Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ah kvaj s tabo. jest skadim po škatlo na dan, pa mi prof arnež ni nč reku, da to vpliva kej na anastezijo. če se spomnim sploh tega vprašanja ni blo na unmu vprašalniku k ga rešiš pred operacijo.
a veš kaj pa res vpliva? kontracepcijske. jest sm jih dva mesca pred operacijo nehala jest. sicer ne vplivajo na anastezijo ampak povzročajo lahko hujše krvne strdke po operaciji. to pazi da nehaš jest, če jih ješ
a veš kaj pa res vpliva? kontracepcijske. jest sm jih dva mesca pred operacijo nehala jest. sicer ne vplivajo na anastezijo ampak povzročajo lahko hujše krvne strdke po operaciji. to pazi da nehaš jest, če jih ješ
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Če bi men najbolša kolegica, ki kadi, rekla da boma zuni sedele (pri -1), bi ji zihr rekla, al grema not sedet, al pa pozab na pijačo z mano... Kot da rabim zdej zmrzvat sam zato, ker pač ona kadi. Ne, hvala! Se lahko not vsedema in gre pač ven na čik, ko se ji zahoče.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ful dobr zakon....zdej k grem vn lahko dejansko voham kok en folk po svicu smrdi. Da ne omenjam, da folk ki plese kar konkretno razgibava crevesje in temu primerno prdi.
Zadnjič spremenil Mahagonij, dne 14. Dec. 2007 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
No sej, to je čist tvoja odločitev. Js sm za sebe napisala, da zihr nebi zmrzovala zarad nje. Pa tut če bi mogla sama za 3min not ostat, ka pol. Sj ka pa če bi šla moja kolegica na vlko potrebo, jo bi glih tk mogla sama čakat
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mahagonij napisal/-a:Ful dobr zakon....zdej k grem vn lahko dejansko voham kok en folk po svicu smrdi. Da ne omenjam, da folk ki plese kar konkretno razgibava crevesje in temu primerno prdi.
tole zgoraj pa ni ravno najbolj prijetno brati.. kako je šele to dejansko doziveti, ampak zal sem to ze dozivela tj. vonjala.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jah sej to sm jest govorila, da zdej bo pa švic vn udaru in ostale pizdarije. pa točn tko je, pa un pir se smela povsod.
ja zdej se pa velik nekadilcev prilagaja nam kadilcem, ker že pr seb vidm da tut uni k ne kadijo gredo z mano vn na čik, al pa se kr udzuni usedemo. tko je vsaj v moji družbi k so nekadilci v manjšini. sj kaj pa bo al bo zuni al pa not sam.
ja zdej se pa velik nekadilcev prilagaja nam kadilcem, ker že pr seb vidm da tut uni k ne kadijo gredo z mano vn na čik, al pa se kr udzuni usedemo. tko je vsaj v moji družbi k so nekadilci v manjšini. sj kaj pa bo al bo zuni al pa not sam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]