Kako na hitro zboleti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 130 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
enmu mojmu frendu en enkrat ni dal v šolo in je šou k zdravniku, pa govoru da mu je slabo.. zdravnica ga je pol poslala na odvzem krvi pa še na ene preiskave in ko je on z izvidi ob štirih pršou nazaj do zdravnice (pouk je meu do enih 9 mu je rekla, da je z nemu vse v redu,.. pa da naj doma reče mtki, naj mu opravičilo za tist dan napiše
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Hehe, jaz sem tudi krompir olupila. Šit ane, pa tko sem se namučila, da sem ga dol spravila, zdaj pa zvem, da bi moral olupke jest
No, pa stuširala sem si in glavo umila, pa v samo brisači zmrzovala pri odprtem oknu in -15 stopinj
Pa mi ni bilo niiiiiiič.Še glava me ni bolela
Jah no, vsi smo kdaj počeli neumnosti
No, pa stuširala sem si in glavo umila, pa v samo brisači zmrzovala pri odprtem oknu in -15 stopinj
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
etnef napisal/-a:Hvala nekaterim za odgovore.
Drgač pa, če bi bli v moji situaciji bi razumeli razlog za tako idejo. Verjetno se ne bi česa takega domislila, če ne bi bla res nuja. Moj cel letnik je odvisen od tega predmeta, tko da raje pretrpim par dni kšno bolezen kot da ponavljam letnik. Sicer sem se nameravala za tale rok naučit ampak je nenadoma neki druzga vmes pršlo (družinske težave) in moram nujno za par dni v Nemčijo.
Sej se bom še probala česa domislit. Sem že razmišljala, da bi šla do zdravnice in ji povedala resnico ter jo prosila, če mi lahko 'kr tko' izstavi opravičilo... ampak dvomim da mi ga bo No ja... probat ni greh
Al bom pa vzela knjige sabo v tujino in se probala tam kej na hitr naučit.
jst upam da ti rata pač izhod v sili... ljudje delamo napake (neučenje,..)
pa poročej kako si spedenala
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
krfjolca napisal/-a:Hehe, jaz sem tudi krompir olupila. Šit ane, pa tko sem se namučila, da sem ga dol spravila, zdaj pa zvem, da bi moral olupke jest
hehe, to sem tut jest naredila pred enim letom!! Mislm, da smo kakšen test pisal pa to... Joj, sej kdaj me še zamika, sam ne bi pa telesu lih škode delala!! Dam raje termometr na radiator pa mal kašlam, kot pa da vdihujem neko žveplo
- DrWhoAndTheMedicineShow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Pomoje najhitreje zboliš, če bereš bloge od kakšnega Nergača (Chef) .
Če pa to ne pomaga, je pa zelo enostavna rešitev: kratka devetka.
Če pa to ne pomaga, je pa zelo enostavna rešitev: kratka devetka.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
eni ste res pateticni nevem zakaj bi se clouk norca delu iz zdravja
sicer pa pr men je tko da mami NIKOL NIKOL ne bom prnesla okol --> lahko se se tko bogo nardim pa bo tocn vedla da mi nc ni, lahko pa iz amerike prehlajena po telefonu poklicem pa recem ziujo pa me prasa kje sm zbolela?!
sicer pa pr men je tko da mami NIKOL NIKOL ne bom prnesla okol --> lahko se se tko bogo nardim pa bo tocn vedla da mi nc ni, lahko pa iz amerike prehlajena po telefonu poklicem pa recem ziujo pa me prasa kje sm zbolela?!
Zivljenje je piskotek!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
buubbika napisal/-a:Sploh se ne zavedate, kok lahk zbolite (tko k je ena napisala) da si umiješ glavo in stojiš pri -15°C . Če je kaj za šolo, se pač pogovorite doma, al pa magari pjdte nekam drugam pa sami napišite opravičilo ali pa se odjavite od ispita.. mislim.. ccccccccc
To je bilo tko like 10 let nazaj
Se niti ne spomnim, zakaj točno sem hotla biti doma.
Mladost je pač norost
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
OK, tud men se zdi zdaj brezveze hlinit bolezen, ceprav priznam, da sem vcasih tud sama to naredila v OŠ.
Drugac, ce pa je res tak pomembno, kot pravis, pa se mi zdi najbolje, da tisti dan, ko imas izpit poklices kaksno sosolko, da profesorici pred izpitom pove npr., da imas vrocino in ce te lahko odjavi, pa gres drug dan k svoji zdravnici, da potrebujes opravicilo, ker si imela vrocino in nisi mogla na izpit. Glede na to, da si imela (kao) vrocino, pa tist dan tako ali tako ni priporocljivo, da bi sla k zdravnici (zato torej naslednji dan).
Ce pa imas vredu zdravnico, ki bi tvoj problem lahko razumela, pa naredi tako, kot je ze ena rekla in jo enostavno prosi za opravicilo.
Veliko uspeha (pa ne prosim s kaksnim krompirjem.. )
Drugac, ce pa je res tak pomembno, kot pravis, pa se mi zdi najbolje, da tisti dan, ko imas izpit poklices kaksno sosolko, da profesorici pred izpitom pove npr., da imas vrocino in ce te lahko odjavi, pa gres drug dan k svoji zdravnici, da potrebujes opravicilo, ker si imela vrocino in nisi mogla na izpit. Glede na to, da si imela (kao) vrocino, pa tist dan tako ali tako ni priporocljivo, da bi sla k zdravnici (zato torej naslednji dan).
Ce pa imas vredu zdravnico, ki bi tvoj problem lahko razumela, pa naredi tako, kot je ze ena rekla in jo enostavno prosi za opravicilo.
Veliko uspeha (pa ne prosim s kaksnim krompirjem.. )
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
_Petra_ napisal/-a:Ce pa imas vredu zdravnico, ki bi tvoj problem lahko razumela, pa naredi tako, kot je ze ena rekla in jo enostavno prosi za opravicilo.
Tole meni ni "v redu zdravnica". Zato pa je povsod tako kot je, ker zdravniki pišejo lažna opravičila za šolo in faks, lažne bolniške, na sodišču se postopki vlečejo, ker obtoženi nosijo kvazi zdravniška opravičila, ...
Jaz bi takim zdravnikom vzela licenco.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
kr.ena napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Ce pa imas vredu zdravnico, ki bi tvoj problem lahko razumela, pa naredi tako, kot je ze ena rekla in jo enostavno prosi za opravicilo.
Tole meni ni "v redu zdravnica". Zato pa je povsod tako kot je, ker zdravniki pišejo lažna opravičila za šolo in faks, lažne bolniške, na sodišču se postopki vlečejo, ker obtoženi nosijo kvazi zdravniška opravičila, ...
Jaz bi takim zdravnikom vzela licenco.
Hehe, jaz mislim, da si ti dobro razumela moj namen. Saj tud sama nisem rekla, da je to vredu, sploh pa pretiravas glede teh postopkov na sodiscu. Ker eno je, da ti da zdravnik opravicilo za solo (sploh ce se to zgodi prvic), drugo pa je, da ti napise opravicilo, za sodisce. Vsaj jaz v tem vidim razliko.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
_Petra_ napisal/-a:Hehe, jaz mislim, da si ti dobro razumela moj namen. Saj tud sama nisem rekla, da je to vredu, sploh pa pretiravas glede teh postopkov na sodiscu. Ker eno je, da ti da zdravnik opravicilo za solo (sploh ce se to zgodi prvic), drugo pa je, da ti napise opravicilo, za sodisce. Vsaj jaz v tem vidim razliko.
Seveda je razlika. Ampak princip je pa isti. Oboje je kaznivo. Je pa nemogoče dokazat in prav zato bi morali zdravniki že sami imeti svojo vest ...
(potem pa vsi naje*emo, ko znižujejo nadomestila za bolniške in najemajo detektive, da kontrolirajo, če so zaposleni res doma v postelji)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Prvi neprebran prispevek • 130 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov