Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 30. Avg. 2007 20:55

Lejla86 napisal/-a:
bigboi napisal/-a: Kdo pravi da so lokali izgubli stranke, polne so isto kot prej...

Jst tud ne razumem vseh, ki pravjo, da se bo promet v lokalih zmanjšal... :roll: ... Pa sej ne greš v lokal zato, da boš tam kadil, ampak se greš s folkom družt... Tud ne rečeš, da greš na cigaret ampak greš s kolegico/kolegom na kavo/pjačo... In tko k se navadiš kadit ob kavi al pa plesat s čikom v roki ( :motz: ) se tud odvadiš - pač mal težje, ampak gre.

Je pa res mal smešno, ker so terase in vrtovi lokalov 100% nabiti, notr pa nikjer nobenga - zaprašen šank pa ena zdolgočasena natakarca :lach: .

valda da se je zmanjšal promet. sj si še sama rekla, da je na terasah samo folk. kaj pa lokali ki nimajo terase? prazni so..
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 31. Avg. 2007 3:30

kaj pa diskoteke :twisted: So tut prazne :roll: Itak da so lokali prazni če je poletje še... Čak zimo pa pol povej... Sj tudi ko se je smelo kadit notri so bli poleti vsi na terasicah... :wink:
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 31. Avg. 2007 11:44

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 31. Avg. 2007 11:51

Men je pa zj smotan k se uzuni kadi..grem v zdravstven dom zunej kadijo, greš tja in tja je polhn folka zunej..mislm grdo zgleda..nej nardijo povsod kadilnce (jest bi dala najmanjši prostor) da bo mir..sicer mene kadilci ne motjo nč..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 31. Avg. 2007 12:08

kadim vendar odkar je sprejet zakon o kajenju znatno manj "vlečem"... če si prižgem cigareto zraven koga ki ga poznam in vem, da ne kadi ga vprašam če ga moti ker vem, da nekatere dim moti... aja glede podražitev cigaret za 1€... bomo pa nehal kadit pa začel "zdravo" živet, če se to sploh še da glede na o, da zdravje ne ogrožajo le cigarete..
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 31. Avg. 2007 15:09

klarica napisal/-a:jest sm čist za tale zakon, edin me moti, da v diskačih ne smeš kadit. men takrt najbol paše.. :( pa še ena jeba je- prej si pršu vn in si smrdel po cigaretah. zdej si pa not in ti švic smrdi. prej so vsaj čiki to skril. je pa čudno-v diskoteki nism nikol prav zavohala cigaret, edin k si vn pršu si smrdel. zdej je pa tale švic res ogabn... bljak...

Hehe, kam ti to hodiš da folk švica pa pol smrdi :) Zdj bodo fajn kake diskotekice ala global in to, vsaj upam da so tm not ljudje ki vejo kaj je higiena :D Kmš bo pa beda še bolj kot prej :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 31. Avg. 2007 15:21

bigboi napisal/-a:kaj pa diskoteke :twisted: So tut prazne :roll: Itak da so lokali prazni če je poletje še... Čak zimo pa pol povej... Sj tudi ko se je smelo kadit notri so bli poleti vsi na terasicah... :wink:

ma diskoteke bodo mele pa kadilnce al pa se bo pč loh kadil.. če je folk prej not joint kadiu, pa snifou, zakaj ne bi čika pržgou..
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 31. Avg. 2007 15:24

bigboi napisal/-a:
klarica napisal/-a:jest sm čist za tale zakon, edin me moti, da v diskačih ne smeš kadit. men takrt najbol paše.. :( pa še ena jeba je- prej si pršu vn in si smrdel po cigaretah. zdej si pa not in ti švic smrdi. prej so vsaj čiki to skril. je pa čudno-v diskoteki nism nikol prav zavohala cigaret, edin k si vn pršu si smrdel. zdej je pa tale švic res ogabn... bljak...

Hehe, kam ti to hodiš da folk švica pa pol smrdi :) Zdj bodo fajn kake diskotekice ala global in to, vsaj upam da so tm not ljudje ki vejo kaj je higiena :D Kmš bo pa beda še bolj kot prej :D

ma dj no ko morš rečt globalu diskoteka.

folk pa švica tko v vsakmu diskaču.. nevem kam ti hodš in v ambasadi in v fanu in prej ko je bla še lipa, povsod je biu tist švic v zraku z mešanico cigaret. zdej bo pa res nemarn, k bo sam švic..
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 31. Avg. 2007 16:58

moram bit mal OT
Ponoči
Zvečer se Global prelevi v elitno diskoteko, kjer je zagotovljena najboljša zabava v mestu in nad njim.

Kadim redko, me pa večinoma ne moti če tip kadi.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 31. Avg. 2007 17:12

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 02. Sep. 2007 14:18

barby* napisal/-a:moram bit mal OT
Ponoči
Zvečer se Global prelevi v elitno diskoteko, kjer je zagotovljena najboljša zabava v mestu in nad njim.

Kadim redko, me pa večinoma ne moti če tip kadi.

ja vem.. sam še zmer to ni to.. /OT
*SunnyRose*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunnyRose* » 03. Sep. 2007 19:19

Js priznam, da sem strastna nekadilka :cool:

Zanima pa me, če ima katera izkušnje z raznimi načini, kako prenehati kaditi, npr. Nicorette :?:
Je pri vas delovalo?

Drugače pa še en mini nasvet: Potem, ko nehaš kaditi, vse pride za tabo. In pri teh težavah ZELO pomaga akupunktura :wink:
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 03. Sep. 2007 19:35

jaz sem 4 leta kadila full in sem si za novo leto 06 sama pri sebi rekla to bo pa zadnja.. in je res bla.. prvi mesec mi je blo full easy, samo pol pa je blo vedno hujše.. ampak sem zdržala in sem full ponosna na to.. čeprav me še včasih malo zamika.. feeling je men bil res ta boljši.. :D :P
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 03. Sep. 2007 19:37

natašika napisal/-a:jaz sem 4 leta kadila full in sem si za novo leto 06 sama pri sebi rekla to bo pa zadnja.. in je res bla.. prvi mesec mi je blo full easy, samo pol pa je blo vedno hujše.. ampak sem zdržala in sem full ponosna na to.. čeprav me še včasih malo zamika.. feeling je men bil res ta boljši.. :D :P

Nena me strasi ;) Danes je ravno 1 mesec odkar sn nehal kadit.. Kak fejst hudo pa je lahko?
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 03. Sep. 2007 19:40

pa no, ne tak da ne bi mogo zdržat.. ;) jaz sem mela pogrižene nohte, pa popraskane roke.. hehe.. ampak vse v meji normale, da ne bo nesporazumov.. :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov