Kako na hitro zboleti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 23. Feb. 2007 20:20

etnef napisal/-a:A mogoče kdo ve kako na hitr zbolet?

a si ti mal :stupid:
v bistvu a si ti čist :irre: (zmešan-a?)

že tako je bolezni na svetu preveč - danes si zdrav, jutri bolan, danes SI, jutri te NI....nevem kako si upaš želet bolezni.....očitno nisi še nikoli resno zbolel-a.... :roll:
ko enkrat boš, ti take ideje ne bodo več hodile po glavi
Uporabniški avatar
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a deniro » 23. Feb. 2007 20:31

Sej teli nasveti niso nč strašnega, saj gre le za trenutno slabost, katero lahko na hitro izkoristiš in greš k zdravniku ter glumiš "težkega bolnika" :D

blue eye napisal/-a:pol jo bojo pa na preiskave poslal bo pa mela hudiča

Sej do preiskav sploh ne pride, ker te do takrat že vse mine.

Drgač je pa tisto s krompirjem še najlažja varijanta. Surov krompir namreč vsebuje nek alkaloid, ki pa je precej strupen, slabost pa povzroči v glavnem solanin, ki povzroča vročino in bruhanje. Največ solanina je v olupu krompirja... tko da je najbolj pogoltniti par rezin lupine :D
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 23. Feb. 2007 20:36

deniro napisal/-a:Sej teli nasveti niso nč strašnega, saj gre le za trenutno slabost, katero lahko na hitro izkoristiš in greš k zdravniku ter glumiš "težkega bolnika" :D

Drgač je pa tisto s krompirjem še najlažja varijanta. Surov krompir namreč vsebuje nek alkaloid, ki pa je precej strupen, slabost pa povzroči v glavnem solanin, ki povzroča vročino in bruhanje. Največ solanina je v olupu krompirja... tko da je najbolj pogoltniti par rezin lupine :D

a si tud ti mal :stupid: ? :roll:
Uporabniški avatar
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a deniro » 23. Feb. 2007 20:39

^ punca je prašala za nasvet, jst sm ji ga dal... vse ostalo je pa njen problem!

Tko da se zadrži takih komentarjev :roll:
Zadnjič spremenil deniro, dne 23. Feb. 2007 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 23. Feb. 2007 20:41

lahko komentiram kar hočem, brez da te prosim za dovoljenje :wink:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 23. Feb. 2007 21:04

Jaz lahko ene parkrat zdejle vate pokašljam, ker sem itak čisto fertik. Pa komaj čakam da se pozdravim, ker mi prav nič ne paše da sem bolna. Tako, da te res ne razumem,...pa zgleda da nisem edina :roll:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 23. Feb. 2007 21:14

blue eye napisal/-a:Bolezen še prehitr pride..

res je, mene tok pljuča bolijo, da bom kr umrla. kaj bi dala, da bi bila zdrava.
pa ali na faksu veljajo taka opravičila? jaz tega nikoli ne prakticiram-nisem niti probala. če se ne naučim-moj problem-pa gre izpitni rok. :(
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a leilla » 23. Feb. 2007 21:32

Hmm zanimivo...ne vem kako ti ne pade na misel, da bi raje malo "zaigrala" pri zdravniku, kot da bi raje res bila bolna...
Če ni drugega izhoda, pojdi k zdravniku in reči, da te boli trebuh, da maš "drisko",... in ti bo najverjetneje svetoval/a par dni ležanja in uživanje lahke hrane... Na koncu ti bo pa itak napisal/a še opravičilo, ker si morala biti doma in ležati
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Feb. 2007 21:37

etnef napisal/-a:Ok mogoče se nekaterim zdi ta ideja neumna in nesmiselna ampak v mojem primeru je edina, ki me lahko trenutno reši...

Situacija je taka... naslednji teden mam izpit na faksu, za katerega se ne bom mela časa učit, ker moram nujno čez vikend v tujino. Na izpit pa moram nujno priti, ker drugače bom mela komisijski izpit (ker že tretjič opravljam ta izpit). Problem je pa v tem, da komisijski izpit pri tem predmetu izvaja najbolj zajeban profesor na faksu.

Izostanek od izpita, oz. da se izvlečem od komisijskega izpita, pa ti samo opravičijo, če prineseš zdravniško opravičilo. Tega pa ne bom mogla kr tko dobit, ampak bi morala met dokaz da sem res zbolela in da posledično nisem mogla prit na izpit.

Vem da tvegam zdravje... amapk jst se ne nameravam zdej dosmrtno z nečem zastrupit (daleč od tega)... hotela bi le z nečem ustvarit "lažjo" bolezen, ki bi me hitr minila.

Btw, ferdox hvala za napotke :D

oprosti, ampak ali je faks bolj pomemben od tvojega zdravja??sama bi se zdejle nekej zastrupljala, probala zbolet in kajjestvemkajševse zaradi enega izpita?? :roll: kaj pa če si s čim sprožiš kašno hudo infekcijo oziroma zastrupitev??bo vredno ležati v bolnici ali celo če bo vredno da ti bog nedej življenje visi na nitki??z zdravjem se ni za zajebavat..zdravje je samo eno, in ko to gre gre tudi vse ostalo, predvsem gre pa lahko človek tri krasne... :roll: res e morem verjet da majo kakšni takele vprašanja in dda kej takega hočejo...punca, ne bit preveč prepričana da če pa zdejle kao na hitro zboliš, da bo potem vse uredu..kaj pa če greš čez en teden na pregled in ti odkrijejo raka??sama prav kličeš bolezen.... :roll:

drugače pa ne rabiš nič zbolevat..greš do dohtarja, rečeš da si bruhala, da te svinsjko želodec boli, al pa da maš migreno..nekej v tem smislu kjer ne more dohtar vedet če tebe zares boli...

sicer pa če se ti tako gre za izpit, zakaj se potem ne naučiš če ti voda v grlo teče..do naslednjega tedna je še par dni in se lahko komot naučiš, če se spraviš h sebi in nehaš razmišljat o takih bedarijah....
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Feb. 2007 21:46

deniro napisal/-a:Drgač je pa tisto s krompirjem še najlažja varijanta. Surov krompir namreč vsebuje nek alkaloid, ki pa je precej strupen, slabost pa povzroči v glavnem solanin, ki povzroča vročino in bruhanje. Največ solanina je v olupu krompirja... tko da je najbolj pogoltniti par rezin lupine :D

Ah lupiiinoo je treba jesti. :D Jaz sem (ko sem bla majhna, ala 5.klas) tudi poskusila to foro s krompirjem. S sestrično sve ga fajn olupile pa pojedle. Sicer je blo nagravžno za kozlat, ampak nama ni blo nič! In zdaj izven da ga ne bi smela lupit... :roll: :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Feb. 2007 21:51

etnef napisal/-a:Situacija je taka... naslednji teden mam izpit na faksu, za katerega se ne bom mela časa učit, ker moram nujno čez vikend v tujino. Na izpit pa moram nujno priti, ker drugače bom mela komisijski izpit (ker že tretjič opravljam ta izpit). Problem je pa v tem, da komisijski izpit pri tem predmetu izvaja najbolj zajeban profesor na faksu.

Kaj je pa tako nujnega, če lahko vprašam?
Ker če bi bila res kakšna tako strašno pomembna zadeva, bi se verjtno na faxu na to sklicevala? I guess.
Kaj pa odjava od izpita?

*
g00fy_qa, zdej veš za naslednjič ;)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 23. Feb. 2007 21:53

OK tole je men otročje bolna fora. Ne vem a veš kokrat boš še v taki situaciji, a poj se bos pa zmeri zastrupla pa tvegala zdravje zarad izpita. Raj se kermu odpovej pa mau stisn zobe in se probi saj mav naučit snov pa pejt na izpit probat. Al pa saj poj pejt do zdravnice pa ji razlož situacijo pa jo pros če ti lahko en fejk opravičilo napiše. Mi smo mel eno tako v nasmu mestu k je za vsako foro napisalo opravičilo. Drgač pa tisti, ki ji dajete nasvete, da ne nau kera tle na forumu se res probala to pa na konc na ksni urgenci pristala. :?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 24. Feb. 2007 6:12

jaz sem samo slišala da če surov krompir poješ,da ti je pol slabo pa mislim da še vročino dobiš...ne vem...sama nisem tega nikol preizkusla
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 24. Feb. 2007 11:32

Hvala nekaterim za odgovore.

Drgač pa, če bi bli v moji situaciji bi razumeli razlog za tako idejo. Verjetno se ne bi česa takega domislila, če ne bi bla res nuja. Moj cel letnik je odvisen od tega predmeta, tko da raje pretrpim par dni kšno bolezen kot da ponavljam letnik. Sicer sem se nameravala za tale rok naučit ampak je nenadoma neki druzga vmes pršlo (družinske težave) in moram nujno za par dni v Nemčijo.

Sej se bom še probala česa domislit. Sem že razmišljala, da bi šla do zdravnice in ji povedala resnico ter jo prosila, če mi lahko 'kr tko' izstavi opravičilo... ampak dvomim da mi ga bo :? No ja... probat ni greh :)

Al bom pa vzela knjige sabo v tujino in se probala tam kej na hitr naučit.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 24. Feb. 2007 12:39

Po moje bi bilo še najbolj, da rečeš pri zdravniku, kot je že ena predlagala, da maš drisko, sej najbrž zdravnica ne bo šla za tabo na wc, da ti bo verjela. Pa še bolj taka "nedolžna" in razširjena neprijetnost je to, za vse tiste, ki se bojijo slabe karme in tega, da jih bo bog štrafu :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov