Kako se zrediti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 19. Dec. 2004 15:18

hja..po mojem mas ti tut lih prou kilc, glede na to kolk si velka! :) Sam je pa odvisn zdej kako to zgleda, ker lah da mas pac mocne kosti ...pa zarad tega zgledas tok bl suha! ;) Ej ne sekeri se, tisti k ti pravjo kok si suha, hocjo tut oni zihr mal shujsat, pa bit bl kt ti! ;) Just be yourself!:)
Strastnež
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005
Kraj: knežje mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Strastnež » 13. Jan. 2005 19:25

Tud jst mam isti problem. Pri svoji višini 186 imam le 63 kg. Sam sebi grem mal na zivce ampak jaz RES dosti jem 3-4x dnevno,fajn porcije.. Sem že razmišljal, če nimam kakšne gliste v crevih ( sm enkrat na Discoveryju videl.. :eek: ) A ne jem u pravem zaporedju al kaj!? Do poletja bi rad mel kaksnih 78+ kg in upam na kaksen nasvet o primerni hrani..
Thnx !
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 13. Jan. 2005 21:01

metuljčica jst sm mela isti problem, sm se že tolk sekirala k sm bla res presuha ampak pojedla pa res full stvari... pol sm se mučla vsak dan jest polento k naj bi kao redila, ampak ni nč pomagal....Pač ne vem mam tolk dobro prebavo al pa ja ne vem...V glavnem zdj sm se pa krnaenkrat mal zredila in mam lih ql postavo (sam kao še vedno presuho sam men je lih ql), sam so se mi pa zarad tega strije nardile :(

V glavnem ne sekiri se, pač jej kar ti sede in to je to... lej sj bolš da si suha kokr pa da bi mela full kil, jst sm se s tem tolažla
masy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a masy » 26. Jan. 2005 17:08

Jaz imam 51 kg in 170 cm in vsi so zmeri mislili da nič ne jem...Jaz pa sem se z vsem živim basala.Moram rečt da se mi je to prov dobr zdel,dokler nisem ugotovila vzroka.Ugotovili so mi namreč celiakijo-alergijo na pšenični gluten in ne smem jest nič kar ima vsaj sled pšenice.To ni kakšna ne vem kako huda bolezen,samo celo življene bom na dieti,kar pa sploh ni tako slabo,ker zdaj jem vsaj zdravo hrano in tudi redit sem se začela.Od te "normalne" hrane sem hujšala,od te "moje" pa se redim.Tako da punce,ne da vas strašim,ampak včasih ima to "ne rejenje"tudi kakšen vzrok,čeprav nobeni ne privoščim kaj takega in če ste zdrave in lahko jeste vse ne da bi se redile,potem uživajte v sladkarijah,pa bo že prišla kakšna kilca na prava mesta...
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 19. Mar. 2005 11:33

Pa sej si čist normalna. Kdo ti je reku da si presuha?!?
:roll:
Uporabniški avatar
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Flaškica » 21. Mar. 2005 16:05

Za svoja leta si še vedno kar precej nesamozavestna.
Bodi vesela, da nimaš 30 kg preveč, kar je precej nezdravo. Tvoje kilce so super. Pa sicer, če se dpbro počutiš, ni kaj za storit.
Lahko poskusiš še malo z mišično maso pridobit. fitnes pa taibo. Pa bo.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 21. Mar. 2005 19:32

masy napisal/-a:Jaz imam 51 kg in 170 cm in vsi so zmeri mislili da nič ne jem...Jaz pa sem se z vsem živim basala.Moram rečt da se mi je to prov dobr zdel,dokler nisem ugotovila vzroka.Ugotovili so mi namreč celiakijo-alergijo na pšenični gluten in ne smem jest nič kar ima vsaj sled pšenice.To ni kakšna ne vem kako huda bolezen,samo celo življene bom na dieti,kar pa sploh ni tako slabo,ker zdaj jem vsaj zdravo hrano in tudi redit sem se začela.Od te "normalne" hrane sem hujšala,od te "moje" pa se redim.Tako da punce,ne da vas strašim,ampak včasih ima to "ne rejenje"tudi kakšen vzrok,čeprav nobeni ne privoščim kaj takega in če ste zdrave in lahko jeste vse ne da bi se redile,potem uživajte v sladkarijah,pa bo že prišla kakšna kilca na prava mesta...

veš kaj me zanima, jst naj bi bla tud alergična na pšenično moko, ampak čist mal in me zanima če so se ti slučajn mozoljčki delal zarad tega??
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objavaNapisal/-a baby girl » 21. Mar. 2005 19:56

js pa imam trenutn 170cm in 53kg, pa ceprov mi govorijo d sm suha, se ne pocutim dobr, sploh v takih trenutkih k je treba stopit na tehtnco.
mogoce zato k sm prej hujsala pa so me mel vsi za ne vem kak suho, pa me je podzavestno strah d ko bojo vidl moje kile d me ne bojo mel vec za suho....vem butasto ja :roll: sam priznam d mi je blo fajn, k sm se odlocla hujsat pa mi je to uspel in so me pol frendice prosle nej jim povem kak sm shujsala.
zj bi se full rada otresla tega obcutka in se mela rada se na tem podrocju, sam to ti ostane ocitno... :roll:
ne vem, men se zdi metuljcica prov fajn d ti hocs met normalno tezo, in nasploh obcudujem vse k se ne sekirat zarad kilaze....js si pac ne morm pomagat vcasih :roll:
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
*p4Lc!c4*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *p4Lc!c4* » 22. Mar. 2005 16:36

Oila...:)No jest mam tut enak problem...nemorem se zredit!Velka sm 169 pa mam 48 kg?!Toooook bi se rada zredila, sam enostavno ne gre!2 mesca nazaj sm zacela jest KT in po teh tabletkah nej bi se velika vecina zredila-jest se nisem nic! :(
Tko da ce mogoce pozna kksna kksne tablete za povecevanje apetita al pa karkol podobnga kr z besedo na dan....:)
Ful bi se rada zredila pa ne zarad drugih ka mi govorijo d sm komad suha ampak preprosto zarad sebe bi se kuj leps pocutla.....:)
*papa* :hallo:
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 22. Mar. 2005 19:12

SIEENA napisal/-a:Pa sej si čist normalna. Kdo ti je reku da si presuha?!?
:roll:

Velika večina ljudi mi to govori. In me prav zafrkava s tem in to že od osnovne šole. Ful mi gre to na živce. Imam tudi šibko konstrukcijo kosti in sem zato videti še bolj suha. Sploh v roke in v spodnji del nog.
No, zdaj čez zimo pa se mi je uspelo zrediti na 53 kg, ampak vem, da se ne bodo prav dolgo obdržali.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Queen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Queen » 23. Mar. 2005 13:47

mam isti problem :/ se strinjam z vsem kar si rekla in ti nemorem kaj pomagat ko sama tut ne vem :sport:
masy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a masy » 27. Mar. 2005 13:41

Ladybird,ne vem sicer kakšne mazoljčke misliš,jaz jih nisem imela-razen tistih običajnih,ampak je pa res,da so pogosti znaki pri tej bolezni različni izpuščaji,dermatitis in celo turi.Na srečo jez nisem imela takih znakov.

Glede moje teže-se nič ne pritožujem,ampak drugi,ki mal pretiravajo...
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 18. Apr. 2005 12:03

Na tone sirovih štručk, burek, makaroni v smetanovi omaki, krompir na tisoč in en način, palačinke, kruhovi cmoki k v kaki fajn mastni omaki, pica, razni štrudlji, rdeče meso, banane na tone .... mmmm zdej sm pa lačna ratala ... :razz:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 18. Apr. 2005 17:12

_ladybird_ napisal/-a:metuljčica jst sm mela isti problem, sm se že tolk sekirala k sm bla res presuha ampak pojedla pa res full stvari... pol sm se mučla vsak dan jest polento k naj bi kao redila, ampak ni nč pomagal....Pač ne vem mam tolk dobro prebavo al pa ja ne vem...V glavnem zdj sm se pa krnaenkrat mal zredila in mam lih ql postavo (sam kao še vedno presuho sam men je lih ql), sam so se mi pa zarad tega strije nardile :(

V glavnem ne sekiri se, pač jej kar ti sede in to je to... lej sj bolš da si suha kokr pa da bi mela full kil, jst sm se s tem tolažla

ja dobro prebavo ja..To je slaba prebava ljubica ker ti vse dobesedno pade iz ust vn iz riti. Pač hrana se ti slabo prebavi in se ti izločijo ztut tiste stvari ki naj bi jih organizem porabil!! Po eni strani je to zakon ker ne rabiš vsakič preštevat kalorije, samo pazi da ko boš starejša da nau vse vn butnel. Uglavnem moja frendica je ista, suha k palčka pri svojih 170 cm, potem je pa šla k zdravnici ki ji je napisala ene tabletke za povečanje apetita, no in se je zredila, samo preveč. No in potem je spet nehala zret tisto sranje ker ni hotla met kanto namest riti in zdej je spet preklca.

Bodte rajš vesele..jst bi bla
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 28. Apr. 2005 17:52

lahko bi se zmenile pa ti kakšno kilco ki jo moram še dol spravt podarim-šenkam.
malo heca. ne vem. verjamem pa da ti ni ravno prijetno,ko se vsi obregnejo ob tvoje kilce, samo pazi da se ne boš preveč začela redit.

v bistvu če tebi paše da imaš take kilce se ne sekiraj zaradi drugih in bodi takšna kot si- jaz ti itak malo zavidam!!!

samo ne sekiraj se vzemi še zame čokolado pa čips pa se malo nasmej tistim-nam ki tega zaradi hujšanja ne smemo, mnjami jst tudi

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]