Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 01. Maj. 2007 17:16

Ne kadim, tudi cigaretni dim me načeloma ne moti, če oseba ravno ne piha vame :? Zanima pa me, kako vas kadilce moti cigaretni dim??(tisti, ki ste označili ta odgovor v anketi) :o
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 01. Maj. 2007 17:37

^^Čisto enostavno. Če kadim samo jaz v prostoru z odprtim oknom, mi seveda ne smrdi. Prostori s slabim zračenjem, kjer kadi 100 ljudi (ali pa magari samo 10) so mi pa ogabni. In ko pridem ven iz takšnega prostora, smrdim sama sebi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 01. Maj. 2007 18:26

Ne kadim (mogoče 1x na mesec prižgem cigaret ali 2), cigaretni dim pa mi včasih smrdi, včasih ne, odvisno katere cigarete kdo kadi, eni ful smrdijo :heul:
Najbolj ogabno pa je če se dotakneš že ugasnjenega cigareta ki ful ogabno smrdi in ti pol še roke smrdijo, yuck!
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 01. Maj. 2007 18:38

Ne kadim, sem poskusila samo 1x pa so mi tolk roke smrdele, da nikol več. Cigaretni dim me večinoma ne moti, razen če se mi kadi direkt v obraz ali pa če jem zraven. Najbrž me ne moti zato, ker je fotr ful dolg kadil in sem bila navajena vonja. Podpiram zakon in komi čakam, da grem zvečer ven in ne bom vsa smrdela, ko pridem domov :) Mam pa srečo, ker večina mojih kolegov ne kadi.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 01. Maj. 2007 18:54

ne kadim. mot me cigaretni dim, k mi pol pulovrji, lasje, kavbojke, roke tolk smrdijo d dol padš.
podperam zakon, sam k itaq ga pol n bodo upošteval. pa tolk rada bi šla zu3 na kavo pred šolo ne d bi pol cela dan smrdela.... :cry:
za razliko od cigaret mi pa dim iz pipe ful lpo diši :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Maj. 2007 19:01

kadim, pa ql mi je, še posebej moj jutranji obred cigaret+kava z mlekom..

sm pa vidla, da je še kar nekaj ljudi označilo, da so kadilci, pa se kot zgleda noben ne upa oglasit.. ja sj k ns zdej tok preganajo :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 01. Maj. 2007 19:32

densy napisal/-a:kadim, pa ql mi je, še posebej moj jutranji obred cigaret+kava z mlekom..

sm pa vidla, da je še kar nekaj ljudi označilo, da so kadilci, pa se kot zgleda noben ne upa oglasit.. ja sj k ns zdej tok preganajo :D

Kaj pa vonj? Pa ko ješ, pa ko greš ven žurat vonj oblek...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Maj. 2007 21:00

densy napisal/-a:sm pa vidla, da je še kar nekaj ljudi označilo, da so kadilci, pa se kot zgleda noben ne upa oglasit.. ja sj k ns zdej tok preganajo :D
Odgovarjam zase..pač se mi ni zdel do zdej potrebno komentirat karkoli. :)

Ja, za tisto, ki sprašuje kako da tud nas kadilce moti dim...moti me dim drugih(kot je tud kr.ena napisala). :)

Tistle komentar od somebody, da smrdi "da dol padš" je pa men osebno mal pretiran..obstajajo tud hujši smradi, hehe.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Maj. 2007 21:27

bigboi napisal/-a:
densy napisal/-a:kadim, pa ql mi je, še posebej moj jutranji obred cigaret+kava z mlekom..

jah vonj.. sj envem, če greš v ambasado al pa km tko vn, ti itak smrdi vse po čikih alkoti, švicu drugih ljudi.. tko pč je.. nevem no, jest ko pridem domov dam cune na balkon (puloverje) ostalo pa oprat.. majce itak dam prt, ker so tut prešvicane.. nima tle dim od čikov kkšne prevelike vloge

ja ko jem ne kadim zravn :D pa tut drugi ne kadijo zravn, po jedi mi pa full paše en čik.. takrt še posebej..

nevem no.. mene ne mot :cool:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 01. Maj. 2007 22:35

densy napisal/-a:
bigboi napisal/-a:

jah vonj.. sj envem, če greš v ambasado al pa km tko vn, ti itak smrdi vse po čikih alkoti, švicu drugih ljudi.. tko pč je.. nevem no, jest ko pridem domov dam cune na balkon (puloverje) ostalo pa oprat.. majce itak dam prt, ker so tut prešvicane.. nima tle dim od čikov kkšne prevelike vloge

ja ko jem ne kadim zravn :D pa tut drugi ne kadijo zravn, po jedi mi pa full paše en čik.. takrt še posebej..

nevem no.. mene ne mot :cool:

Seveda, smrdi največ po čikih... Če greš na drink s frendom v bar in ne kadiš pa ne švicaš smrdiš po čikih, ki jih ne kadiš... Če se nebi kadilo not tega vonja nebi bilo... Lahko da kak malo švica pa ma vonj bol tak, samo neverjamem da bi se to čutlo v celem prostoru, kaj šele da se ti v obleko vpije... Sm bil v Emonski kleti, ko so meli brez cigaret žura je organiziral noexcuse igrali so pa da fenomena... Je blo prav mega, sm prišel domov z normalnim vonjem, še ene par punc je melo tak parfum ki mi je lepo dišal in sm se zadrževal v njihovi bližini... Nism rabu cunj v pralni stroj fuknit in drug dan so mele isti vonj kot prej ko so ble nenošene...
Sam mene moti, tebe očitno ne :) Boste vidli kako bo ko boste v prostoru za kadilce in boste pršli v prostor kjer se ne kadi... Me prav zanimajo reakcije, sploh glede vonja...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Maj. 2007 23:39

Ja jz tudi kadim. Pa sploh ne voham, da kaj smrdim, ker dima zadnje čase sploh ne vohan, no ja razen v primeru, ko je vse zakajeno, sem se že tolk navadila na to
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 02. Maj. 2007 0:48

Js ne kadim, nikol nism in nikol niti ne bi ker mi je res ogabno ... Tisti dim mi ful smrdi pa vedno me začne glava bolet po njemu, da ne govorimo o tem kak nezdravo je za nekadilce pasivno kajenje. Sej drugač me nč ne moti če kdo kadi, ampak ne v moji prisotnosti.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 02. Maj. 2007 7:17

Ne,kadim,niti nisem nikol poskusla.Pa tud moti me ne če kdo kadi zraven mene,če le ne piha vame oz. sem z tistim v ful malem prostoru-tega ne maram.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 02. Maj. 2007 10:09

ne kadim. sem probala v srednji šoli in to je to. meni se zdi kajenje samo uničevanje zdravja in metanje keša skozi okno.
če grem ven s kolegi, ki kadijo, pač potrpim in se vsedem tako, da ne gre dim vame (redko mi je ratal izognt se dimu :D ), drugače pa me moti, ko mi lasje pa cunje smrdijo po čikih, ko pridem domov :evil:
NE PRENESEM pa, da kdo kadi v avtu!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 02. Maj. 2007 11:33

purple_rain napisal/-a:
Tistle komentar od somebody, da smrdi "da dol padš" je pa men osebno mal pretiran..obstajajo tud hujši smradi, hehe.

vem d obstajajo tud hujši smradi :wink:
sam vseen me mot d mi roke pa lasje smrdijo, pa k traja cel dan, doklr n pridm dam pa se preoblečm, drugm smradm se pa lohk izognš al pa minejo

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov