Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
densy napisal/-a:in ko kadilci stojijo pred lokalom in kadijo (fak, kje naj pa bojo) in vidijo, da se jim približuje nekadilka po ulici, morajo takoj odvreči cigareto in steči nazaj noter v lokal.
pa da!da ne bodo preveč ogroženi.dobr...sej mam namen nehat s cigareti...zdravje in keš seveda...
mi pa gre na živce ko mi nekdo,ki nikdar v lajfu ni čika zapalu nekej pametuje o škodljivosti kajenja...ma to znam že celih 10 let,odkar sem začela kadit.ne rečem pa,če mi "pametuje"kak bivši dolgoletni strastni kadilec.
sm se ful narežala,ko sm pred kratkim po dolgem cajtu iskanjav knjižnci končno dobila od Svetlane Makarovič Prekleti kadilci.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Zaradi mene se lahko odpre nova tema, bistvo je, da je treba upoštevat NACI tukaj, ker je bil primerno uporabljen - nastalo je že skorajda kreganje, ki je poleg vsega bilo že globok v OT!
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja, tudi mene to zanima... Sicer sem brala že nekaj o tem, ampak bi bilo fajn, če bi nekdo, ki zadevco že ima malo opisal kako deluje, kje se kupi kartuše, s katerimi se polni, kako pogosto jih je potrebno menjavat...? Je vedno bolj fajn izvedet to od (ne)zadovoljnega kupca, kot pa od propagandnega materiala.
Sama namreč nehujem kadit (in pridna sem v dveh mesecih prešla iz 2h škatel na dan na 3 cigarete na dan juhu), ampak postopoma in tale e cigareta zveni res kul. Če druga ne, da nimam tako slabe vesti, če se mi, kadar sem živčna, da potegnem par dimov (kaj čmo, stara navada - železna srajca).
Sama namreč nehujem kadit (in pridna sem v dveh mesecih prešla iz 2h škatel na dan na 3 cigarete na dan juhu), ampak postopoma in tale e cigareta zveni res kul. Če druga ne, da nimam tako slabe vesti, če se mi, kadar sem živčna, da potegnem par dimov (kaj čmo, stara navada - železna srajca).
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Moj fant jo je pred 2 tednopma nabavu. cena je bla lih tko okrog 60€. valda, je bla atraktiuna prve dni, zdej je u predalu. Sm jo pa še jst provala, k niti ne kadim. Okus ma tak, ku zbereš ko kupuješ. K pihneš vn dim, izpuhti takoj in se ga nč ne voha. Tud roke ne smrdijo.
Smi zdi pa da gre zadeva nekako tko, da pač si zbereš kolko močne češ met oz kolko tistega naj majo u sebi in pole usakič kupiš manj če hočeš. Zravn pa dobiš tud pouniuc in en uložek- ko se en poune, da maš drugega
Smi zdi pa da gre zadeva nekako tko, da pač si zbereš kolko močne češ met oz kolko tistega naj majo u sebi in pole usakič kupiš manj če hočeš. Zravn pa dobiš tud pouniuc in en uložek- ko se en poune, da maš drugega
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tamarra* napisal/-a:^^ NACI je bil na pogovarjanje o vsem, kar ni direkt povezano z elektronskimi cigareti, a slučajno ne veš kaj to pomeni?
ma kaj tebe sploh tolko skrbi ta debata o elektronski cigareti, izkušenj ne moreš delit, ne uporabljaš je, niti ne boš uporabljala elektronske cigarete, prišla si malček povohat, k se ti je zdelo da v tej temi smrdi po čikih in zdej pizdakaš, in težiš z enimi naciji.
da ne bo spet problemov okoli OT, sem ključne dele izpostavila.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moj se zdej odvaja kadit. Že cela 2 dni brez cigareta. Upam da mu rata. Čeprov je malce tečen k ga matra. Je pa kadil ene 16 let.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ne kadim, enkrat ornk pijana sm probala in celo noč potem še kozlala. lol
Drugače mi smrdi, pa mojmu tudi. Ne hvala
Drugače mi smrdi, pa mojmu tudi. Ne hvala
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov