Kako na hitro zboleti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

PelciMarelci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PelciMarelci » 31. Avg. 2008 19:22

Ja ampak problem je v tem, da js nima 2 leti časa, ampak 11 ur!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Avg. 2008 19:30

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 31. Avg. 2008 19:45

PelciMarelci napisal/-a:Ja ampak problem je v tem, da js nima 2 leti časa, ampak 11 ur!

Cjooo, pa ne rabš ti čakat dve let, ampak čokolada!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 31. Avg. 2008 19:54

^^ ja in kje naj dobi 2 leti staro čokolado?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 31. Avg. 2008 20:59

ma zdaj lekcijo za naslednjič - tri staaaare milke v shrambi za hude čase :D
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 31. Avg. 2008 21:13

razmazena_maca napisal/-a:ma zdaj lekcijo za naslednjič - tri staaaare milke v shrambi za hude čase :D

:lol:

pojej nekaj kar ti je ful ogabno in ti drugač niti na misel ne bi prišlo da bi jedla..pa če boš mela še srečo boš bruhala pol bo pa itak problem rešen :D..pri meni bi verjetno kaj takega učinkovalo..bi bruhala še preden bi dala v usta :lach:

sicer pa punca bod srečna, da si zdrava..misliš da se res splača trpet cel dan ali pa še več, zarad tega čemur se pač hočeš izognit? Sem prepričana da tko hudo pa tud ni..kot bo recimo ko boš celo noč mogla preživet na WCju :wink:
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 31. Avg. 2008 21:13

:roll: Preprost povej staršem, da nočš na tabor zarad fanta, mal dramatiziraj, jokej, zaigraj živčn zlom, ... jok dostkrat deluje. Raj to, kot pa da na konc še na kakšni urgenci pristanš. :wink:
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 31. Avg. 2008 21:28

Jao sam želja v teli temi je pa res nora. Po moje je treba zmer zdravje na prvo mesto postavt, ker če tega nimaš, pol ti ostalo nč ne pomaga (fax ipd). Mislem, da se s tem zafrkavate, tisti, ki še nkol niste bli "dost" bolani, ker če bi bli, po moje ne bi meli takih ludih idej... :nein:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 31. Avg. 2008 21:33

jst bi na tvojem mestu raje šla na tabor in se delala da me ne briga kaj govorijo o meni ... če ne boš šla, bojo itak vsi takoj vedli pravi razlog zakaj te ni ... :lol:
Let's swim to the moon .....
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 01. Sep. 2008 1:25

Al pa če se zmislš, da ti je slabo, te boli glava, zob, ušesa, lasje? Tega menda ne more zdravnik vidt, pa menda te ne bodo starši takoj vlekl k zdravniku, kao "dokaži :twisted: " ampak ti bojo skuhal čaj ;)

Meni ni blo nikol treba jest nobenih pokvarjenih stvari, ponavad sem se že kr sama prepričala, da sm bolna in me je pol začel res kj bolet.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Sep. 2008 7:54

Aloha napisal/-a:
PelciMarelci napisal/-a:Ja ampak problem je v tem, da js nima 2 leti časa, ampak 11 ur!

Cjooo, pa ne rabš ti čakat dve let, ampak čokolada!

:lol: Tale tema je prov za spravljanje v dobro voljo.

Drgač pa jst kadar sm se hotla izognit čemu v šoli (ja tud to sm občasno nardila :oops: ) sem se preprosto nardila da sm bolana. Sred noči sm pršla u kuhno, govorila kok me glava boli, ˝pojedla˝ lekadol, zjutri itak ni blo še nč bolš, poleg tega me je še zebl k mačka...in tko sm ostala doma.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 01. Sep. 2008 8:24

Joj joj joj mladenka, ne ga sračkat! :roll: Da ti ne bo kdaj žal za to, kar si zdaj želiš. Malo se ozri okrog sebe, pa poglej kako nekateri ljudje zaradi bolezni trpijo, pol verjetno ne boš takih bedarij in traparij razmišljala.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 01. Sep. 2008 9:13

Začni ceniti zdravje. In nauči se spopasti s težavami, ne pa bežati pred njimi! Težave bodo ostale tu, nikamor ne gredo, če jih ne boš razrešila.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Sep. 2008 9:23

lolita napisal/-a:Joj joj joj mladenka, ne ga sračkat! :roll: Da ti ne bo kdaj žal za to, kar si zdaj želiš. Malo se ozri okrog sebe, pa poglej kako nekateri ljudje zaradi bolezni trpijo, pol verjetno ne boš takih bedarij in traparij razmišljala.

Če bo šla ona na tabor, ne bodo bolni ljudje nič manj trpeli. Jst jo razumem, ker sem imela nekje sredi OŠ eno obdobje, ko reees nisem marala v šolo hodit. Prej je bilo vse v redu, potem sem šla tudi vsako jutro prav rada, ker smo se s sošolci dobro razumeli, ampak vmes 2 leti je bila pa katastrofa in takrat sem praktično vsak teden glumila

Ampak ker nisem rabila nobenih materialnih dokazov, k zdravniku me pa tudi niso vlačili, je jamranje o glavobolu, slabosti in na splošno slabem počutju zadostovalo.
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 01. Sep. 2008 9:55

moja kolegica se je v OŠ htela izogniti spraševanju in je zato, samo v spodnjem perilu sredi zime, 5min stala na balkonu.. in se je s tem totalno zasrala.. še zdaj ma probleme z ledvicami (po 5letih) in hodi na razne preiskave in vse.. tak da.. jaz se ne bi kr tako igrala z zdravjem..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov