Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To dvoje gre itak skupaj - sem ravno par minut nazaj brala..če stisneš nos, ko neki ješ, boš tud okus drugače zaznaval, ker pač vonj/aroma velik prispeva k "celotni podobi".Kika napisal/-a:In okuspurple_rain napisal/-a:Ja, ker naj bi kajenje slabšalo voh.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
kr.ena napisal/-a:^^Čisto enostavno. Če kadim samo jaz v prostoru z odprtim oknom, mi seveda ne smrdi. Prostori s slabim zračenjem, kjer kadi 100 ljudi (ali pa magari samo 10) so mi pa ogabni. In ko pridem ven iz takšnega prostora, smrdim sama sebi.
se popolnoma strinjam.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Za tobačni evro še nisem slišala, se mi pa ne zdi slaba ideja.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
občasno kak čik pržgem in me dim ne mot. dokler ne pridm v diskač al pa kakšn bar, kjer vsi po vrsti kadijo in je čist preveč zakajeno. to je en izmed razlogov, da velik manj vn hodm
drgač pa ko grem po cesti na primer, pa kdo pred mano kadi, mi to še clo diši. a sm čudna, ane?
drgač pa ko grem po cesti na primer, pa kdo pred mano kadi, mi to še clo diši. a sm čudna, ane?
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Ne kadim,nikoli nisem in niti ne bom.
Moj tudi ne,tako,da pri nas doma se niti slučajno ne kadi.Ko pridejo obiski,gredo lepo ven,na teraso.Pa če jih tako zelo moti,potem niti ne rabim,da mi taki ljudje hodijo na obiske.Spoštuj moj dom,ker jaz tudi tvojega.
V službi sem tudi uredila,da tisti kadilski kotiček ima dobro prezračevanje,ker so se mi smilile punce,ki niso kadile,pa so vseeno vohale svoje sodelavke(oblačila,lasje..)
Pri meni v pisarni pa ni osnovne šanse,da kdo prižge cigaret.
V restavracijah obvezno rezerviram mizo v nekadilski sobi(restavracij,ki nimajo ločenih prostorov za kadilce/nekadilce s steno in dobrim prezračevanjem,niti ne obiskujem).
Edino kar je še bednega so nočno lokali.Vendar ker se imava vedno tako zelo fajn z mojim,se niti ne oziram,da folk kadi.Pač drug dan obvezno umijem lase in seveda operem oblačila.
Moj tudi ne,tako,da pri nas doma se niti slučajno ne kadi.Ko pridejo obiski,gredo lepo ven,na teraso.Pa če jih tako zelo moti,potem niti ne rabim,da mi taki ljudje hodijo na obiske.Spoštuj moj dom,ker jaz tudi tvojega.
V službi sem tudi uredila,da tisti kadilski kotiček ima dobro prezračevanje,ker so se mi smilile punce,ki niso kadile,pa so vseeno vohale svoje sodelavke(oblačila,lasje..)
Pri meni v pisarni pa ni osnovne šanse,da kdo prižge cigaret.
V restavracijah obvezno rezerviram mizo v nekadilski sobi(restavracij,ki nimajo ločenih prostorov za kadilce/nekadilce s steno in dobrim prezračevanjem,niti ne obiskujem).
Edino kar je še bednega so nočno lokali.Vendar ker se imava vedno tako zelo fajn z mojim,se niti ne oziram,da folk kadi.Pač drug dan obvezno umijem lase in seveda operem oblačila.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Jst tut ne kadim, moj je pa tut že par let nazaj nehu. Kajenje drugih me ne moti oz. odvisno kje kadijo. V mojem stanovanju se ne sme prižgat, lahko pa komot grejo na balkon in si ga tam prižgejo. Če sem pri komu na obisku in kadi v stanovanju pa pač potrpim, ker itak vem, da kadi in tudi spoštujem njegovo pravico do kajenja v stanovanju, kot mora on mojo o nekajenju.
Drugače pa tudi jaz komaj čakam da stopi v veljavo ta zakon, čeprav mislim da bi lahko bil drugače zastavljen. Jaz bi nardila tako, da bi se v raznih barih lahko še vedno kadilo, tam, kjer se pa streže hrana, bi pa moglo bit prepovedan.
Drugače pa tudi jaz komaj čakam da stopi v veljavo ta zakon, čeprav mislim da bi lahko bil drugače zastavljen. Jaz bi nardila tako, da bi se v raznih barih lahko še vedno kadilo, tam, kjer se pa streže hrana, bi pa moglo bit prepovedan.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Ne kadim in nikoli nisem. vedno sem bila ponosna na to - ne glede na to, da pravijo, da te vrstniki "prisilijo" v kajenje, zato da si kul. jaz sem bila kul tudi brez čikov .
ne motijo me tisti, ki kadijo, moti pa me dim znotraj prostorov, kjer ni dobrega prezračevanja (po lokalih na primer). na srečo pa je okoli mene zelo malo ljudi, ki kadi.
innn... za protikadilski zakon mi je vseeno. če bi bil ali pa če ne bi bil... mi bo pa zanimivo kako bo to delovalo in ČE sploh bo delovalo...
ne motijo me tisti, ki kadijo, moti pa me dim znotraj prostorov, kjer ni dobrega prezračevanja (po lokalih na primer). na srečo pa je okoli mene zelo malo ljudi, ki kadi.
innn... za protikadilski zakon mi je vseeno. če bi bil ali pa če ne bi bil... mi bo pa zanimivo kako bo to delovalo in ČE sploh bo delovalo...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
kiki* napisal/-a:Sama kadim, ker mi tok paše...Smrad pa...Bolj mi grejo na kozlanje našpricane s ceninenimi parfumi sponzoruše...
Bi se popolnoma strinjala s tabo. Kar se tiče pa vonja po cigaretah, pa doma vedno luftam ko kadim, pa tudi ko ne , moti me, če kdo kadi medtem ko jaz jem, ali pa če mi kdo piha v obraz.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
adelina - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2006
- Kraj: lj za par let...
iluzija napisal/-a:Ne kadim in nikoli nisem. vedno sem bila ponosna na to - ne glede na to, da pravijo, da te vrstniki "prisilijo" v kajenje, zato da si kul. jaz sem bila kul tudi brez čikov .
se podpišem!
moti me ker nikamor ne morm it, ker mi vsepovsod kdo spušča smrdljiv dim direktno v faco...pa pol cela smrdim, pa ful začnem kašljat,kihat pa učke se mi solzijo če kdo kadi blizu mene...
ljudlje lahko kadijo, če hočejo, njihov problem.
ampak vseeno ne bi smeli biti tako priviligirani - koncec koncev s kajenjem škodujejo sami sebi (ok, njihova zadeva - pa tudi vsem nam, nekadilcem! pa od kajenja ni NOBENE koristi, niti ene dobre stvari ni na tem. sam večina se jih tega ne zaveda, in se tudi nikoli ne bo, in potem se nekteri znašajo na nekadilce, ker mislijo da so "kul" če kadijo...
eh raj neham pisat, da ne bom kej preveč napisala.
sem vesela, zelo, da bo ta zakon - ampak ne verjamem, da se bo dejansko izvajal...no bomo videli, kaj bo čas prinesel.
lp
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Kadim in cigaretni dim me ne moti. Sem pa proti, da cigarete spet podražijo, saj jih vendar kar naprej! Glede zakona, da se v lokalih ne kadi je pa tako: zdi se mi, da bodo lokali s tem izgubili velliko gostov, namreč veliko ljudi si z veseljem prižge cigaret v kafiću
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- Lev_inja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2007
Kadim že 3 leta in me cigaretni dim ne moti.Ampak se pa probam zadržati in v restavraciji ne kadim, čeravno sem v kadilskem prostoru.se pa z Dead_kid povsem strinjam.Jaz vem, da ko se bo zakon začel ne bom več tolko hodila po kafičih.Bom si ga raje doma prižgala in spila kavico.Ampak mislim, da bo zaradi tega kar dosti kadilcev ostalo doma, in bodo kafiči na izgubi.Na žalost, ampak tako pač je.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]