Kako na hitro zboleti?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

obupan sem
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a obupan sem » 02. Feb. 2009 20:13

danes sem naprimer od 5tih do 2h spil pol litra tekočine, na WC-jus em bil pa okoli 10krat, ven pa gre kar nekaj, ne gre par kaplic, ampak kar curek, ki traja par skeund, ni pa tako da bi lulal tako, kakor kadar po več ur ne greš na WC.
To da moram razčistit v glavi vem, ampak je lažje reči kot storiti. Zaenkrat še razmišljam kaj bi lahko počel za sprostitev. Na začetku sem med 5 minutnimi odmori igral igrice na mobitelu, lahko bi tudi malo poslušal glasbo, vmes pa bi se še pogovarjal. Lahko bi tudi reševal sudoku, problem je v tem da moram jaz podzavestno misliti na nekaj drugega, ker če na silo mislim na nekaj drugega kot lulanje, ne pomaga,ker je v podzavesti še vedno lulanje. Lulat me pa največkrat mudi zaradi tega ker mislim na to.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2009 21:18

..
Zadnjič spremenil *purple*, dne 02. Feb. 2009 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2009 21:19

...
Zadnjič spremenil *purple*, dne 02. Feb. 2009 21:23, skupaj popravljeno 12 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2009 21:19

obupan sem napisal/-a:Mene pa zanima kako bi zbolel do srede zjutraj.
Imam prolem da sem zelo živčen človek, in imam problem da me vedno skrbi kako bom šel na WC, zato hodim v šoli na WC med vsakim odmorom.
Živčen postanem tudi ob čakanju.

Moj prolem pa je da imamo v sredo športen dan.
Zadnja možnost da grem na WC je okoli 8mih, potem pa me čaka hoja in pol ure čakanja preed avtobusom. Za tem pa še uro in pol vožnje z avtobusom. Nakar še kakšna ura hoje, vendar v gozdu ne bo problem ker sem fant. Skrbi pa me kako bom zdržal brez WC-ja od 8:00-10:, ker bom vmes zelo živčen. Na WC me mudi tudi če na to mislim, ampak če začnem prisilno misliti na nekaj drugega ne deluje.
Prosil bi pomoč tudi za mojo živčnost, ker se bo morala končati. Na začetku srednje šole je bila blage oblike, potem mi jo je uspelo odpraviti, ampak se je zaela znova pojavljati, jaz pa imam samo še 1 dan časa!

Zahvaljujem se vam za vsein upam na rešitev

P.S. Psihično se pripravljam da sem bolan in me malo boli glava, mrazi me into, ampak upam da ni to od utrujenosti.

nevem če te potolaži to, če ti povem, da mam jst enga tazga kolega z istim problemom,ubistvu ma fobijo pred tem da bi se polulal v hlače in ima usako noč (kljub službi usak dan zelo zgodaj) naštimano budilko in hodi na usake dve uri lulat :?
sicer ful grdo ane, ga je lani punca zarad tega pustila po prvem vikendu prespanem skupaj, da je tip pač psihič...Ampak pač, jst ga razumem, ker je meu v otroštvu ful problemou z zadrževanjem urina in enostavno noče in ne more pomislt, da se mu še kdaj zgodi da mu uide. :?

nevem, jst bi se s to težavo začela spopadat drugače, kot da bi iskala non stop izgovore in ne prestopila praga hiše ko bi se šlo kam, kjer nebi blo wcja takoj pri roki.men se zdi to resen problem.
nevem, nebi blo slabo vkolikor maš razumevajoče starše, da jim pač težavo predstaviš in greš na dan športnega dne raje h zdravniku in začnete z zdravljenjem, kot pa na športni dan.Res ti toplo priporočam, dokler ti to ne prerase v kaj hujšega.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 03. Feb. 2009 12:31

obupan sem napisal/-a:danes sem naprimer od 5tih do 2h spil pol litra tekočine, na WC-jus em bil pa okoli 10krat, ven pa gre kar nekaj, ne gre par kaplic, ampak kar curek, ki traja par skeund, ni pa tako da bi lulal tako, kakor kadar po več ur ne greš na WC.
To da moram razčistit v glavi vem, ampak je lažje reči kot storiti. Zaenkrat še razmišljam kaj bi lahko počel za sprostitev. Na začetku sem med 5 minutnimi odmori igral igrice na mobitelu, lahko bi tudi malo poslušal glasbo, vmes pa bi se še pogovarjal. Lahko bi tudi reševal sudoku, problem je v tem da moram jaz podzavestno misliti na nekaj drugega, ker če na silo mislim na nekaj drugega kot lulanje, ne pomaga,ker je v podzavesti še vedno lulanje. Lulat me pa največkrat mudi zaradi tega ker mislim na to.

Vem, da je težko razčistiti stvari v glavi. Če vsakič, ko reš na WC tako veliko lulaš, potem morda le ni vse samo v glavi, ampak gre za kakšne zdravstvene težave. Kaj pa starši pravijo na to? A Sploh vejo? Čimprej jim povej in hitro h zdravniku ... Če imaš normane starše, te itak ne bodo silili it na izlet, če imaš res take težave kot jih opisuješ.
obupan sem
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obupan sem » 03. Feb. 2009 18:23

Danes sem se malo začel pripravljati, zjutraj sem bil malo živčen ker je vlak zamujal vendart sem se nato pomiril, sem bil pa skoraj 2uri in pol brez WC-ja pa me še ni mudilo, vendar sem šel zgolj zato ker sem vedel da potem med uro ne bo možno iti. Potem sem preživel še 2 uri pouka in glavni odmor brez WC-ja, pa sem šel ob koncu glavnega odmora, zato da me pač neib potem. potem sem bil pa kar nekaj živčen in sem moral vsako uro, ker sem se bal da bi me začelo mudit med poukom, pa še 2 uri je profesorica napovedovala spraševanje, pa sme bil malo živčen - skupaj 2 celi uri. Šel sem še ob koncu pouka, potem pa šele čez malo vče kot 2 uri doma, ker sem vmes še čakal, se vozil s trolo in potem malo več kot pol ure z avtom - to se zgodi redko, saj sem šel do sedaj z avtom iz šole samo 2x, in to ta teden :D.
Pri meni je edini problem v tem da skoraj cel dan mislim na lulanje, in me začne potem muditi, ali pa sem živčen, največkrat zaradi čakanja, pa ne vem zakaj. Namesto da bi bil vesel da profesorica zamujesem živčen.
:S
Edian sreča bi bila, če bi se spet potrgale žice in bi bilo vsja pol ure zamude, ker potem bi zamudil. Danes je blo pa malo več kot 1 ura zamude.
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 03. Feb. 2009 18:47

Ej, prou hudo mi je, da se morš s takimi stvarmi obremenjevat :( ljudje smo hecni...če ni organskih anomalij, nam jo pa možgani zagodejo :D namreč sklepam, da ta tvoj problem nima organskega izvora. A nameravaš it h kakemu zdravniku? Kr brez veze, da ti to greni življenje.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 03. Feb. 2009 19:10

Če te prav razumem, te začne tiščat na WC, ko se spomniš na to in ugotoviš, da nimaš takojšnjega dostopa do njega?
Ali tudi na splošno, ko si recimo nervozen zaradi česa drugega?
Hmmm...to pa ni fajn. Ko se samo spomnim, ko sem mela prehlajen mehur in me je nonstop tiščalo...jokala od jeze :?

Z zadrževanjem pa nimaš problemov, ne? Pa te prav dejansko sili na lulanje al veš, da je ta občutek v tvoji glavi in se "prisiliš" do tega, da te začne tiščat?
Jaz ti svetujem, da res probaj staršem predstavit, kaj te muči, pa povej, da bi sicer zelo rad šel na ta izlet in ga boš na žalost moral žrtvovat zarad zdravja (mal se bogega naredi) in da boš šel k zdravniku, ker ne bi rad, da bi moral kakšen bolj pomemben dogodek spustit zaradi tega in da ti kaj svetuje.
Če nimaš prestrogih staršev, bi moralo delovat :wink:
Pa potem res idi k dohtarju, ne na pivo!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
obupan sem
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obupan sem » 04. Feb. 2009 14:32

No, so pustili da sem ostal doma.
K zdravniku pa ne nameravam iti, ker če sem lhako 1. rešil prblem bi ga verjetno lahko tudi sedaj. Ta problem se mi je v bistvu pojavil šele na začetku tega šolskega leta, prej je bilo vse nomalno.
Gre se pa za to da se mi začne mudit ker mislim na to, in potem me kar nekaj sili da grem med odmorom, ker mi je potem neprijetno če me začne med uro.
Psihično grem lahko na WC tudi na 15 minut, vendar je količina majhna.
Kadar sem s prijatelji (bivši sošolci, s katerimi se zelo dobro razumemo), mi ni treba na WC tudi po 8 ur in tisti čas včasih tudi ne pijem, kadar pa kam grem me pa skrbi da bom žejen, četudi grem samo za malo več kot pol ure.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Feb. 2009 18:03

To pa res znaš dobro sam rešit problem, da 8 ur ne piješ. Rešen problem bi pomenil, da si sposoben spit kozarec soka, it na stanišče, potem pa mir. Ne se igrat, ker tvegaš dehidracijo in probleme z ledvicami.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov