Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Vseeno sem si zdravje uničevala, ker sem cukr kupovala. To pa tudi ni dobro! Začela sem pa nazaj kaditi zaradi izpitov. Imam en problem namreč. Ali med učenjem kadim ali pa pojem vse kar vidim! To je pa veliko slabše kot pa kajenje.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Saj ni bil to osebni napad na vse kadilce. Nekateri res tako jemljete.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
angel girl... Kaj pa če bi spoznala nekoga ki ti je zelo všeč in bi si želela kaj več pa bi ti rekel da smridš ker kadiš... Bi ti takrat tudi vseeno blo kaj si kdo o tebi misli... Js zase vem da če bom kero mel, zraven mene nebo kadila. Če bo želela bo šla pač ven na balkon, v bajti in kjer bom js pa nikakor... Pa če bo hotla poljub si bo šla zobe prat al pa čingum v usta... Pa še nekaj... Vsakemu ni glih vseeno kaj nekdo drug pravi za njegovim hrbtom.. Lahko praviš da ti je sam ni to glih tako v praxi Tako da v bistvu se oziraš na mnenja ostalih, hočeš nočeš... Meni je pa drugače prav fajn zdej ko je ta zakon, ker pridem domov tak kot sm se odpravu ven... Brez vonjav po čikih in oči se mi ne solzijo in še lahko zavoham kak parfum uporablja kera punca, seveda js govorim v normalnih okoliščinah kot so barčki in urejeni prostori z ventilacijo ne kaki diskači, ko so natrpani notri vsi ko sardele...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Metuljčica jaz nisem vzela to kot napad za kadilce, brez skrbi
Bigboi sem že imela enga takega, ki ni prenesel kajenja in pač ko sem bila v njegovi družbi nisem kadila. Saj to ni problem! Pa to, da bi za mojem hrbtom govoril, da smrdim.. Sorry, ampak to mi je pa otročje..
Bigboi sem že imela enga takega, ki ni prenesel kajenja in pač ko sem bila v njegovi družbi nisem kadila. Saj to ni problem! Pa to, da bi za mojem hrbtom govoril, da smrdim.. Sorry, ampak to mi je pa otročje..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Bigboi, mogoče se ti sekiraš, če se o tebi grdo govori. Jaz se nisem nikoli. Sploh pa ne, ker bi mel nekdo kej proti, da kadim. In to, da kadim, je moja stvar. Če ti ne paše, ti ni treba biti zraven mene?! Če nekomu, ki mi bo všeč, ne bo pasalo, da kadim, oz. zarad tega razloga nebi želel bit z mano... Se lahko isti trenutek posloviva.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
^^Ja točno tko.
Ok res nekaterim smrdijo cigareti in če se zato z mano kdo ne bo hotel družit to samo kaže na njegov primitivizem. In takih ne rabmo
Ok res nekaterim smrdijo cigareti in če se zato z mano kdo ne bo hotel družit to samo kaže na njegov primitivizem. In takih ne rabmo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ah če bi men tip prepovedou kadit, bi ga odjebala. drgač pa itak mam že dve let pa pol fanta ki tut kadi tko da to ni panike.
aja, pa verjetno, če bi men tip prepovedou kadit, da bi pol tut jest začela gnojit pa nemu prepovedvt npr pir pit al pa kej podobnga da bi idiot vsaj vidu kako je to.
aja, pa verjetno, če bi men tip prepovedou kadit, da bi pol tut jest začela gnojit pa nemu prepovedvt npr pir pit al pa kej podobnga da bi idiot vsaj vidu kako je to.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
urszika napisal/-a:Zakaj ni 11ga razloga, npr. da boš na stara leta težko spal ker boš krehal kot ena 20 let stara stoenka v spanju? To mi je najbl grozn, poslušat fotra kako ponoč kašlja in si predstavlat kakšna ma pluča.
moj deda nkol ni kadil pa je ponoč kašlal k deset starih stoenk skupi to spet ni rečeno da bo vsak kašlal.Moja mami nč ne kašla, pa že en lep kupček let kadi.
jemina napisal/-a:^^Ja točno tko.
Ok res nekaterim smrdijo cigareti in če se zato z mano kdo ne bo hotel družit to samo kaže na njegov primitivizem. In takih ne rabm
dvojna merila, kaj?
drgač pa tale sklop zadevščn proti kajenju...jah čist so neumesne
- G|i|a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2006
Jaz sem kadilka. Pa spoštujem tako kadilce kot nekadilce. Novi zakon o prepovedi kajenja v lokalih mi je všeč, saj tako lahko nekadilci v miru brez vdihavanja dima kofetkajo.... mi je pa ful uredu, da lokali na svojih terasah uredijo prostore še za nekadilce - postavijo grelnike, dekce....
Hodim s fantom ki tudi kadi tako, da glede tega nimava problemov(da komu smrdi dim).
V prihodnjosti si pa želim nehat zarad zdravja...ampak je težko k je tko dobr....
Hodim s fantom ki tudi kadi tako, da glede tega nimava problemov(da komu smrdi dim).
V prihodnjosti si pa želim nehat zarad zdravja...ampak je težko k je tko dobr....
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Katastrofa....nekaj sanjajo, da bodo spremenili zakon o kajenju...sam upam, da nebo zopet kajenja v lokalih...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tigi, če bi malce bolje prebrala se ne gre zato, da bi ukinili sedanji zakon, ampak bi ga preuredili tako, da bi bili tudi v lokalu prostori ki nebi bili kadilnice, namenjeni za kadilce in bi bili strktno ločeni od nekadilskega dela tebe pa to nima kej ovirat
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
nutella napisal/-a:Bigboi, mogoče se ti sekiraš, če se o tebi grdo govori. Jaz se nisem nikoli. Sploh pa ne, ker bi mel nekdo kej proti, da kadim. In to, da kadim, je moja stvar. Če ti ne paše, ti ni treba biti zraven mene?! Če nekomu, ki mi bo všeč, ne bo pasalo, da kadim, oz. zarad tega razloga nebi želel bit z mano... Se lahko isti trenutek posloviva.
Heh... Tu lahko rečeš karkoli, dejstva so drugača... Vsak si zapomni kar mu kdo reče, hočeš nočeš... Vidiš če fantu ne paše da kadiš se bo on umaknil, heheh... optimist Ko/če boš zaljubljena do ušes boš mela druge kriterije... Me prav zanima, kako mišljenje boš mela takrat... Sicer pa js če me moti povem takoj, če me razjezi vzamem čik... Če se želi zastrupljat naj to počne sam tako da ne moti ostale, zato je pa ta zakon tako dobrodošel. Če pa bo kdo nehal kadit zaradi tega toliko bolje. Dosti ljudi je ki govorijo da bi nehali pa da bodo zdej, ne jutri, joj drug dan... No zdej so dobli nek motiv in počasi počasi nehavajo Je pa težko, ker je cigaretna odvisnost podobna odvisnosti od droge... Kaj več si pa lahko tu preberete --->> http://www.revija-vita.com/Vita_43/Kajenje_kot_bolezen_odvisnosti/kajenje_kot_bolezen_odvisnosti.html
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ANGELgirl napisal/-a:Vseeno sem si zdravje uničevala, ker sem cukr kupovala. To pa tudi ni dobro! Začela sem pa nazaj kaditi zaradi izpitov. Imam en problem namreč. Ali med učenjem kadim ali pa pojem vse kar vidim! To je pa veliko slabše kot pa kajenje.
ok,sam ta izgovor je pa res beden
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]