Kako se zrediti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 11. Jan. 2008 16:26

V tušu, mislim da, obstaja vanilijino mleko, ki ina 2.5 maščobe v sebi :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 11. Jan. 2008 17:45

all*starka napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Moja sošolka je začela jest proteine, da bi se zredila. :stupid:

:eek:
zakaj pa proteine?
ogljikovi hidrati so odlični za to!

edino če se hoče zredit na ta način da dobi mišično maso...

Jesti moraš oboje; beljakovine + hidrate. Mišične mase pa ne dobiš brez fitnesa in kaloričnega suficita. :)
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 11. Jan. 2008 18:07

^^
ja, to itak paše zraven!
bi blo prelepo če bi mišece dobili sam s tem da bi jedli beljakovine :wink:
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 09. Feb. 2008 14:28

če se hočeš zredit sploh ni nujno da ješ ful kalorično in mastno hrano.sama sem bla do enga 14 leta ful ful suha (47kg,167cm).men se sicr ni zdel sam me je pa zlo motlo in nakak kvarlo samozavest ko so mi vsi govoril kako suha sem.

se strinjam da je to isto kot bi debelemu rekli da je debel.

zredila sem se pa čudno ampak res tko da sem začela živet nekak bolj zdravo(ples, tek, vegetarijanstvo).
in še zdj sm čist nč presuha.tak da iz lastnih izkušenj lahk povem da ni vse v masti al pa ne vem čem.

pa vlik uspeha vsem k se skušate zredit
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 09. Feb. 2008 15:21

^^ Prej si bila pač otrok, kasneje si se pa začela spreminjati v žensko, tako da se je telo preoblikovalo oz. začelo kopičiti maščobo na določenih mestih :wink: ... Tako da pridobivanje teže ni odvisno samo od načina življenja ipd., ampak seveda tudi od starosti... Pa po mojem si imela itak tudi prej čist luštno težo oz. izgled :) ...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 09. Feb. 2008 20:54

pussyka napisal/-a:če se hočeš zredit sploh ni nujno da ješ ful kalorično in mastno hrano.

Bog ne daj, da bi (samo) to jedel. Prehranjevati se moraš uravnoteženo, prav tako kot ljudje, ki so bolj nagnjeni k temu, da se zredijo. Samo privoščijo si lahko več (mislim na "suhce") pa se jim ne bo poznalo.

Sama sem pred letom shujšala za nekaj kil (z 49 na 43kg - visoka 164cm) in to je zame pomenilo ogromno. Sem že po naravi tista z dobro presnovo, ampak določeno zdravljenje me je naredilo še malo bolj suhljato. Predvsem zato, ker sem izgubila mišično maso. Nekaj časa nazaj sem se že nehala obremenjevat z vprašanjem "kako naj se zredim?" (nekaj časa sem se precej ubadala s tem) in se fino počutim. Redno telovadim in imam občutek, da spet pridobivam bolj zdravo obliko telesa, čeprav mi tehtnica še vedno kaže popolnoma iste številke :? .

Pfu... Če se še malo spomnim tistega obdobja, ko sem se preobremenjevala s svojo težo... Najbolj so mi takrat udarjale besede moje "kolegice", ki mi je direktno povedala kako zelo GRDO suha sem. Čeprav nisem kazala tega, me je ful prizadelo. Sedaj je ne vidim tako pogosto, ampak kadar se vidiva mi nikoli ne pozabi omenit, da so me ŠE VEDNO same kosti. Ne prizadane me več, me pa totalno razjezi. In ja, rečem ji tudi kaj na račun njene debelosti, čeprav to nikakor ni v moji navadi. Zanimivo pa je, da tudi prej, ko sem imela tistih 49kg, ni bila zadovoljna z mojimi "kostmi".

Želim si, da bi bila spet taka kot prej in tudi vem, da bom. Samo tiste mišice moram pridobit že enkrat. Presnovi pač ne morem oporekat :) .

Jesti pa je treba zdravo, lepo po prehrambeni piramidi je treba it. Če ne se bodo začeli pojavljat hudi zdravstveni problemi.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 15. Feb. 2008 15:12

potrebna je uravnotežena prehrana! če se želiš zrediti si povečaj obroke ali pa jej večkrat na dan. pa nehajte s tistimi proteini, ker so škodljivi.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Feb. 2008 21:22

jst mam tut problem s tem da sem presuha. visoka sm 165, pa mam 44 kil. jem več k večina bejb k jih poznam, poleg tega sm pa še odvisna od čokolade-je pojem prbližno 300g na dan(hvala bogu mi ne povzroča mozoljev)in nevem kaj naj še nardim da se zredim. prej sm mela normalno kilažo-50kil, kar je na mojo konstitucijo lih idealno, pol sm pa kr naenkrat shujšala in mam že en let premal kil.
sama se niti ne sekiram, ker se čist dobr počutim, motjo me pa opazke drugih. skos poslušam fore na način: a je s tabo use uredu, lej kašna si,...pa čeprou ne zgledam lih tok shirana.
gledaš revije pa vidiš teme sam na hujšanje, rejenje odpade...
če je že keri ratal se zredit bi se priporočala za kšn nasvet
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 19. Feb. 2008 15:29

draga metuljčica!

bodi vesela da si takšana kakršna si, tudi jaz sm bolj "suha" (lepši je izraz vitka) -- (163cm, 49kg) pa sem srečna da nisem taka kot večina deklet v zdajšnem času. pa čedalje slabše bo! veliko ljudi ima problem s preveč kilogrami. tudi če ti pravijo da si suha, vzemi to kot kompliment in jim reci da si zadovoljna, da bolje to kot biti debel.
tudi jaz sem se včasih zaradi tega sekirala ampak ko sem videla koliko ljudi zaradi teže trpi, sem postala srečna da sem taka kot sem...

veliko sreče![/img]
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Feb. 2008 17:23

rose8 napisal/-a:draga metuljčica!

bodi vesela da si takšana kakršna si, tudi jaz sm bolj "suha" (lepši je izraz vitka) -- (163cm, 49kg) pa sem srečna da nisem taka kot večina deklet v zdajšnem času. pa čedalje slabše bo! veliko ljudi ima problem s preveč kilogrami. tudi če ti pravijo da si suha, vzemi to kot kompliment in jim reci da si zadovoljna, da bolje to kot biti debel.
tudi jaz sem se včasih zaradi tega sekirala ampak ko sem videla koliko ljudi zaradi teže trpi, sem postala srečna da sem taka kot sem...

veliko sreče![/img]

Še ena taka :) Sam,da sm jst 1cm večja tebe pa ene 47/48kg mam. Drgač pa ja tud men dost folka reče, pa dej lej kok si suha, ti nč ne ješ..itd. In to mi gre tko grozn na živce :angry: , pa ubistvu jem čist normalno, pač ko sem lačna jem. Lani sem šla k zdravniku in ker moja mami tud tam dela, ji je zdravnik reku naj me mal opazuje doma kako jem..mislm halo (ok sej vrjamem mogoče ga je res skrbel zame, sam lahko bi enostavno mene vprašu če sem kul a ne.
Jst se drgač zarad tega, ker sem suha nikol nisem sekirala, prov fino se mi zdi :D Sam mi grejo pa na živce komentarji od kakšnih žensk k majo same mal več kil...

Aia pa hmm rose8 ti si odgovarjala ženski, ki je temo odprla pred 4 leti :D
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 20. Feb. 2008 9:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 19. Feb. 2008 17:30

Ja, jaz sem še mal višja od vas, pa se mi zdi 49 še zadnja sprejemljiva številka, pri kateri se ok počutim, raje imam manj :D ... Tko da ne vem, zakaj bi si na silo kopičila maščobo na telo, če ni treba :wink: ...

Dekle, ki je s 50kg nenadoma shujšalo na 44, bi šlo pa morda lahko vseeno za nasvet vprašat zdravnika, če je shujšalo iz neznanega vzroka... Mogoče je pa kaj narobe z zdravjem in se zato ne more zrediti nazaj, če se želi :gruebel: ...
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 19. Feb. 2008 17:45

nisem opazla kdaj se je tema odprla, ampak nima veze. to vela tut za vse druge k mislejo da so "suhe".
sej jz tut čist normalno jem, ampak na kilogramih se nč ne pozna, tut če kdaj velik pojem.

lp, in bodite zadovoljne s sabo!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Feb. 2008 9:45

rose8 napisal/-a:nisem opazla kdaj se je tema odprla, ampak nima veze. to vela tut za vse druge k mislejo da so "suhe".
sej jz tut čist normalno jem, ampak na kilogramih se nč ne pozna, tut če kdaj velik pojem.

lp, in bodite zadovoljne s sabo!

Ja sj men se tud nč..ne vem kam gre :D No ja pač dobro presnovo mam.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 20. Feb. 2008 11:56

zgleda da res. sej če tko gledaš je super, poješ kokr hočeš pa se nikjer ne pozna... :D :D :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 20. Feb. 2008 12:34

Vaše telo ful slabo izkorišča hrano in večino hranil prebavi, namesto, da bi jih uporabil, shranil, absorbiral, ... se pravi: dobra presnova. :)
Temu se reče, da ste ektomorfi, po telesnem tipu. :)

Ampak pazite, da se ne bo to kar enkrat ustavilo in bo samo bum, v smislu kopičenja kg.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov