Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 29. Jul. 2007 14:34

mala punci odločil se je sam da ne bo kadil. je pa res da v moji bližini ni skori nikoli kadil ker jst RESSS ne maram se ljubčkat z enim pepelnikom in ok. potem pa se je totalno odvadil. potem ko mu je kdo kaj omenu se je hvalil da kako je on pridn k je nehal itd... in nč ni blo res! naj dela kar če ma NAJ MI NE LAGA!!! in mene je bilo v velik ponos da je nehal! in me je razočaral! ker sam ve da kajenja ne potrebuje. njega se hitro zavaja-če mu kdo ponudi bo rekel ja! IN TO MI TEŽI!!! ker je začel spet zadar tega. ker na odmoru na delu se ni upal samo pogovarjat ma ga je mogu prižgat!
PAČ SOVRAŽIM ČIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
let's talk obout...
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007
Kraj: Parmova - Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Š3TOF - UPOKOJENEC TVS » 30. Jul. 2007 14:05

Citat dr. Ruglja:

Zaradi žensk je že veliko moških začelo piti

(in uživati opojne substance, tudi cigarete),

nehal pa še nobeden.
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 31. Jul. 2007 8:13

flavia napisal/-a:mala punci odločil se je sam da ne bo kadil. je pa res da v moji bližini ni skori nikoli kadil ker jst RESSS ne maram se ljubčkat z enim pepelnikom in ok. potem pa se je totalno odvadil. potem ko mu je kdo kaj omenu se je hvalil da kako je on pridn k je nehal itd... in nč ni blo res! naj dela kar če ma NAJ MI NE LAGA!!! in mene je bilo v velik ponos da je nehal! in me je razočaral! ker sam ve da kajenja ne potrebuje. njega se hitro zavaja-če mu kdo ponudi bo rekel ja! IN TO MI TEŽI!!! ker je začel spet zadar tega. ker na odmoru na delu se ni upal samo pogovarjat ma ga je mogu prižgat!
PAČ SOVRAŽIM ČIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mal sem se zmedla. A ti gre na žive, da kadi al da se ti je zlagou?
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 31. Jul. 2007 20:15

ma oboje enako
let's talk obout...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 31. Jul. 2007 20:40

Flavia, saj ga razumem. Vedel je, da te bo razočaral, ker ni imel dovolj moči in karakterja, da bi nehal kadit. Zato ti raje ni povedal!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 15. Avg. 2007 12:30

Ja js kadim in me ne mot če kdo zravn mene kadi dddd ane?

Sm proti temu zakonu...kr neki za moje pojme....
Ok sm proti temu da tm k folk je (restavracije) da tm en prou kadi na veliko sam tkole po barih diskotekah...je pa prou brezveze... velik folka bojo zgubil na ta račun...sm gledala po tv-ju in je ena lastnica bara rekla da je u treh dneh zgubila že 45% folka.

Nč bomo pa Jelinčiča volil za predsednika :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 15. Avg. 2007 12:36

Jst sm čist proti čikom. Moj učasih na kakih žurkah kakšnga pržge...men kr butat začne v glavi...enostavno ne prenesem čikov. Pa tud nikol ne bi bla z tipom k ful kadi, fuj.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 15. Avg. 2007 13:16

Jst kadim ... že 4 leta ...
Mi je pa čist kul da je zdej ta nov zakon ...
Res mi je začelo it na živce, da mi čist vse cunje smrdijo po čikih (še pižama) in sm se odločla da bom nehala ...
In prvi korak je bil, da neham kadit ko gremo na pijačo (ker sem tako sposobna skadit celo škatlico v enem večeru) ... In mi je uspelo :)
Sm pa tudi ugotovila kako se počutijo nekadilci zraven kadilcev ... Ta zadnja dva mesca ko nisem kadila v lokalih mi je šlo res na živce, če mi je kolegica pihala dim v obraz ... Drugi razlog pa zato ker sva se zmenle da bova obe nehale ... In pol se ona tega ni držala .. In mi je šlo zlooo na živce da je kadila zraven mene (ki sm tok 'trpela' brez čikov) čeprav sm jo prosla da ne ... No, zdej bo pa malo ona trpela in bo hodla vn iz lokala če bo hotla kadit :D Nesramna sm ja ... :P
Uporabniški avatar
pikapolonica444
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapolonica444 » 28. Avg. 2007 21:07

Libido. napisal/-a:Jst kadim ... že 4 leta ...
Mi je pa čist kul da je zdej ta nov zakon ...
Res mi je začelo it na živce, da mi čist vse cunje smrdijo po čikih (še pižama) in sm se odločla da bom nehala ...
In prvi korak je bil, da neham kadit ko gremo na pijačo (ker sem tako sposobna skadit celo škatlico v enem večeru) ... In mi je uspelo :)
Sm pa tudi ugotovila kako se počutijo nekadilci zraven kadilcev ... Ta zadnja dva mesca ko nisem kadila v lokalih mi je šlo res na živce, če mi je kolegica pihala dim v obraz ... Drugi razlog pa zato ker sva se zmenle da bova obe nehale ... In pol se ona tega ni držala .. In mi je šlo zlooo na živce da je kadila zraven mene (ki sm tok 'trpela' brez čikov) čeprav sm jo prosla da ne ... No, zdej bo pa malo ona trpela in bo hodla vn iz lokala če bo hotla kadit :D Nesramna sm ja ... :P

Si nehala kadit al sam v lokalih ne kadiš?

No js kadim že 7 let, od srednje šole. Sm ene 2krat probala nehat, pa nism nobenkrat dolg zdržala... Skadim škatlo na dan. Ful mi gre že to na živce, sam ne morm nehat... Mislim, sj nimam niti nekega interesa, da bi se neki matrala, kr mi je fajn kadit, mi paše... Sam vem pa tud kolk to škodi! U men"s healthu sm zadnjič prebrala, da tist k kadi 20 let po škatlo na dan, bo skor 100% zbolel za rakom... No, js sm na dobri poti :cry:

To sm nardila eno največjih napak u življenju, da sm začela kadit!!!
Uporabniški avatar
Dagger
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagger » 28. Avg. 2007 21:52

ne kadim. nikoli nism začutla potrebe da bi, če okol mene kadijo me tudi ne,vse dokler se dim vali stran od mene
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 28. Avg. 2007 22:11

Jz kadim...že preveč dolgo za moja leta! Ampak zaenkrat še nism mela niti želje niti poskusa, d bi nehala. Ne moti me, če kdo okol mene kadi (logično, č pa sama), ampak me pa moti, d mi nekdo v faco dim piha! Čudi me dejstvo, d moje 3 kolegice, s katerimi sm vedno zunaj, niso mele nč prot, k sm zravn njih kadila v barih. Pa čeprav so vse 3 nekadilke. Ampak sm vedno bla fer in sm vsepovsod prej vprašala folk okol, č jih moti, č si enga pržgem. In če jih je, si ga pač nism.

Glede zakona...zdai še gre nekak. Se pač na teraso zunaj usedeš pa je to to! Pozimi bo kriza! Čeprav so mi v enem od mojih najljubšilh lokalov obljubli, d bojo namontirali plinske grelce odzunaj! Vsaj to!

Glede nasprotnega spola...motlo bi me, č tip ne bi kadil! Sploh si ne morm več predstavljat, d bi bla z nekadilcem. K do zdaj sm mela slabe izkušnje. In zakaj bi se ubadala z tem, če ne paše meni in ne paše njemu! :)
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Avg. 2007 22:19

Js pa na leto pol škatlice skadim. Ampak to mam obdobja. Ne vem, če sm na žurki pa ma kdo - pa še to velikrat ne ker mam tako srečo da mam prjatlce k nobena ne kadi in vse protestirajo. Sam včasih res zapaše..
Še posebno poleti mi paše ker sem ene tri leta nazaj hotla neki kao kadit in sm na oknu zvečer slonela pa musko poslušala.. in tale poletje me skominja. Tko da sm si na morju kupla škatlco ampak ko te zmanjka ne bom več kupla dokler me spet ne zagrab, kar pa ne bo kmal.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Avg. 2007 23:06

prav fajn je zdej :) Kdo pravi da so lokali izgubli stranke, polne so isto kot prej... S tem da ko grem v diskoteko ne smrdim več po čikih... Prav fajn je!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Avg. 2007 9:15

pikapolonica444 napisal/-a::cry:
To sm nardila eno največjih napak u življenju, da sm začela kadit!!!

Mislm, tole zgori v kombinaciji še s tvojim postom je pa kr neki. dej mal se skuleri ženska pa pogrunti kaj sploh hočeš. če hočeš kadit in si uničvat zdravje pač kadi in ne jokaj, ker veš, da si si itak sama kriva.

Če pa nočeš kadit in praviš da je bla to največja napaka, kar si jih kdaj nardila pa enostavno naredi neki zase in jo popravi in nehaj. Ne pa neki jokcat zdej. NI tok težko nehat, sploh zdaj s tem zakonom, samo voljo moraš met! :twisted:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 30. Avg. 2007 13:31

bigboi napisal/-a: Kdo pravi da so lokali izgubli stranke, polne so isto kot prej...

Jst tud ne razumem vseh, ki pravjo, da se bo promet v lokalih zmanjšal... :roll: ... Pa sej ne greš v lokal zato, da boš tam kadil, ampak se greš s folkom družt... Tud ne rečeš, da greš na cigaret ampak greš s kolegico/kolegom na kavo/pjačo... In tko k se navadiš kadit ob kavi al pa plesat s čikom v roki ( :motz: ) se tud odvadiš - pač mal težje, ampak gre.

Je pa res mal smešno, ker so terase in vrtovi lokalov 100% nabiti, notr pa nikjer nobenga - zaprašen šank pa ena zdolgočasena natakarca :lach: .

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov