Kako se zrediti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bad girl » 28. Apr. 2005 19:09

ah ne sekiri se, druge ti lahk sam zavidajo! tut sama set velika 165 in mam ene 55 kg, pa mi prjatlce(k majo ful več kil) skos govorijo dj jej da se zrediš... pol čez čas pa zvem da se za mojim hrbtom govori da so mi ble nekatere ful nevoščlive in so mi prvoščile da bi se še jest zredila :twisted: . ti sam jej tok kokr ti paše ne se basat z nezdravim, tut od zrave hrane boš dost pridobila. z nezdravo se ti pa sam maščobe nabirajo.
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 01. Maj. 2005 15:19

Podarom ti 5kg. :wink:

Veliko proteinov.

Veliko sreče
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
zmajcica7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajcica7 » 04. Avg. 2005 11:26

ja ne morm verjet,ti si cist tko kot jst(165/47) , sm jst mam se manj kilogramov pa nikamor ne gre. sm se ze kr sekirala pol sm pa spoznala,da je velik odvisn od genov-mami je namrec tut suhica-tko da je tko kot je !
jst se ne sekiram pac sm taka upam pa da se potem ko bom rodila ne bom prevec zredila,ker ce grejo kile tezko gor tut dol ne bodo sle z lahkoto :hallo:
z mastno hrano pa ne prevec pretiravt sej ves ni zdravo pa se kasnej se ti bodo kaksne posledice zacele nabirat na stegnih-tut ce si suha :lol:
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 04. Avg. 2005 11:28

una k ma premal kil, nej pride k men ... en teden bo pr men, pa bo telebajsek :D bom kuhala same dobre stvari :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 04. Avg. 2005 12:43

zmajcica7 napisal/-a:ja ne morm verjet,ti si cist tko kot jst(165/47) , sm jst mam se manj kilogramov pa nikamor ne gre. sm se ze kr sekirala pol sm pa spoznala,da je velik odvisn od genov-mami je namrec tut suhica-tko da je tko kot je !
jst se ne sekiram pac sm taka upam pa da se potem ko bom rodila ne bom prevec zredila,ker ce grejo kile tezko gor tut dol ne bodo sle z lahkoto :hallo:
z mastno hrano pa ne prevec pretiravt sej ves ni zdravo pa se kasnej se ti bodo kaksne posledice zacele nabirat na stegnih-tut ce si suha :lol:

jz mam pa 167 pa 48kg, še nedolgo nazaj pa sem mela 44kg! in se tut ful nism mogla zredit, pa sm precej jedla! :D in sm se odločla da se bom zredila! ker mi je blo vsega dovolj, pa tut jz bi se bolš počutla s kakšno kilco več!
sam če se hočeš zredit moraš ful jest, pa ne zdj sam čips pa čokolado! jz sm jedla ful banan, pa un mlek sm pila 3,5, razni pudingi s smetano! in res, tega sm ful velik pojedla!sam je blo včasih prov mučno, k sm se mogla dobesedno basat s hrano, ampak sm potrpela. in sm v enem tednu dobila 4 kg!
zdj mi je pa ful ušeč moja postava! :D razn mal mam trebuščka zdj, sam to sm ga mela že prej, bo treba kj trebušnjake začet delat! :D
Zadnjič spremenil Nadine, dne 04. Avg. 2005 19:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 04. Avg. 2005 13:44

V hervisu si kupi amino2000 prašek in popiješ še kot en obrok in hitro boš se zredila.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 04. Avg. 2005 18:03

Mam isti problem ... usi najedajo nj jem sam kok pa človk lahkou enmu dnevu sploh poje :cool: skratka jz zj ka mam čs to prakticiram: zjutri dvakat zajtrkujem, pol mam malco, dvakat jem kosiu, pol spet ceu popoudne neki premlevam in pol nakonc še večerjam ;)
In od kar se je zaklučla šola sm se clo uspela zredit za 1 kg :D tko da pomoje da deluje :razz:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 04. Avg. 2005 18:47

ja jaz ti ful poceni zrihtam eno redilno kuro pri moji babici ne. res,preverjeno uspesno rejenje tja kjer si najmajn zelis :) ti poslem poloznico pol pa lahk hodis k njej jest namesto mene :D :D :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 04. Avg. 2005 19:20

¤MajC¤ napisal/-a:ja jaz ti ful poceni zrihtam eno redilno kuro pri moji babici ne. res,preverjeno uspesno rejenje tja kjer si najmajn zelis :) ti poslem poloznico pol pa lahk hodis k njej jest namesto mene :D :D :D

lohka tut k moji babici k se pozdrav, palačinke sooo fuuuuuuuuuuuul dobre, jz sm jih jedla usak dan več let, zato pa mam zdej kko kilco preveč, pa sm tut prej bla kr suhcana..... ni lih zdravo rejenje, neki pa je :D :D
aja btw. moj bratranc se je lotu rejenja z enim praskom k ga je pil z mlekom in je biu k kakav sam s ful vec hranilnimi snovmi, pa mal se je se s sportom ukvarju da ni meu pol spehka in se je zrediu par kilc, kumi, ampak se je..... tko da nisi v brezizhodnem položaju :D :D :D
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 04. Avg. 2005 19:21

zkaj se sploh hočeš zredit??? pol ti bo pa žal, pa boš hotla shujšat.

itak so suhi ljudje bolj zdravi. raje delaj na mišični masi!
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 04. Avg. 2005 23:37

Huh men se zdi tazadn problem zredit se. Pač poješ vse kar ti paše, brez pregledovanja kaloričnih tabel, štetjem maščob in bog-ve kaj še vse, s čimer se morjo druge reve ukvarjat.
Sicer pa se mi zdijo vaše mere super, ne tiste extremno anorexične, ampak še vseeno suhe. Tk da ne vidim razloga, zakaj ne bi imele rade svojega telesa, ker je sigurno tako, da bi druge zanj ubijale :cool:
...
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tilka » 09. Avg. 2005 22:21

mah ni čist tko...enostavno se ne počutš dobr, nikjer te nč ni,
vsaka cuna kr visi na teb, nobenih pravih oblin, same kosti,da o
joškah ne govorim........nobenega seksi občutka, kot si to predstavljaš...
mam 181cm in imam 53kil...včasih bi najraje
oblekla dvoje hlače naenkrat, da bi sploh kj zgledal, da o tem da imam zgoraj vedno dve majčki, če ne tri sploh ne govorim...
pomoje da zna bit ista psiha kot pri debelosti, samo za obratno stvar...
here comes the rain again...
Sanjči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005
Kraj: dobova

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanjči » 19. Avg. 2005 11:29

jst se strinjam-čist ok težo mas...jst mam 167/51 pa sem čist super&noben ne reče d bi bla suha, nasprotno pohvaljo postavo cmokič*
sanchy
_NiA_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _NiA_ » 21. Avg. 2005 16:10

Same problem here, mam še manj kg, in bi se res rada zredila, sam ki meni se celulit full nabira na riti, da že grdo zgleda, skoraj neverjetno res! :help:
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 21. Avg. 2005 19:45

ja pol pa raj začni mal migat :P
pejt teč.. js sm dons že 10 min tekla (sej vem, sliš se ful mal.. sam zame je to groza)

boš dobila mišice pa boš zgledala manj suha.. špeha res nihče ne rabi :!: tko d ne bluzit o tem kko bi se radi zredili.. tud js sm včasih misnla d se morm zredit.. pa sm se.. je šlo vse v trebuh-s tem da oblečena še vedno zgledam fuul suha.. tko da :roll: brezveze, zdej hočm pa nazaj shujšat je pa tžko..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov