Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Sej bom sporocila ko bo tut pri meni kriza nastala Bomo vidli kolko bo v mejah normale pri meni vse skupaj
Hello, 911. I''m on fire!
- malecka24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasala!Kaj si mislite o nosecnicah ki kadijo?Jst sem noseca ampak ne kadim ker mi otrok prevec pomeni,ampak moja kolegica pa se ne sekira,pac ce lahko druge pa bo tudi ona.Ne vem no,mene osebno to moti.Pa se en link o tem oz.video!
http://www.youtube.com/watch?v=A2JUuQOlEzs
http://www.youtube.com/watch?v=A2JUuQOlEzs
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
menda je bolj škodljivo da ženska neha med nosečnostjo kadit...veliko boljše je da kadi naprej...ampak seveda zmanjša
moja kolegica je kadila....ampak manj in lahke cigarete bolj....ker so ji dosvetovali nehat....
je pa seveda meni osebno veliko lepše videt nosečnico brez cigareta
moja kolegica je kadila....ampak manj in lahke cigarete bolj....ker so ji dosvetovali nehat....
je pa seveda meni osebno veliko lepše videt nosečnico brez cigareta
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
malecka24 napisal/-a:da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasala!Kaj si mislite o nosecnicah ki kadijo?Jst sem noseca ampak ne kadim ker mi otrok prevec pomeni,ampak moja kolegica pa se ne sekira,pac ce lahko druge pa bo tudi ona.Ne vem no,mene osebno to moti.
KLIK
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
freaky napisal/-a:^^Hmm, zanimivo. Slučajno veš, zakaj je to dobro? Prevelik šok za telo al kako?
Ja to je full velik nikotinski šok. Vsi ki so kdaj želeli prenehat kadit vejo, kako to upliva na telo. Vse je takrat bolj stresno in živčno - to pa niti malo ni primerno za nerojenega otroka!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kadilka... in se tega ne sramujem.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Jan. 2008 17:56, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:polet sm bla pa itak free pa sm travo kadila
tega pa ne razumem......
po mojem je s tem mislila da je bla free kot svobodna in ne "clean" kot čista no ne vem, vsaj jaz si to tako razlagam. pa saj nima veze..
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ej tamala mrha, sj vrjetno je purple razumela, da je misnla z besedico free napisat, da je bla frej pa svobodna. sam še zmer tut jest ne razumem kaj je fora, da polet k si prost kadiš travo? k da bi jest rekla, da v marcu, kadim čike. drugače čez leto pa ne
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
ja no poleti je pač tako da nimaš šole in si lahko daš bol duška, čez leto pa eni ne kadijo trave (tudi taki ki jih jaz poznam).
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ne js ne kadim in zaekrat nimam namena začet.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
jaz pa kadim, in ta trenutek nimam namena nehat...priznam in nisem ponosna na to
sem že sicer poiskusila...brez cigaret bi že lahko zdržala, ampak bi bla vsake pol ure pri hladilniku pa nekaj iskala za jest...kar pa je še večja groza!
sem že sicer poiskusila...brez cigaret bi že lahko zdržala, ampak bi bla vsake pol ure pri hladilniku pa nekaj iskala za jest...kar pa je še večja groza!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jp kadim in nimam niti zelje nehat trenutno. Sem pac bl netipicna kadilka, ki vcasih ne kadi po cel dan ali dva..in kadim ko mi res paše, zato se ne sekiram in ne obremenjujem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov