juhca iz vrečke, pol čips/smoki/arašidi ali pa kompot, pol zvečer skor vsak dan domači kruhki (oz. za njo pica) iz ene kile moke (ponavadi pol še mal več moke dava ). Pol nama je slabo, leživa in se ne morva premikat. Pol prideva k sebi in morva pojest ''neki lahkega'', da nama ne bo več slabo - sadje, čokolino. In pol nama ni slabo, še kšno juhco pa pomfri pojeva pa spat.
In ne boste verjeli - Nia se NIKAKOR ne more zredit. Velika je 166, kil ma pa okol 45 se mi zdi (mogoče mičken manj). Medtem ko mam jaz razne prečiščevalne dneve - to pomeni, da ne jem kruhkov dva dni na mesec (in se res ful pozna!) al pa kšn dan jem samo zdrave stvari (sadje, zelenjava, čajčki, kosmiči, sojino mleko), Nia skos normalno je in se ne more zredit. Mava pa obe ogromen apetit in to je super!! Ker pojeva obrok in potem ena vpraša: ''What we eat?'' - najina najpogosteje uporabljana fraza In potem grem jaz kuhat.
Ona je prva, s katero se lahko nekontrolirano nažiram - drugi ljudje imajo vedno neke normalne prehranjevalne navade. In potem ljudje mislijo, da vegani zdravo živimo
Zdaj sem jaz na dieti - končno mi je uspelo zdržati več kot 2 dni -Nia pa vzržuje najin prejšnji jedilnik. Komi čakam, da se ji pridružim!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
metron napisal/-a:krfjolca napisal/-a:. S kalkulatorjem v roki, seveda.
đizs, ženska hoče da se mal zredi, ne pa da rata zakompleksana s tem
No ja, malo sem pretiravala - ni treba postati obseden s tem, je pa vseeno bolje, kot ba da se bašešz nezdrav hrano. Tudi suhi ljudje lahko fašejo poapnenje žil in podobne bolezni, povezane z nezdravim načinom življenja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]