Kako se zrediti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 10. Avg. 2007 18:47

herbalife so vlaknine, res, da so koristne samo ne vme zakaj jih ne ib vi2 jemali kar s prehrano npr.: riž, kosmiči, .. skratka kompleksni Oh-ji, ki jih vidve itak rabita, da se zredita.
Omega 3 pa so maščobe, ki jih telo ne more tvoriti same in so nujno potrebne, čeprav so bolj priporočljive pri hujšanju. Jaz osebno jih jemlem.

Moje mnenje, da nobene od teh stvari ne potrebujeta nujno, da se lahko zredita brez tega. Obe naslednji stvari bolj koristita hujšanju.
Omega 3 dobita v lanem olju, čeprav osa boljše kapsule, kih jih kupiš v lekarnah, trgovinah s športno prehrano, celo DMu, ...

Ne mi zamerit ampak malo imam na sumu, da vama ta svetovalka hoče malo denarnice spraznit. Na internetu imata drugače veliok nasvetov kako se zrediti.

Veliko bolj pomembno je, da zaužijeta dovolj hrane, da se zredita kot pa te dodatke. Če že dodatke potem kvečjemu kakšen proteinski in hidratni gainer.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 10. Avg. 2007 22:29

zvezdica*86 Sem prebrala da obstaja nek paket teh herbalife izdelkov in naj bi bli zlo dragi..cel paket je okoli 200€ :roll: tko čist po domač povedan.. k.urc jih gleda :D nobena svetovalka!! Najbolje da se sama usedeš za 2-3ure na net in dobro preštuderaš vse jedilnike itd.. in si sama sebi sestaviš jedilnik ki ti odgovarja..pa tut takega seveda ki ga lahko kupiš kjerkoli in je finančno vredu.. tole da bi pa zdaj nevem kolk €€ metala stran za to da bi dobila tiste 4-5kg se mi zdi pa malo čez rob :!:

Kaj praviš?

ps. polly-polly hvala za info :gut:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
zvezdica*86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica*86 » 11. Avg. 2007 6:57

jutro! :D

se strinjam s tabo...ce je res tok stane, valda da si ne bom kupla...sam sj ves, poskusiš vse ane...ker jst mam dost tega, da skos jem, pa se nikamor ne premakne in si še hlač ne morm kupit ;)

jaz se bom z tisto sandro dobila, ker sm že zmenjena. ampak mi je že po telefonu rekla, da ni nič nujno, če se bom pač odločila lahko to kupim,če ne pa ne. mi bo pa vsaj tiste meritve naredila, pa mal predlagala kaj jesti, oziroma kaj kombinirati. to pa je tut nekaj. bom mogoče vsaj vedla bolj pri čem sem. :razz:

sm pa jst tut brala nekaj malega o teh izdelkih. priporočajo jih tako tistim, ki hujšajo, kot tistim, ki se želijo zrediti. fora naj ne bi bla v tem, da te bo to zredilo, telesu naj bi vsaj dalo pravilno razmerje beljakovin in ostalih snovi. še vedno pa je hrana najbolj pomembna.

nič, zaenkrat toliko, bomo videli kaj bo v torek. meni bo vsak koristen nasvet prišel prav-vsaj upam :roll:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Avg. 2007 9:20

no js sm že pisala v to temo večkrat samo šele zdele lahko napišem da se mi pozna napredek. kkšn let nazaj sm pri višini 163 imela 38,39 kil. fuul premal samo ker js nism nikol shujšala preprost že celo življenje sm bila suha..nikol mi ni ratal prilezt čez uno mejo 40.
no ene dve let nazaj sm spoznala svojga fanta in skupaj sva začela ogromno jest. preprost sva šla vn, pa sva šla na tortico, zvečer nisva mela kej za grickat pa sva si pomfri nardila..ker js jem povsod kruh je bila to res prava večerja ane. no šele zdej zadn let se poznajo spremembe. zredila sm se in zdej imam 46,47 kil. preprost skoz jeva skp, seveda se tud nemu pozna sam naju to ne mot.
zjutraj obvezno zajtrk..večinoma dva krofa pa jagodn jogurt al pa puding, pol malca če sm v službi kkšn sedvič, banane, bonbončki, čips ma vse kar mi pride pod roke, pol kosilo..večkrat greva vn jest js si ponavad naročim pohan sir pa pomfri, solata zravn al pa kkšna pica pa solata (pč obožujem solate), pol seveda še čez dan kej jem in seveda večerja na konc, kkšn kebab, pomfri+kruh, kar mi paše ane. js sm tud skoz govorila da se ne da pa sm ugotovila da se da sam res morš jest. Pr men je biu zmer problem skrčen želodec in nism nič vase spravla, pol spuščala določene obroke zarad šole, drugih obvez itd. preprost treba si je vzet čas za hrano, velikrat se tud prisilm da jem čeprov mi ne paše ker vem da če bom dons pa jutr spusila kosilo bom takoj zgubila dve kili tega si pa preprost ne pustim ker me je groza da pomislm kok mal kil sm mela in kakšna sm zgledala. upam da vam bo kej pomagal no men je čeprov še nism dosegla svoje želene meje (50 kil najman) upam pa da mi bo ratal :D
Uporabniški avatar
zvezdica*86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica*86 » 11. Avg. 2007 17:37

hello!

eno vprašanje za vse suhice;) kje kupujete oblačila???? ker jaz npr. imam grozno težavo pri nakupu hlač, ker ne najdem niti enih, ki bi mi bile prav...:( pa me res zanima, kako vi rešujete te probleme. kje kupujete, katere znake in podobno....

se tipkamo;9
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 11. Avg. 2007 17:49

Am, tole sicer ni v čisto pravi temi, sam ok. :D Probaj dobit tako znamko, ki imajo xxs(32). Tally Weijl ima nekaj takih modelov, Bershka, Zara ima dokaj majhne hlače...

Sam a si bolj majhna in zelo suha :?: Zdej nevem, kako bi ti pristajale te obleke, če si manjša. Men so pri 167cm te cunce prov ...
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 11. Avg. 2007 19:29

zvezdica*86 v H&M na otroškem oddelku sm si prvoščla par cunc :lol: drugač pa Zara
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 12. Avg. 2007 10:45

hlače dobim v stravadius (mogoče narobe napisan), pull and bear, tud bersha, new yorker vsi majo čist mejhne cifre. majčke pa iste štacune + tally weijl. se kr najde
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 13. Sep. 2007 0:14

Lillu napisal/-a:
zvezdica*86 napisal/-a:hej lillu...

no, kot sm ti napisala sm pisala tisti sandri, k si mi napisala njen mail. mi je odgovorila in sicer, da priporoča 2-3 Herbalife šejke na dan, z dodatkom sojinih beljakovin in pa omega 3. naj jo pokličem, da se dogovoriva za analizo telesa (zmerila naj bi mi % telesne maščobe) in potem bi dobila še individualni program in jedilnike in spremljavo do moje idealne teže.
jo bom poklicala, da vidim (slišim), kaj mi bo še povedala.

evo, to je to.

imej en krasen dan!

Super..še enkrat hvala za info :bussi: kje pa naj bi se dobili Herblife šejki in omega 3??

omega 3 je v RDEČEM MESU kot so ribe: losos :D :D pa še dobr je..
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 18. Sep. 2007 11:45

zvezdica*86 napisal/-a:hello!

eno vprašanje za vse suhice;) kje kupujete oblačila???? ker jaz npr. imam grozno težavo pri nakupu hlač, ker ne najdem niti enih, ki bi mi bile prav...:( pa me res zanima, kako vi rešujete te probleme. kje kupujete, katere znake in podobno....

se tipkamo;9

Jaz v H&M, otroški oddelek. Glih ta prave številke dobim, vse mi je lepo prav, pa še poceni je. Drugač pa na ženskem oddelku tud tu pa tam kaj najdem, sam morm cifro 32 met. Drugje pa težko kaj najdem, sploh hlače. :( Te res najdem sam v H&M. Za majčke pa še ni tak problem, dobim tudi v Zari, Top modi, itd.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 08. Jan. 2008 21:10

Jah pit ogromno je priporočljivo pri shujševalni dieti ne pri pridobivanju teže:)
Seveda vode. Če boš pila sladkane pijače, boš pa fat. :D
Drga pa nerazumem zakaj se vam je težko zredit.. :D Zajtrk zamenjite za dva mala krofa z marmelado/kosmiče z dodatnim sladkorjem, čokolado whatever, jajca s slanino, dva kosa kruha z nutelo, velik kozarc mleka.. To je zajtrk :D
Vmesna malica : kšn snikers, mars, bonboni, tvix, čips, piškoti..
Kosilo : krompir, meso, sladkana pijača,, pica(pa prekleto naročte dodan sir al pa kej :D)..
Malica : spij politersko kokakolo, čokoladno mleko, milkshake, kerkol prigrizek.. :D
Večerja : pejd v Mcdonalds in se nažri! Vzam big mac menu, double cheeseburger, milkshake, pita in še kšn sladoled :D ali pa zvečer za večerjo(ki naj bo okol 9h :D) pojej veeeeelik krožnik svojih naljubših testenin in popij 3dl polnomastnega mleka :D

U izi recept d se zrediš ;D

Če se hočte pa zdravo zredit.. se pa pomoje neda :D Edin če greste v fitnes, jeste ogrooomn beljakovin in dlate na mišicah. :)

V vsakem primeru. HRANA!!! :D
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 09. Jan. 2008 16:36

Debelemu nihče nebo rekel, da je debel??? V kakšnem popolnem svetu pa živiš ti :o Mislm, da so debeli ljudje velik bolj kritizirani kot suhi.. In kdo pravi, da se je hrani lahko odreči? Ko vidiš ljudi, ki jejo tvoje najlubše jedi ti pa moraš žvečit korenje in telovadit..vrjam prekleto težko je :) Sicer pa pač..debeli zase misljo, da je najtežje shujšat, suhi da se je najtežje zredit..:)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 09. Jan. 2008 16:43

Moja sošolka je začela jest proteine, da bi se zredila. :stupid:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 09. Jan. 2008 16:54

^^ Komaj jih je začela jest, tko da še ni nobenega posebnega učinka, ampak meni se to zdi totalna bedarija. Če imaš pač to suhost v genih je tako in pika. Tako kot vsi debeli ne morajo shujšat, se vsak suh ne more zredit.
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 11. Jan. 2008 16:16

*hox* napisal/-a:Moja sošolka je začela jest proteine, da bi se zredila. :stupid:

:eek:
zakaj pa proteine?
ogljikovi hidrati so odlični za to!

edino če se hoče zredit na ta način da dobi mišično maso...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov