Kako se zrediti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah itak je za vse skup okolica kriva. Tko k preveč debel ni cool, ker se pač tipi ne zanimajo zate in te folk zajebava, je pa pri ekstremno suhih ljudeh isto.
No ja, vsaj pri nas, ki se že od mladosti vsi spotikajo ob nas, pri mladih puncah je zdej mal drugač, k hočjo bit vse take k manekenke, pa pol niti ne veš, katera se strada.
Pol ti pa še zarad tega mori, k vsi mislijo, da se stradaš..
No ja, vsaj pri nas, ki se že od mladosti vsi spotikajo ob nas, pri mladih puncah je zdej mal drugač, k hočjo bit vse take k manekenke, pa pol niti ne veš, katera se strada.
Pol ti pa še zarad tega mori, k vsi mislijo, da se stradaš..
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
čaw. mene pa zanima a ma kera kkšne izkušnje z unimi tabletkami k jih prodajajo v DM-u, kao dodatki k hrani, pa za povečanje apetita. a to kej pomaga?? ena frendica jih je jemala pa se je neki zredila. a ma še kera kkšno podobno izkušno al mogoče kera priporoča kkšne dodatke k hrani, k so relativno pocen (študentsko življenje-zmer brez keša hahah) pa k clo pomagajo da se zrediš. hvaležna bom vsakega odgovora. čawwč
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
tiana1 napisal/-a:čaw. mene pa zanima a ma kera kkšne izkušnje z unimi tabletkami k jih prodajajo v DM-u, kao dodatki k hrani, pa za povečanje apetita. a to kej pomaga?? ena frendica jih je jemala pa se je neki zredila. a ma še kera kkšno podobno izkušno al mogoče kera priporoča kkšne dodatke k hrani, k so relativno pocen (študentsko življenje-zmer brez keša hahah) pa k clo pomagajo da se zrediš. hvaležna bom vsakega odgovora. čawwč
Za te v DM-u ne vem točno kok učinkovite so, samo jst se ne bi kej preveč zanašala na to. Jst sm šla enkrat v lekarno in sm vprašala če majo kšne tabletke ali pa dodatke, ki povečajo apetit in mi je dala en prah ki ga daš v vodo in pol spiješ. Pa tud ene fuuul drobčkane bonbončke in moram rečt, da sm res dobila apetit in sm začela več jest.
Pa ni tok drago. Jst sm za un prah dala okol 1.800, za une bonbone pa 800 sit.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
No da vam zaupam še mojo zgodbo!
Tudi jaz sam bila vedno kot en zobotrebec....in sm se matrala res z vsemi raznimi praški,tabletke za povečanje apetita(pa tega mam na pretek lahko jem in jem)...pa se nism premaknila iz svojih 45kg pa če sm ne vem kaj naredila...pa stalno sm se sekirala kako sem pa ravno jaz lahko taka... ko sem hodila po ulici sem imela občutk kod da me vsi gledajo in si mislijo lejo vsa shirana je....ja no piko na i sm pa dobivala še pri zdravniku ko mi je sestra vsakič znova ko sem prišla rekla...oooo deklič ali tebi kaj dajo zajesti...in spet tisti občutek kod da sm res neka zanemarjena oseba, uglavnem sebi sm se zdela ok ...ampak prepričanje drugih da sm res kot shiranec se mi je tako zasidrala v spomin da se je nisem morala kar lep čas znebiti in potem sem naredila eno izmed največjih napak,kar jih punca lahko naredi...začela sem VRJETI...še sama sebi sm se zdela zanemarjena...prejokala veliko noči zaradi tega...pa sedaj vem kako je bilo to neumno in ponepotrebnem... potem sem pa dobila fanta in pač on mi je pri tem tooooookkk pomagou da se nism več sekirala blo mi je usen....začela sem jemati kontracepcijske tabletke ....in sm se zredila ravno tok kot sem hotela....in še sedaj imam tako težo-idealno za mojo višino...in sem nanjo ponosna....tako da punce to je res samo v vaših glavah...najprej morte s sabo razčistit in se ne obremenjevat s tem kar pravijo drugi,ker če se boste same mele rade vs bojo imel tud drugi...ne poslušajte ljudi ker večina niti ne ve da lahko z eno besedo podre marsi kateri punci samozavest!
Tudi jaz sam bila vedno kot en zobotrebec....in sm se matrala res z vsemi raznimi praški,tabletke za povečanje apetita(pa tega mam na pretek lahko jem in jem)...pa se nism premaknila iz svojih 45kg pa če sm ne vem kaj naredila...pa stalno sm se sekirala kako sem pa ravno jaz lahko taka... ko sem hodila po ulici sem imela občutk kod da me vsi gledajo in si mislijo lejo vsa shirana je....ja no piko na i sm pa dobivala še pri zdravniku ko mi je sestra vsakič znova ko sem prišla rekla...oooo deklič ali tebi kaj dajo zajesti...in spet tisti občutek kod da sm res neka zanemarjena oseba, uglavnem sebi sm se zdela ok ...ampak prepričanje drugih da sm res kot shiranec se mi je tako zasidrala v spomin da se je nisem morala kar lep čas znebiti in potem sem naredila eno izmed največjih napak,kar jih punca lahko naredi...začela sem VRJETI...še sama sebi sm se zdela zanemarjena...prejokala veliko noči zaradi tega...pa sedaj vem kako je bilo to neumno in ponepotrebnem... potem sem pa dobila fanta in pač on mi je pri tem tooooookkk pomagou da se nism več sekirala blo mi je usen....začela sem jemati kontracepcijske tabletke ....in sm se zredila ravno tok kot sem hotela....in še sedaj imam tako težo-idealno za mojo višino...in sem nanjo ponosna....tako da punce to je res samo v vaših glavah...najprej morte s sabo razčistit in se ne obremenjevat s tem kar pravijo drugi,ker če se boste same mele rade vs bojo imel tud drugi...ne poslušajte ljudi ker večina niti ne ve da lahko z eno besedo podre marsi kateri punci samozavest!
- nejcha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
bla sm na pregledu za ščitnico, pa je vse ok. pojem pa velik ja. Nisem neki ful shirana - 53/170 mam pa noge ful suhe. Še leto pa pol nazaj sm mela 58 kil in sem si bla kul. Potem sem naenkrat zbelela (nič kritičnega-navadna angina) sm pa takrat kar naenkrat shujšala 6 kg. in nikakor ne grejo nazaj.
_nincy_ kar si napisala je čist resnica-čeprav sm se že zredila kako kilo,se mi zdi da mam vsak dan bolj suhe noge. se trudim da nebi blo tako,sam pride učasih kak dan...
_nincy_ kar si napisala je čist resnica-čeprav sm se že zredila kako kilo,se mi zdi da mam vsak dan bolj suhe noge. se trudim da nebi blo tako,sam pride učasih kak dan...
- J3ssy3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
Ninchy se tud jst cist strinjam s tabo...da to k folk rece se ful prevec zacnes ozirat na to...jst se tud hocm na usak nacin zredit, da mi bojo ze nehal govort kok sm suha...tocn mam tud tak filing ze da usi sm to vidjo na men...Ceprav se ucas nism sekirala za to...Sj res bi se mogla zredit sm ko ti pa vs folk se zravn utruja s tem pol pa sm poslabsa stvar...k pol se res ne mors nikakor zredit k ti ze cist na psiho upliva...Tak da upam da bom tud jst scasoma tak k ti ratala glih prava...pa bo use ql:)
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ninchy in J3ssy3, pri meni je isto. Ful sem se presekirala zarad tega. Vem da mi je še ne tip reko, da mu nisem všeč ker sem tak suha. Pa da se ne menimo o komentarjih da sem ziher bolna (anoreksija, bulimija itd.) pri sošolcih, znancih, sosedih, kjerkoli. Spomnim se da sem prišla k zobozdravnici in mi je rekla kaj mi je, in kolko ona pozna takih primerov, da bom pristala v bolnici itd. Kolegici je to rekla profesorica... Mislim grozno. In pol me valda moti ko mi rečejo eni, kak se ni problem zredit, in kak sem lahko srečna da sem suha... pa nisem, in se mi je problem zredit. Jem kar hočem, kolko se le da, da bi se me kaj primlo. Pa se me ne, in se sekiram že od nekdaj zarad tega. Nekaj časa sem celo upala da bom dobla kile od kontracepcijskih tablet... ker se ful punc zredi po diane 35... ja ziher, pri meni ni blo niti deke več. V glavnem, kriza.
- J3ssy3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
ja men je tud enkrat prof en k sm mogla it pred tablo...Da nej kak sendvic pojem...Pa da so ze trije primeri taki na sol k so mogl u bolnco zarad nasga "pretiranga hujsanja"...kr pred celim klasm tak da ni glih fajn:/ Drgac sm pa tud jst mal premislevala da bi kontracepciske zacela jemat...Sm nit ne vem a bi to kej tam omenla pr ginekologinji da bi se rada zredila pa to...K frendica ena je rekla da raj nic ne omenjam tega...Pa ona se tud ni nic zredila drugace po njih...Tak da ne vem kak bi pr men to deloval.
-
buffy-ann - Kofetarica
Ja, men se zdi da se zredijo tiste ki se nočejo. kakorkoli. Men je ginekolog sam dal te ki bi naj kao ful vplivale na težo, ker je tak videl kak zgledam. Ja, drugač je pa ful neprijetno če te nekdo tak izpostavi, kot je tebe profesor. Men je dans šef reko kolko kaj vagam, in kao kak bom shajala z njim če sem tak drobižek. Mislim kera finta... Pa po drugi strani si mislim, enkrat bo že.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
tele tabletke men tud nč ne pomagajo, me je ginekologinja vprašala če bi se rada zredila pa sm rekla seveda ane...pa mi je dala diane 35 in ničččč. sm pa zanč znorela sm končno se zredila za dve kili..še zdej ne vem kako, pa sm mela ene dva dni fuuul dela..pa ful stvari za narest in sm preprost preskočila kosiu in evo po dveh dneh sm zgubila 3 kile.men res ni jasn..k da sm dobila tisti dve sm rabla ceu mesc..zgubila pa v slabih dveh dneh. js mam včasih res vsega že dost..vsi me opprek gledajo, ne mine dan k mi en ne reče kok sm suha...doma me mt čist v tla zabija..da sm nemarna, da nočm jest, da sm bolana, da nej grem k psihologu, k da nebi vedla da sm že ceu življenje taka. včasih res zlo boli in so dnevi k sama ne vem kaj nej
-
buffy-ann - Kofetarica
Ja, tiana, men se isto dogaja. Dobim mogoče eno kilo, in za to rabim mesec konkretnega žretja. Pol pa en dan spustim kosilo ker mam predavanja al izpit, pač nekaj. In greta dol dve kili. Milim kriza no. Pa ni fora da bi malo jedla. Saj jem, tudi take stvari ki naj bi redile. Pa nič ne pomaga. Mislim ful sem žlostna zarad tega.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
metuljčica napisal/-a:Evo jst pa mam čist drugačen problem kot velika večina punc. Ne bi rada hujšala ampak se zredila. Pa vsi mi pravjo, jej, jej, jej.... Ma pri men to ne pomaga. Mam sicer tud take gene, da se ne zredim ravno z lahkoto bi pa zelo rada pridobila kakšne 4 kilogramčke. Pa stalno pred televizijo zvečer prakticiram čips pa te zadeve. Pa ne sam zato da bi se zredila ampak zato ker mi pač paše. Ampak na kilogramih se nič ne pozna čeprav bi rada. Drgač sm velika 165 cm, pa mam 51 kg. Pa vsi mi skoz govorijo kako sem suha in to mi gre že ful na živce. Enkrat ko sem bila en mesec v tujini se mi je sicer uspelo zrediti in sem imela 55 kg, ko pa sem prišla nazaj so hitro splahneli. In ful bi jih rada mela nazaj, ker takrat sem bila sebi in vsem ostalim bolj všeč.
baje pomaga če se en dan postiš pol je pa naslednji dan ful velik poješ in pol gre teža za dve al tri kile gor
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]