Kako na hitro zboleti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 23. Feb. 2007 16:44

A mogoče kdo ve kako na hitr zbolet?

Tko na primer kot tisto s sirovim krompirjem??? (sam krompir je zanč :D)
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 23. Feb. 2007 17:05

Koga bi pa rad/a prepričal? Mamo? Zdravnika? Šefa?
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me_myself_and_I » 23. Feb. 2007 17:30

a res ni druge možnosti kot d se izpostaviš boleznim, k že itak same od sebe prehitr pridejo...?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Feb. 2007 17:34

Lahko termometer drgneš ob dlan, da ustvariš trenje in toploto... pa ti kaže temperaturo, kakršnokoli hočeš :D
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 23. Feb. 2007 17:38

Odvisno kakšne znake želiš kazat? Ja srov krompir je baje kr dobra fora, enkrat sem slišala da te bolnega naredi tudi kreda :eek:
Dej termometer na radiator, sam paz da ne poč ;)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Feb. 2007 17:46

Lepo te prosim no, koliko si pa stara?! :roll:
Če pa to ni nezrelo, potem pa tudi ne vem, kaj je.
Aja in NE VEM, kako namerno zboleti :stupid:
Punce, bodite vesele, da/če ste zdrave, ne morem pa razumeti, da bi si nekdo ŽELEL zboleti!!
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 23. Feb. 2007 18:22

metuljčica* napisal/-a:Lepo te prosim no, koliko si pa stara?! :roll:
Če pa to ni nezrelo, potem pa tudi ne vem, kaj je.
Aja in NE VEM, kako namerno zboleti :stupid:
Punce, bodite vesele, da/če ste zdrave, ne morem pa razumeti, da bi si nekdo ŽELEL zboleti!!

Aham se popolnoma strinjam..
Pol boš pa res zbolela ko boš najmanj hotla..

Drgač pa najlažji način trenutno - poišči enega ko ma gripo (najboljš da greš do zdravnika, tam so polne čakalnice) pa se okoli njega motaj pa prosi da ti mal virusov daruje ;)..., zagarantiran uspeh.. (mal se hecam,da me neuš ki resno jemala, s tem se ni za igrat)

Mislim punca, ne se igrat s svojim zdravjem,še prehitro zboliš ko ni treba ne pa da bi bolezen sama od sebe iskala..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Feb. 2007 18:41

Veš kaj povej resnico pa je, so pa na svetu še drugi razlogi, bolna boš pa glih takt k nauš hotla (nauš mogla naprimer na party..), tko da nehaj se hecat z zdravjem, pa rajš uporabi razlog ne da se mi..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferdox » 23. Feb. 2007 19:08

Hmm... možnosti je velik :D

- Lahko nardiš tko, da cigarete namočiš za par ur v vodo in to vodo potem spiješ. Posledice: vročina in bruhanje. Če pa preveč spiješ se pa fejst zastrupiš. Tko da raje dobro razmisli :wink:

- Če želiš povzročiti samo namerno bruhanje je najprimernejša soda bikarabona.

- Tretja možnost je, da razbiješ 2 smrdljivca v sobi, ne zračiš ter ostaneš noter vsaj 20 min. Jst smo to enkrat (NEnameroma) nardil in mi je blo še 2 dni za tem slabo :?

- Če pa imaš navado večkrat fejkat bolezen, potem je najbolje da doma vzgojiš kakšnega patogenega mikroorganizma za takšne priložnosti in se okužiš... mislim, da bi bilo to najhitreje, najenostavneje in najbolj učinkovito. Samo poližeš agar na katerem rastejo kolonije in 99.9% nekaj stakneš. Samo presodi če se splača!? :wink:

- Lahko uprabiš tudi arzenik... ta namreč povzroči bruhanje, krče in neznosno bolečino v trebuhu, ter rdeče oči.

Jst ti toplo polagam na srce, da dobro presodiš, če se ti splača fejkat bolezen na tak način in namerno slabšati imunski sistem!!!
Zadnjič spremenil Ferdox, dne 23. Feb. 2007 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Feb. 2007 19:10

Bolezen še prehitr pride..
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 23. Feb. 2007 19:20

Ok mogoče se nekaterim zdi ta ideja neumna in nesmiselna ampak v mojem primeru je edina, ki me lahko trenutno reši...

Situacija je taka... naslednji teden mam izpit na faksu, za katerega se ne bom mela časa učit, ker moram nujno čez vikend v tujino. Na izpit pa moram nujno priti, ker drugače bom mela komisijski izpit (ker že tretjič opravljam ta izpit). Problem je pa v tem, da komisijski izpit pri tem predmetu izvaja najbolj zajeban profesor na faksu.

Izostanek od izpita, oz. da se izvlečem od komisijskega izpita, pa ti samo opravičijo, če prineseš zdravniško opravičilo. Tega pa ne bom mogla kr tko dobit, ampak bi morala met dokaz da sem res zbolela in da posledično nisem mogla prit na izpit.

Vem da tvegam zdravje... amapk jst se ne nameravam zdej dosmrtno z nečem zastrupit (daleč od tega)... hotela bi le z nečem ustvarit "lažjo" bolezen, ki bi me hitr minila.

Btw, ferdox hvala za napotke :D
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Feb. 2007 19:26

Aja to je pa drug razlog če si na faksu, sm misnla da se gre za te osnovnošolske fore (nočm nč žalt, smo vsi to počeli)..kaj pa če bi ti šla k tvoji zdravnici pa ji povedala po pravic kje zadeva stoji..a je možn to pr tvoji zdravnici?
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 23. Feb. 2007 19:57

jaz se trudim, da ne bi zbolela in da ne bi mislila na bolezen, pol pa maš tu ene patrone, ko take streljajo!!! ljudje, bodite veseli, da ste zdravi!!!
Uporabniški avatar
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a deniro » 23. Feb. 2007 20:16

Ena preprosta "bolezen". Doma daj v epruveto malo žvepla v prahu in na epruveto daj pokrovček. Potem z plinskim gorilnikom ali vžigalnikom "kuri" žveplo, ki je v eprueti. Nato, ko bo vse sežgano odpri eprueto in tisti dim močno vdihni (ampak res močno, no ne preveč da te ne bo preveč zategnilo). Nato se ti bo za kake 3 ure povišala telesna temperatura, glava te bo vedno bol bolela in zelo čudn okus boš mela v ustih.

Ko pa boš mela občutek, da je si dosegla svoje, potem popij 1 liter vode in žveči čim več čigumijev... tako te bo namreč bolezen spet minila.

Čeprav, jst se na tvojem mestu, raje ne bi s tem igral.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Feb. 2007 20:19

Kakšni "nasveti", prov grozn, pol jo bojo pa na preiskave poslal bo pa mela hudiča...pol pa razlagaj to in kaj bi lahk use iz tega nastal...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov