Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jemina napisal/-a:^^Ja točno tko.
Ok res nekaterim smrdijo cigareti in če se zato z mano kdo ne bo hotel družit to samo kaže na njegov primitivizem. In takih ne rabmo
kaj pa to,da ti na pijacki (recimo 2uri) ne mores zdrzat brez cika in bos kadila pred njim ceprav ga to moti?na kaj pa tako kaze?
ne vem, no, jst ne kadim...ce pa bi, bi sigurno spostovala zelje mojih prjatlov.ce bi mi rekli naj prosim ne kadim v njihovi blizini,bi pac potrpela oz.si vzela tiste 3min in sla kadit stran od njih..
mojim fantom ni blo nkol problem ne kadit k so bli z mano. ce sma bla doma, so sli kadit vn, ce pa sma bla zuni (npr.na sprehodu), pa mi ni biu problem..itak se razkadi, mal pa tud jst potrpim. pol čingum, in pol sva se lahk lupckala. cprau jst veckrat nism mela volje ga cakat da zveci in sm navalila takoj,ko je cik ugasnu pa tud ni blo konc sveta
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^ jah pol pa tvoji fantje niso bli tapravi kadilci. jest vem da ne hodm sploh več na pjačo s folkam k ne kadi, k se mi ne da not v lokalu sama sedet ampak se zdej stiskamo po terasah. pa vrjem da nas ni mal, tko da so se nam nekadilci mogl prilagodit in zdej še oni z nm zdijo na terasah.
bigboi in kaj bi ti naredu če bi ti punca rekla, da pred njo nesmeš nikol narest požirka alkohola in da pejt to spit vn, pol si pejt pa usta umit, ker ti smrdijo po pjači. zih bi skos zobno ščetko s sabo nosu ane, pa si po diskačih usta umivou
bigboi in kaj bi ti naredu če bi ti punca rekla, da pred njo nesmeš nikol narest požirka alkohola in da pejt to spit vn, pol si pejt pa usta umit, ker ti smrdijo po pjači. zih bi skos zobno ščetko s sabo nosu ane, pa si po diskačih usta umivou
- Anelise
- Cosmopolitanka
densy napisal/-a:^ jah pol pa tvoji fantje niso bli tapravi kadilci. jest vem da ne hodm sploh več na pjačo s folkam k ne kadi, k se mi ne da not v lokalu sama sedet ampak se zdej stiskamo po terasah. pa vrjem da nas ni mal, tko da so se nam nekadilci mogl prilagodit in zdej še oni z nm zdijo na terasah.
so bli fejst kadilci,vrjem..oba sta skadila po skatlo na dan..sam vecino le-te ko nisma bla skup.
no,sej vrjetn ce si nikotin-odvisnik, zadnja stopnja,vrjamem,da je hudo.
nekadilci smo se vam prklagajali,doklr se ni ta zakon sprejel..zdej pa hvala bogu se nam ni treba vec
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Vi kadilci se kr kregite nad tistimi, ki dajo kako kritiko nad tem dimom, ampak bom lih tko povedala še jaz, da sm zdej nejbl srečna, ker grem lahko na malco spodej v kafič, kjer pojem v miru in pazi to - svežem zraku!!! In ker pol ne prsmrdim v pisarno pa da me vsi gledajo k da sm poosebljena dimljena klobasa... Al kakor kol že.
Zarad mene - nej kadi vsak, če hoče. Sam naj mene ne ogroža. Pol si šu pa kdaj zvečer en, pa si biu zažgan od čikov jasno, k opletate okol, odimljen ves, še spodnje gate smrdijo...
Tipa še nism mela k bi kadiu. Ne vem. Pomoje se ne bi prtožvala, če bi tko kšno pokadu na dan in k ne bi bla zravn, sam da bi biu pa k dimnik... Aa. No go.
Trenutno se počutim čudovito k grem lahko na tortico al pa na kavico v normaln zrak in upam tud, da bo tko ostal. Pa zato še nism primitivna - ali pač, Jemina? Jz osebno mislm, da bi mogu bit ferplay tud s strani kadilcev, ne da nas samo napadate zato, ker mamo pač radi, da ne smrdimo. Sicer pa v kafič itak prideš zarad pijače, pogovora ipd, ne pa zato, da kadiš.
LP
Zarad mene - nej kadi vsak, če hoče. Sam naj mene ne ogroža. Pol si šu pa kdaj zvečer en, pa si biu zažgan od čikov jasno, k opletate okol, odimljen ves, še spodnje gate smrdijo...
Tipa še nism mela k bi kadiu. Ne vem. Pomoje se ne bi prtožvala, če bi tko kšno pokadu na dan in k ne bi bla zravn, sam da bi biu pa k dimnik... Aa. No go.
Trenutno se počutim čudovito k grem lahko na tortico al pa na kavico v normaln zrak in upam tud, da bo tko ostal. Pa zato še nism primitivna - ali pač, Jemina? Jz osebno mislm, da bi mogu bit ferplay tud s strani kadilcev, ne da nas samo napadate zato, ker mamo pač radi, da ne smrdimo. Sicer pa v kafič itak prideš zarad pijače, pogovora ipd, ne pa zato, da kadiš.
LP
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tema o protikadilskem zakonu je bila v podforumu Politika in so jo zaklenili zaradi kreganja...
Tale tema o kajenju pa spada pod Zdravje (zdravstveni vidiki kajenja), če se boste spet kregali, vam bodo še to zaklenili...
Tale tema o kajenju pa spada pod Zdravje (zdravstveni vidiki kajenja), če se boste spet kregali, vam bodo še to zaklenili...
Zadnjič spremenil metuljčica*, dne 08. Nov. 2007 19:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*purple* napisal/-a:jemina napisal/-a:^^Ja točno tko.
Ok res nekaterim smrdijo cigareti in če se zato z mano kdo ne bo hotel družit to samo kaže na njegov primitivizem. In takih ne rabm
dvojna merila, kaj?
drgač pa tale sklop zadevščn proti kajenju...jah čist so neumesne
Jz sem pa itak primitivna pa polno predsodkov imam. In kaj pol.
In ja upam, da se ne bo nikoli več kadilo v lokalih, samo za diskače bi lahko spremenili zakon.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Anelise napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Vseeno sem si zdravje uničevala, ker sem cukr kupovala. To pa tudi ni dobro! Začela sem pa nazaj kaditi zaradi izpitov. Imam en problem namreč. Ali med učenjem kadim ali pa pojem vse kar vidim! To je pa veliko slabše kot pa kajenje.
ok,sam ta izgovor je pa res beden
To sploh ni izgovor. Sploh nisem vedela, da potrebujem izgovor za kajenje. To je samo dokaz, da sem se navadil kaditi ob učenju. Sem ena izmed redkih, ki je cel prvi letnik naredila v lokalu
Pač eni ko so živčni:
- kadijo
- jejo
- boksajo v steno
- skačejo
- nakupujejo..
Jaz pač takrat kadim.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- Anelise
- Cosmopolitanka
ANGELgirl napisal/-a:Anelise napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Vseeno sem si zdravje uničevala, ker sem cukr kupovala. To pa tudi ni dobro! Začela sem pa nazaj kaditi zaradi izpitov. Imam en problem namreč. Ali med učenjem kadim ali pa pojem vse kar vidim! To je pa veliko slabše kot pa kajenje.
ok,sam ta izgovor je pa res beden
To sploh ni izgovor. Sploh nisem vedela, da potrebujem izgovor za kajenje. To je samo dokaz, da sem se navadil kaditi ob učenju. Sem ena izmed redkih, ki je cel prvi letnik naredila v lokalu
Pač eni ko so živčni:
- kadijo
- jejo
- boksajo v steno
- skačejo
- nakupujejo..
Jaz pač takrat kadim.
ma jst nisem rekla,da rabis izgovor za kadit sam mislim,da je to razmisljanje narobe-kadis, da ne jes sladkega.in pravis, da je to boljše.
men je to eno in isto sranje..in po mojem skromnem,laicnem mnenju,je cukr bolj zdrav od kajenja ce ne zate,pa za ljudi okol tebe.hmm,ne vem,no!sicr pa nisem ne tebi ne nbenmu drugmu nkol rekla,da ne sme(s) kadit
sm pac mnenja,da je zivcnost treba na en pameten nacin skenslat in se jo navadit brzdat. me ne bo pa nben prepricau,da je pametno zivcnost resevat z "odvisnostjo".in to pravim,da je izgovor.v smislu,hja,boga jst,k sm zivcna zdej pa lahk kadim/se prenaziram/nakupujem do onemoglosti itd...
da se vrnem k bistvu-vasa pravica do kajenja je omejena s pravico nekadilcev, de zivimo v zdravem okolju.in amen!
nia- bistvo tega zakona ni,da bi se zmanjsalo stevilo kadilcev..cprav verjetno so posredno hotli tud to dosec. pravi point je v tem,da nekadilci (vsaj v lokalih) vec ne udihavamo cigaretnega dima.in to so dosegli povsod,tud v Italiji.
kaychi-super si povedla
- Rebook#3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
Preden smo sprejel ta protikadilski zakon, mi je blo u bistvu vseeno, če so kadili okrog mene. Dim me ni motil, čaprav sama ne kadim. Zdaj mi je pa ta zakon prav všeč! Greš u kafič, čepiš tam ceu popoldn, prideš domov pa noben ne ve, kje si bil... Upam, da bo čez nekaj let precej manj kadilcev!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Anelise, da ne bo slučajno izpadlo da se želim kregat, naj dodam le, da je debelost (prenažiranje) veliko slabše kot pa kajenje, saj v smislu zaradi katere stvari ljudje bolj umirajo.
Kar se pa novega zakona tiče (da ne bom OT), tisti ki so imeli pred zakonom dovolj profita, so si priskrbeli take in drugačne grelnike. Ostali pa lahko le upajo na boljše čase!
Pa to me ne moti zaradi sebe kot kadilke, vendar zaradi moje želje, odpreti enkrat mejhen lokalček. Sedaj je to veliko težje, saj moraš poleg primerne notranje opreme, imeti še primerno zunanjo opremo. Kar pa nanese še enkrat več stroškov.
Kar se pa novega zakona tiče (da ne bom OT), tisti ki so imeli pred zakonom dovolj profita, so si priskrbeli take in drugačne grelnike. Ostali pa lahko le upajo na boljše čase!
Pa to me ne moti zaradi sebe kot kadilke, vendar zaradi moje želje, odpreti enkrat mejhen lokalček. Sedaj je to veliko težje, saj moraš poleg primerne notranje opreme, imeti še primerno zunanjo opremo. Kar pa nanese še enkrat več stroškov.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
densy napisal/-a:^ jah pol pa tvoji fantje niso bli tapravi kadilci. jest vem da ne hodm sploh več na pjačo s folkam k ne kadi, k se mi ne da not v lokalu sama sedet ampak se zdej stiskamo po terasah. pa vrjem da nas ni mal, tko da so se nam nekadilci mogl prilagodit in zdej še oni z nm zdijo na terasah.
Ne pijem... Če me najdeš z alkoholno pijačo v roki ti častim... In če bi rekla da jo moti ker pijem, bi jo upošteval... Ko bi šel žurat z njo bi bil trezen party, če bi želel se ga ucukat pa s frendi...
Angel girl... Cigarete so največji povzročitelj smrtne bolezni...rak... Prenajedanje je manj oz. zaokrožimo da ga imajo ZDA največ...
- Anelise
- Cosmopolitanka
ANGELgirl napisal/-a:Anelise, da ne bo slučajno izpadlo da se želim kregat, naj dodam le, da je debelost (prenažiranje) veliko slabše kot pa kajenje, saj v smislu zaradi katere stvari ljudje bolj umirajo.
sej tud jst se necem kregat,sam...
1. prenaziranje je nevarno sam za osebo,k se prenazira.za tiste k so zravn njega ne (medtem ko pri kajenju poznamo pasivno kajenje-tko da kajenje negativno vpliva ne sam na tistga,k kadi)
2.mislim,da jh vec umre zarad kajenja kot zarad prenaziranja..mislim,da je pljucni rak eden izmed najpogostejsih rakov in eden od "top 5" razlogov za smrt.
3.OT - ista oseba se lahk prenazira in kadi
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov