Kako se zrediti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 18. Okt. 2005 15:11

Marateja, pr unih, ki so po naravi suhcene, to ponavadi ne učinkuje.. Čeprav bi moralo.. Sam pa tut če se pol zrediš, so to preveč nezrave stvari, da bi skoz to papcu.. :)

Drgač pa Missy&Lyla, me three! :D Sam ne preveč, ampak ene 2 kilci pa zarad mene lahko odstopm.. ;D
Zadnjič spremenil miikena, dne 18. Okt. 2005 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 18. Okt. 2005 15:13

...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 18. Okt. 2005 16:07

marateja napisal/-a:imam recept imam recept :lol: :lol: no vsaj men je uspelo......24/ poležavat pa same kalorične stvari jest: čips, smokije, tortice, hamburgerje,....

ja seveda pa ti gre use v trebuh tko k pr men... nvem jz sm zdj začela telovadt da bom po nogah mal mišic dobila in bojo zgledale bl močne in ne take palčke k mam zdj!
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 18. Okt. 2005 19:29

js bi sam neki pripomnla.. če se že hočte zredit: poležavanje in lenarjenje ne bo pomagalo - pa še ne zdravo je.
mogoče se sliši noro, ampak od tega boš še bolj shujšala. zredila se boš od gibanja ;)

ne sliši se logično, ampak pogosto je tko... ker če ne boš nič delala ne boš imela nobene želje po hrani. če se pa ful gibaš, boš pa skoz mela ful apetita.. + namesto špeha boš dobila mišice :wink:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 19. Okt. 2005 2:25

miikena napisal/-a:Marateja, pr unih, ki so po naravi suhcene, to ponavadi ne učinkuje.. Čeprav bi moralo.. Sam pa tut če se pol zrediš, so to preveč nezrave stvari, da bi skoz to papcu.. :)

Ne sej ne mislm, da pol skos to ješ, sam važn da mal kile dobiš.

Sploh pa sem jst bolj suhcane postave in pr men je delovalo. Je pa res da je vse odvisno od prebave.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 19. Okt. 2005 7:59

Poskusi se ukvarjati s kakšim športom za utrjevanje mišic, npr. dvigovanje tueži, trebušnjaki, počepi, tudi hoja in tek navkreber. Jaz sem velika 164 cm in težka 51 kg pa ne zgledam suha, ker imam precej mišične mase.
Če se do sedaj nisi ukvarjala s športom, začni postopoma. Ne delaj npr. takoj prvi dan 100 trebušnjakov, ampak recimo 50 za začetek in število iz dneva v dan povečuj. Moraš pa trenirati redno, ne samo recimo enkrat na teden, in rezultati bodo kmalu vidni. :)
Misika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Misika » 26. Okt. 2005 19:28

Tudi jaz sem imela podoben problem: 1,68 m in 50 kg. Lahko sem jedla, kolikor sem hotela, pa nič. Sedaj se je izkazalo, da mi je bilo tak lepo zato, ker imam hude probleme s ščitnico, mi preveč dela.
Če kar ješ, pa se to nič ne pokaže, ali pa če se preveč rediš oz. hujšaš, je dobro iti na pregled ščitnico. In to čimprej.
oja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a oja » 27. Okt. 2005 19:57

sm na istem velika sem 178 cm kil mam 57 sem suha ampak se nebi rada zredila...če pa že pa en več kot do 60kg čeprav me skos bombandirajo s tem kok sm suha sm po eni strani vesela da mi to rečejo...to vzamem kot kompliment
Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 29. Okt. 2005 19:09

kako se zrediti?
proteine ješ pa v fitness hodiš!
sproti dobivaš mišice, in to je to
preverjeno v 1 mescu mam 5kg več
J3ssy3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a J3ssy3 » 14. Jan. 2006 17:33

Misika napisal/-a:Tudi jaz sem imela podoben problem: 1,68 m in 50 kg. Lahko sem jedla, kolikor sem hotela, pa nič. Sedaj se je izkazalo, da mi je bilo tak lepo zato, ker imam hude probleme s ščitnico, mi preveč dela.
Če kar ješ, pa se to nič ne pokaže, ali pa če se preveč rediš oz. hujšaš, je dobro iti na pregled ščitnico. In to čimprej.

Kak se pa ta pregled opravi?
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 19. Jan. 2006 15:54

metuljčica napisal/-a:Evo jst pa mam čist drugačen problem kot velika večina punc. Ne bi rada hujšala ampak se zredila. Pa vsi mi pravjo, jej, jej, jej.... Ma pri men to ne pomaga. Mam sicer tud take gene, da se ne zredim ravno z lahkoto bi pa zelo rada pridobila kakšne 4 kilogramčke. Pa stalno pred televizijo zvečer prakticiram čips pa te zadeve. Pa ne sam zato da bi se zredila ampak zato ker mi pač paše. Ampak na kilogramih se nič ne pozna čeprav bi rada. Drgač sm velika 165 cm, pa mam 51 kg. Pa vsi mi skoz govorijo kako sem suha in to mi gre že ful na živce. Enkrat ko sem bila en mesec v tujini se mi je sicer uspelo zrediti in sem imela 55 kg, ko pa sem prišla nazaj so hitro splahneli. In ful bi jih rada mela nazaj, ker takrat sem bila sebi in vsem ostalim bolj všeč.

Jz mam čist iste probleme ... jem pa jem pa jem pa nč ne gre gor sam dol kvečjemu ... in tega sm že tok sita ka nč ne pomaga ... pa mi najprej no ben ni vrjel da sploh jem ...
Jz sm velika 169 pa težka 47 kg, pa največ kil kar sm jih mela je blo 49 ... pa tok bi rada nekak na 50 prlezla ka bi blo idealno ...
Sam dvomm da mi bo ratal, ker sm bla še clo lan en mesec v new yorku, deželi junk fooda, pa ko te kuj zamam da ješ tisto čudno hrana če temu lahko rečem hrana (recmo beagles, če kdo ve kaj je to) pa nč ... so bli usi začudeni ...
Ščitnica je dobr, kri je dobr, skratka super je use sam teža ne ... lol
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 15:57

Punce, preberte si, kaj je Apple napisala, hudiča! :D
Ne boš se zredila od hamburgerjev k maš mejhen želodček, hitro prebavljivo hrano je treba jest. :wink:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 19. Jan. 2006 16:08

Men je ta tema naravnost smešna :? Pač ješ en kup njami stvari in se zrediš ... če se pa ne pa še bolj ješ še več njami stvari.
Tko nekak...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 16:21

Ja sej si misliš, da je smešno, če nimaš sam teh problemov. :D :D

Men se uspe zredit... Kokr sem jaz zdaj pogruntala...
Če jem corn flakes čez cel dan, ki se ful hitro prebavi, pa ga lahko skos po mlaem ješ. :D
Pa marmelado in kruh namest salamo in kruh, pa si ful prej spet lačen in velik več poješ. K jaz če pojem wn hamburger npr. (itak jih ne maram :roll: ), pol bom tok težko kej vase še zbasala nadaljnih ne vem kok ur, da je čist vseen klinc kok redilno je k tok časa leži not v želodcu, da bi itak če bi kaj manj redilnega jedu lahko že 2x vmes jedu. :lol:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 19. Jan. 2006 16:32

Sj štekam, jz mam tut dobro prebavo.
Sam sori, če mi ena bejbika jokca da se ne more zredit, ker je pojedla ze cel kos kruha z zelenjavnim namazom pa dva jabuka...a štekaš.

K bo kaka jedla lepo jajca za zajtr, za kosilo pljeskavico s prebrancom, veliko mešane solate, za večerjo pa mlečni riž pa se po pol leta še vedno nou zdredila, pol ji bom pa verjel :)
Tko nekak...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]