Kako na hitro zboleti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 130 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mene pa zanima kako se je koncal s punco.. Je sla na tabor al ji je uspel sfejkat?
- PelciMarelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2008
Čau!
Ja, šla sem na tabor, čeprav sem še isti večer zaužila 3 surove krompirje v celoti. Pol sm pa v torek zvečer dobla 38 vročine ampak je zjutrej nism več mela, tko da... Sm ostala prišla sm prejle domov...
Sam mee še zmer zanima če lahko na kakšen "neškodljiv" način dobiš vročino za ene 3 dni? Ker nimamo zime trenutno
Ja, šla sem na tabor, čeprav sem še isti večer zaužila 3 surove krompirje v celoti. Pol sm pa v torek zvečer dobla 38 vročine ampak je zjutrej nism več mela, tko da... Sm ostala prišla sm prejle domov...
Sam mee še zmer zanima če lahko na kakšen "neškodljiv" način dobiš vročino za ene 3 dni? Ker nimamo zime trenutno
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Fak, ej mislim da se ti sploh ne rabiš trudit, da bi zbolela.
Ker si že enmal bolna, v glavi.
Ker si že enmal bolna, v glavi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ positive vibration, amm ni treba s takimi...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ej, to je bolno, da si nekdo želi zbolet. To ni diht, pa reči kaj češ. Ok, vsak je v osnovni šoli kdaj sfejkal bolezen, ampak normalen, odrasel človek pa mislim, da se takih otročarij ne rabi it. Če maš problem, ga rešiš na začetku, nena se zatečeš v bolezen? Če pa se, si pa en navadn simulant in slej ko prej te vsak dohtar pogrunta, da se igraš:
1. s svojim zdravjem
2. s svojo službo / šolo
3. z zdravjem drugih ljudi, ki so bolj potrebni zdravnika
4. se norčuješ iz zdravstvenega osebja.
Da ne pomisliš, kak vsako mamo skrbi, ko ji otrok zboli, in ženska bi lastno mater šla provocirat? Kot da nismo svojim mamam že dovolj sivih las naredle!
Mislim, da je to skrajno otročje in nezrelo, naj rajši kaj koristnega naredi, ko pa da se bo delala bolno pa v postli ležala.
1. s svojim zdravjem
2. s svojo službo / šolo
Da ne pomisliš, kak vsako mamo skrbi, ko ji otrok zboli, in ženska bi lastno mater šla provocirat? Kot da nismo svojim mamam že dovolj sivih las naredle!
Mislim, da je to skrajno otročje in nezrelo, naj rajši kaj koristnega naredi, ko pa da se bo delala bolno pa v postli ležala.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Nikoli nisem fejkala bolana, rajši sem šla k pouku in odgovarjala za posledice (ceprav se je to malo krat zgodilo). Dosti krat sm tudi s preko 40 vrocine sla kak test pisat.. samo da se rešim čim prej.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- emini
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2008
positive vibration napisal/-a:Ej, to je bolno, da si nekdo želi zbolet. To ni diht, pa reči kaj češ. Ok, vsak je v osnovni šoli kdaj sfejkal bolezen, ampak normalen, odrasel človek pa mislim, da se takih otročarij ne rabi it. Če maš problem, ga rešiš na začetku, nena se zatečeš v bolezen? Če pa se, si pa en navadn simulant in slej ko prej te vsak dohtar pogrunta, da se igraš:
1. s svojim zdravjem
2. s svojo službo / šolo
Se popolnoma strinjam.
Tisti ki še niso izkusili prave bolezni, ne vejo kako pomembno je biti zdrav.
-
mala_s* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
Čist tak, ti si že bolna predvsem v glavi. Odrasti in prevzemi odgovornosti v življenju. Če ti ni za na izpite it, raje končaj šolanje in idi delat, ne pa da brezveze država plačuje tvoje šolanje. pa še nekaj, imam prijateljico, ki verjetno zaradi bolezni ne bo dočakala 25 leta. Tak da se mi gabiš, da se delaš iz tega norca.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
PelciMarelci napisal/-a:Ne js nujno rabm zato ker nočm na tabor, ker gremo jutri, ker sm se skregala z mojim fantom in zdej me sovraž in je usem reku da sm kurba in zdej me usi opravlajo...
To je pa posledica tega, da se že v oš gonite naokrog. Koliko si pa stara, največ 13 predvidevam?
-
crapY - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Lej ce hoces cim prej zbolet pa te fore ti tuki use pise kako in kaj
http://www.psih-klinika.si/
http://www.psih-klinika.si/
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
pa dobr a ene tle res nimate nč pametnejšga za napisat kt vlečt vn pa komentirat ene stare teme k so že zdavni ad acta ... k bi vsaj prebrale mal prej al pa datum pogledale
The secret of success is consistency of purpose.
- obupan sem
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2009
Mene pa zanima kako bi zbolel do srede zjutraj.
Imam prolem da sem zelo živčen človek, in imam problem da me vedno skrbi kako bom šel na WC, zato hodim v šoli na WC med vsakim odmorom.
Živčen postanem tudi ob čakanju.
Moj prolem pa je da imamo v sredo športen dan.
Zadnja možnost da grem na WC je okoli 8mih, potem pa me čaka hoja in pol ure čakanja preed avtobusom. Za tem pa še uro in pol vožnje z avtobusom. Nakar še kakšna ura hoje, vendar v gozdu ne bo problem ker sem fant. Skrbi pa me kako bom zdržal brez WC-ja od 8:00-10:, ker bom vmes zelo živčen. Na WC me mudi tudi če na to mislim, ampak če začnem prisilno misliti na nekaj drugega ne deluje.
Prosil bi pomoč tudi za mojo živčnost, ker se bo morala končati. Na začetku srednje šole je bila blage oblike, potem mi jo je uspelo odpraviti, ampak se je zaela znova pojavljati, jaz pa imam samo še 1 dan časa!
Zahvaljujem se vam za vsein upam na rešitev
P.S. Psihično se pripravljam da sem bolan in me malo boli glava, mrazi me into, ampak upam da ni to od utrujenosti.
Imam prolem da sem zelo živčen človek, in imam problem da me vedno skrbi kako bom šel na WC, zato hodim v šoli na WC med vsakim odmorom.
Živčen postanem tudi ob čakanju.
Moj prolem pa je da imamo v sredo športen dan.
Zadnja možnost da grem na WC je okoli 8mih, potem pa me čaka hoja in pol ure čakanja preed avtobusom. Za tem pa še uro in pol vožnje z avtobusom. Nakar še kakšna ura hoje, vendar v gozdu ne bo problem ker sem fant. Skrbi pa me kako bom zdržal brez WC-ja od 8:00-10:, ker bom vmes zelo živčen. Na WC me mudi tudi če na to mislim, ampak če začnem prisilno misliti na nekaj drugega ne deluje.
Prosil bi pomoč tudi za mojo živčnost, ker se bo morala končati. Na začetku srednje šole je bila blage oblike, potem mi jo je uspelo odpraviti, ampak se je zaela znova pojavljati, jaz pa imam samo še 1 dan časa!
Zahvaljujem se vam za vsein upam na rešitev
P.S. Psihično se pripravljam da sem bolan in me malo boli glava, mrazi me into, ampak upam da ni to od utrujenosti.
Prvi neprebran prispevek • 130 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov