Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flavia - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
ne kadim!! in mi gromozansko teži dim!!
moj fantek je kao končal kadit, pa je 3 mesce zdržu, pa sm ga prej zasačla da kadi na delu!! tko me je razočaru!! jst sm pa bla full ponosna na njega pa zdej sm ugotovila da sm bla ponosna brezveze!! in prejle smo se fanj skregali zadar tega? PRETIRAVAM??
moj fantek je kao končal kadit, pa je 3 mesce zdržu, pa sm ga prej zasačla da kadi na delu!! tko me je razočaru!! jst sm pa bla full ponosna na njega pa zdej sm ugotovila da sm bla ponosna brezveze!! in prejle smo se fanj skregali zadar tega? PRETIRAVAM??
let's talk obout...
-
majarončk - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
bigboi napisal/-a:Malo me zanima, koliko žensk no, tudi moških kadi?
Sam sem nekadilec in me moti, če kdo zraven mene kadi.
In kaj menite o sprejetju zakona o nekajenju v zaprtih prostorih, pa da majo kadilci svoj "akvarij"
Pa o tobačnem evru? ( da se podražijo cigarete za 1 euro, s tem namenom da tisti euro gre v zdravstvene namene )
ma čeprou učash pržgem, no zdj že večkrat mi nasploh kr ugaja d bi biu sprejet zakon..lažje se odvadiš pomoj, ni smrada,....pa kr nej se podražajo, ka me birga.1x na mesc bom še razkirala za škatlco, več ne eh, pa nj vlečejo, če jim paše...
-
majarončk - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
bigboi napisal/-a:Malo me zanima, koliko žensk no, tudi moških kadi?
Sam sem nekadilec in me moti, če kdo zraven mene kadi.
In kaj menite o sprejetju zakona o nekajenju v zaprtih prostorih, pa da majo kadilci svoj "akvarij"
Pa o tobačnem evru? ( da se podražijo cigarete za 1 euro, s tem namenom da tisti euro gre v zdravstvene namene )
ma čeprou učash pržgem, no zdj že večkrat mi nasploh kr ugaja d bi biu sprejet zakon..lažje se odvadiš pomoj, ni smrada,....pa kr nej se podražajo, ka me birga.1x na mesc bom še razkirala za škatlco, več ne eh, pa nj vlečejo, če jim paše...
I feel in love....
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Kdor dolgo kadi, dolgo živi.
Kdor kadi, desetim odgovori.
Kdor kadi, desetim odgovori.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tinki napisal/-a:Jst pa kadim. Že ene 7 let. Ko bom noseča bom nehala. Itak, takrat mi bo pa pomembno zdravje bebeka. Tko da mi je fant že parkrat reku, da bom zgleda mogla zanosit, če hočva nehat kadit
^^ti si pa zgodej začela kadit. Sicer je pa meni najbolj neumno, ko nekdo reče, da bo nehal kadit, ko bo imel otroka. Sploh pa ko si enkrat noseča, ne smeš kar naenkrat nehat kadit, ker to otroku še bolj škodi. Telo se čisti in vsi strupi gredo v otroka.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
jemina napisal/-a:Tinki napisal/-a:Jst pa kadim. Že ene 7 let. Ko bom noseča bom nehala. Itak, takrat mi bo pa pomembno zdravje bebeka. Tko da mi je fant že parkrat reku, da bom zgleda mogla zanosit, če hočva nehat kadit
^^Sploh pa ko si enkrat noseča, ne smeš kar naenkrat nehat kadit, ker to otroku še bolj škodi. Telo se čisti in vsi strupi gredo v otroka.[/quot
Sama si moraš želeti odnehat. Jaz sem pričela vleči že v 7.razredu OŠ in sem kadila vse do 21leta. Takrat sem se odločila da preneham in sem zelo ponosna nase, da sem sedaj že 5let nekadilka. Cigaretni dim v majhnih zaprtih prostorih me moti, zato se jim tudi ponavadi izognem. Edino voljo moraš imeti, pa gre vse. Se pa strinjam z Jemino, kar je napisala.
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
flavia napisal/-a:ne kadim!! in mi gromozansko teži dim!!
Ja pretiravaš!
Saj je lepo da si ga vspodbujala da je postal nekadilec ampak nimaš pa mu pravice ničesar očitat! Ker če je prenehal kadit je to storil v svoje dobro in če je zopet začel nazaj kadit je to njegova osebna stvar saj sam ve kako si s tem uničuje zdravje. Moje mnenje je da mu nimaš pravice očitat ker je kajenje izbira posameznika.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
bigboi napisal/-a:pol te moti dim Če ne maraš zakajenih prostorov Tam se ga čuti, sj na odprtem ga ne zavohaš, no edino če kdo puha vate...
ma dim kot dim me ne moti, sam v zaprtih prostorih pa je tega dima dosti preveč in takrat je moteče...tudi za veliko večino kadilcev. če bi me motu sam dim, pol vrjetno tudi nebi kadila. no uglavnem, upam da štekaš kaj hočem rečt
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jemina napisal/-a:Ko gre pa meni na živce, da nekdilci svojemu partneju morijo, da kora nehast kadit. To je tko bedno in nadležno.
pa verjem da kdaj to pomaga...nism sicr pr partnerju poskušala oz. mi bivši nakladal, da je nehal kaditi in blablabla, ubistvu je pa prešel na še kej hujšga
sm pa frenda odvadla...ker je ubistvu začel zato, da je bil kao frajarček pa sm mu najedala tko mal..ubistvu ne da mora nehat sam na ta način: aj dobr?, a ti grem po šeeno škatlco, da se te bom prej znebila (mal kruto sm ok)..potem je pa po enemu mescu pršel do mene pa povedal, da mam prov in da je začel razmišlat o tem, da bi nehal zj pa pržge še kšnga takt k je rees živčn
Don''t care what people say, just follow your own way...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov