Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Maj. 2008 10:18

ljudje s itak razvajeni s temi stvarmi, ker morajo vedno imeti nekaj v rokah. Cigaret je mašilo, ki bi se lahko že počasi umaknilo iz navade.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 15. Maj. 2008 10:35

densy napisal/-a:men je pa ful neumno da ste kadilci za protikadilski zakon. mislm, odločte se na keri strani ste

well, sori, če se mi ni fajn dušit v oblakih dima veni. ;) rajš grem na čik ven, pa ga z užitkom skadim, ne da sem nekje veni, pa je tak zakajeno, da cigareta sploh ne rabim. pa ne rabim jemat strani, jaz kadim, tak ko meni paše. :cool:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Maj. 2008 20:46

densy napisal/-a:men je pa ful neumno da ste kadilci za protikadilski zakon. mislm, odločte se na keri strani ste

valda, da smo na svoji strani :D vrjetno nas je malo kadilcev, ki bi bli navdušeni ko so sprejeli zakon. ampak, pač zakaj bi se zdaj nonstop pritoževali kaki šit zakon je, če se itak mormo prilagodit :D
tudi meni je pune fajn ta zakon.. najbolj se na laseh pozna ja :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 19. Maj. 2008 11:45

jaz pa odkrito priznam, da je to moja razvadica, ki se ji ne morem in ne morem odpovedat.-..meni je pravi obred vsako jutro kavica in cigaretek...ja, prava moja slastna razvada....:(
krapar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a krapar » 20. Maj. 2008 18:05

To temo sem dal pod zdravje, ker se mi zdi zelo pomembno kajenje! (seveda v negativnem smislu, da ne bo pomote :D .Zanima me, koliko jih skadite na dan in katere?
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 20. Maj. 2008 18:07

nič. :D ok če sm res pijana mogoče komu kšnga ukradem, ampak pol mi je pa vseen, da glih niso boss...
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 20. Maj. 2008 18:09

Hmm, jst kadim Kim Menthol, sem se teh tok navadla da navadnih brez mentola sploh ne morem vec kadit. Skadim pa cca skatlico in pol dnevno.. Zelim pa nehat kadit, pa mi nekako ne ratuje :roll:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 20. Maj. 2008 20:33

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Maj. 2008 10:57

^^
V tej temi je vprašanje, katere kadimo in koliko jih skadimo (če), v tisti temi pa je splošna razprava o kajenju.
No, če se tema ne zaklene, bom še sama odgovorila. Skadim po škatlo na dan, čez vikend tudi do dve ali še več. Kadim pa Marlboro zlate, občasno kupujem tudi Davidoff classic, že dolgo pa več ne kadim Muratti modrih, ker mi nekako ne potegnejo več... :wink:
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 21. Maj. 2008 11:52

Kadim marlboro light, sm zdj k mal šparam si kupujem tobak k se da pocen skoz pridt. Čist odvisno kok skadim,najbl mi sede ob kavici al pa vinčku,največ pa skadim k grem žurat km, če sm ceu dan zabubljena doma recimo ne bom skadila niti enga čika. Čis odvisn, pa na morju mi sploh ne sede kadit če je ful soparn :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Maj. 2008 11:56

Mah jaz sem ful jezen nase...prvo sem kadil pa nehal in ene 4-5 let nisem kadil...potem pa pijana glava bil na morju in tam ko sem bil pijan kadil...in potem sem kar spet začel nazaj kaditi!
Vsako jutro ko vstanem se odločim da bom nehal kaditi in mi gredo čiki že prav nekam da ne rečem kam :roll:
Skadim tudi jaz eno škatlo na dan...pred kratkim sem se prijavil da bom nehal kaditi na en mednarodni ne vem kaj...sem nehal kaditi in pol vsake toliko kakšnega in zdaj spet po eno škatlo skadim :heul:
Jaz bom šel na neki samotni otok ali pa nekam kjer ne prodajajo čikov...tako je bilo ko sem bil v ameriki in sem stalno nekaj kruzal po avijonih in naokoli in res nisem kadil sploh..prav nisem imel časa kaditi...potem pa pride Francija pa takoj pa stran in enega prižgati...pa mi sploh ni pasal takrat... :irre: :freak:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 21. Maj. 2008 13:07

Jas kadim pa ne kadim :D Nisem odvisna, ko mi pa paše, pa gre ena škatla. Glamour lily al pa Davidoff gold so mi fajn - kadim pa takrat ko sem z bejbo v mestu in mama čas haha=) Drugač pa ne ;)
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 21. Maj. 2008 16:35

Tamala_mrha napisal/-a:^^
V tej temi je vprašanje, katere kadimo in koliko jih skadimo (če), v tisti temi pa je splošna razprava o kajenju.
No, če se tema ne zaklene, bom še sama odgovorila. Skadim po škatlo na dan, čez vikend tudi do dve ali še več. Kadim pa Marlboro zlate, občasno kupujem tudi Davidoff classic, že dolgo pa več ne kadim Muratti modrih, ker mi nekako ne potegnejo več... :wink:

tudi res. :)

dobro, da še torej jaz podam moj odgovor. skadim 1 škatlo na dan, običajno west silver ali pa marlboro light, čisto odvisno (tudi od denarja) :D med vikendi, če grem ven, pa mogoče pade še kakšen cigaret več, kot samo ena škatla..
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 22. Maj. 2008 10:58

hm ena škatla na dan, kim modre...navadne....
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Maj. 2008 15:23

Tamala_mrha napisal/-a:^^

no, pa še ostale teme:

kajenje
kajenje med mladimi
kadite/kajenje
kajenje in kilogrami/odvajanje do kajenja-združene teme
kadilci

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov