Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
oranžna - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
Lučkica napisal/-a:js sm pa začetek acvgusta en dan si rekla.... JUTR NEHEJ KADIT, nimaš šole ki bi te psihirala, zdaj je pravi čaS. in res... naslednji dan nisem kadila in vsi so mi cel dan govorili: že 100x si probala nehat pa ti ni ratal, tko da to tud zdej nebo. ampak, sem hotla dokazat da sem boljša kot oni in da js to zmorem, čeprav oni ne. in še vedno ne kadim in sem ful ponosna sama nase
glavni razlog pa mi je bil moj fant, ki ne kadi cigaret. in sem mu oblubla da bom nehala če bom sprejeta na faks ki sem ga imela na 1. mestu. čeprAV NISEM bla sprejeta, sem se kasneje odločla da nardim neki zanj (čepraV mi ni nikoli težil naj neham).
that's the spirit girl!
čestitam!
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Lučkica kapo dol!
S pravico si ponosna sama nase in držim pesti da si tokrat nehala za vedno.
Vem da vsak ki je prebral tisto kar sm js pisala si misli da sm najbolj sebičen človek na svetu in da kao hočem spreminjat svojega fanta... Js ljubim njega in vse kar k njemu paše, sprejela sem njegove grde navade ker se zavedam na noben ni popoln in tud js ne...čikov pa ne morm sprejet ker jih enostavno tok ne prebavljam.. Upam da mu rata zdržat brez..drugače mu bom s težkim srcem povedala da je pršu čas da se vrne k staremu življenju...tistemu ki ga je imel brez mene..
S pravico si ponosna sama nase in držim pesti da si tokrat nehala za vedno.
Vem da vsak ki je prebral tisto kar sm js pisala si misli da sm najbolj sebičen človek na svetu in da kao hočem spreminjat svojega fanta... Js ljubim njega in vse kar k njemu paše, sprejela sem njegove grde navade ker se zavedam na noben ni popoln in tud js ne...čikov pa ne morm sprejet ker jih enostavno tok ne prebavljam.. Upam da mu rata zdržat brez..drugače mu bom s težkim srcem povedala da je pršu čas da se vrne k staremu življenju...tistemu ki ga je imel brez mene..
- Uporabniško ime:
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2008
Sej najbrž se bo šele potem zamilil, da te to res tako moti!
Aja drugače sem si pa tudi jaz rekla pred kašnim mesecom pa pol, da od jutri naprej ne kadim več in res, ne kadim več. Tudi jaz sem ponosna nase:D
Aja drugače sem si pa tudi jaz rekla pred kašnim mesecom pa pol, da od jutri naprej ne kadim več in res, ne kadim več. Tudi jaz sem ponosna nase:D
-
klupko - Komunikatorka
Sej mu nism dala pištolo na glavo.
Zakja bi sebe silla da sm z njim če me neki moti? Mi je do njega, ampak to je ena stvar čez katero se ne gre... Pač lahko ma eno...al čike al mene...
In itak noben kadilec ne verjame kok to lahko nekadilce mot. Pika.
Zakja bi sebe silla da sm z njim če me neki moti? Mi je do njega, ampak to je ena stvar čez katero se ne gre... Pač lahko ma eno...al čike al mene...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men je bivši določu datum, k bom nehala kadit... in sm res nehala, nism kadila pol leta, ampak ker se tega nism sama odločla (da bom nehala kadit), sem valda s5 začela...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
klupko napisal/-a:Sej mu nism dala pištolo na glavo.
Jaz bi tudi dala ultimat. Čiki ali jaz. Če bi izbral čike, bi vedela, da mu tako nikoli ni bilo nič do mene. Problem rešen.
-
klupko - Komunikatorka
beretta napisal/-a:taki ultimati so men čist mim...
In kaj boš nardila enkrat ko boš ugotovila da ravno tvoj izbranec ima kako razvado ki tebe ful mot? Boš ostala z njim in se delala kot da te to ne moti dokler se ne boš enkrat naveličala in nardila konc temu v najslabšem možnem trenutku?
Al boš mogoče tkoj nardila konc vsemu?
Al boš..mogoče...probala stvar kako drugače rešit?
Vsak ma svoje mnenje, vsak ma napake in ja...vsi kdaj pridemo v tako situacijo ko se upremo vsem svojim načelom in nardimo neki kar nismo nikoli mislili da bi bli zmožni nardit.
Hočm reč da sm tud sama bla pametna in govorila da fantu ne bom nikoli nobenih ultimatov postavljala, da ne bom to in ono...ko pa je pršu moment ko se je blo treba odločit al poteptam sebe al njemu ultimat postavim, sm se odločla tko kot sm se.
Mam dobrega fanta in sm ponosna na njega da se je odloču zame in zasluži si vse pohvale ker je nehu kadit. Šla sva čez tisto obdobje ko sva bla oba skoz napičena en na drugega, in se je začelo novo obdobje ko je ful pozoren do mene in js do njega in upam da bo ostalo tako.
Zavedam se da se lahko kriza ponovi, ampak mislim da se vse da rešit. Čez dober teden se selimo v bajto in komaj čakam da si ustvariva svoje gnezdece. Polna sm pričakovanj in upam da nama bo lepo.
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
klupko napisal/-a:beretta napisal/-a:taki ultimati so men čist mim...
In kaj boš nardila enkrat ko boš ugotovila da ravno tvoj izbranec ima kako razvado ki tebe ful mot? Boš ostala z njim in se delala kot da te to ne moti dokler se ne boš enkrat naveličala in nardila konc temu v najslabšem možnem trenutku?
Al boš mogoče tkoj nardila konc vsemu?
Al boš..mogoče...probala stvar kako drugače rešit?
Kajenje se meni osebno ne zdi taka stvar, da bi nardila celo študijo iz tega čeprov se pa sama fejst trudm da bi nehala. Tud se mi to ne zdi tko škodljiva razvada... kokr recimo alkohol... In bi stokrat prej skenslala tipa, ki bi bil vsak vikend na glavo, kokr pa tipa ki bi kadil... Ampak ja, vsak ma svoje mnenje... Js gledam na te ultimate čist iz svojga vidika, ker mislm, da se pri tem ljubezen do drugega neha... začne pa en velik egoizem, v stilu samo da je men kul, pa tud če ti trpiš zato...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov