Kako se zrediti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
blue eye napisal/-a:mah sam meni se to da se malo gibaš ne zdi glih fajn-to posledično lahko vodi v kake druge težave..no mogoče kšno kratko obdobje pa tud pretirano nažiranje se mi ne zdi pametno..
Seveda je dobro gibanje, samo hodte v fitnes, kardio pa delajte čim manj. Tko boste pridobile mišično maso, namesto maščobe (pri tem k se boste redile). S kardio vadbo pa samo zgubljaš tko, da bi tole zaenkrat dala na minimum. Praviloma, tisti ki hodijo v fitnes in niso na dieti pridobivajo maso. Jasno pa moraš ustvart kalorični suficit.
-
BeLLi napisal/-a:peter napisal/-a:dnevno 5x uživaj hrano v zmernih količinah in se bolj malo gibaj, jaz se tako hitro zredim, in ne bit pod stresom....!!!
sam če ješ zmerno 5x na dan, nej bi hujšal, ker nej bi ti tko prebava bolj delovala a ni tko
JA odvisno kok velik hrane poješ. Če nardiš presežek v kcal ne boš hujšal. Lahko nardiš še clo več kot 5 obrokov.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Mene pa zanima katero hrano naj jem da se mi bo hitro prijelo in ne šlo takoj "ven" ko bom pojedla, namreč imam ta problem da vse kar pojem gre "ven" in se nikakor ne morem zredit..mam pa 157cm in 43kg počutim se dobro,ampak na momente pa zelo šibko in takrat nič ne morem..če hodim po stopnicah se mi vrti,prav tako če nosim kakšne težke stvari itd..
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
43 kg se mi pri tvoji višini ne zdi premalo. Sicer če gledamo po indeksu je premalo, ampak tam imajo itak malo čudne kriterije(vsaj meni se zdi )
Si prepričana da si slabotna zaradi nizke teže? Morda imaš pomanjkanje kakšnih vitaminov. Meni je primankovalo železa in sem se počutila slabotno, ampak sem s primerno prehrano to popravila. Odvisno tudi od tvoje starosti, saj se tekom let ponavadi zrediš oziroma ko je tvoj razvoj končan.
Si prepričana da si slabotna zaradi nizke teže? Morda imaš pomanjkanje kakšnih vitaminov. Meni je primankovalo železa in sem se počutila slabotno, ampak sem s primerno prehrano to popravila. Odvisno tudi od tvoje starosti, saj se tekom let ponavadi zrediš oziroma ko je tvoj razvoj končan.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
BeLLi napisal/-a:43 kg se mi pri tvoji višini ne zdi premalo. Sicer če gledamo po indeksu je premalo, ampak tam imajo itak malo čudne kriterije(vsaj meni se zdi )
Ja men se zdi premalo..bi rada mela vsaj ene 3-4kile več, ja pa tut železa mi primankuje,ampak odkr sm to zvedla jem samo tako hrano da ga dobim nazaj + tiste šumeče tablete pijem + neke dodatne vitamine..skratka nardim vse, pojem vse,ampak je največji problem da gre tut vse "ven"
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
Če ti manjka železa moraš jesti tiste prave tablete. Ker te šumeče so brezveze, se nič sploh ne absorbira v telo.
Drgač čimbolj zapolni jedilnik z oglikovimi hidrati: riž, testenine, kruh, ... no pa zej samo tega jest, ne pozabit tut na beljakovine in podobno.
Drgač čimbolj zapolni jedilnik z oglikovimi hidrati: riž, testenine, kruh, ... no pa zej samo tega jest, ne pozabit tut na beljakovine in podobno.
-
Ali pa če maš izpite in si pod stresom pa samo sediš in ješ cel dan. Samo eni so pa pri tem ravno obratno, da pod stresom shujšajo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov