Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
rinca napisal/-a:lej, se dogaja. sem jst tud mela sošolce že v osnovni šoli, k so med odmorom plezal čez okno, da so lahko šli na čik. ful grozno, se strinjam, ampak odločitev vsakega posameznika. danes pa res že vsak ve kakšne so posledice kajenja in sam nosi odgovornost za to kar si dela...
si pa niti slučajno ne predstavljam kako fizično skadiš 2 škatli na dan-pol si kr skos na čiku??
Sej to razumem, priznam tud sama, da sem (pre)zgodaj začela kadit in mi je kar žal..ampak to, kar je napisala, da je skadila 2škatli na dan, mi je blo 2much/razumem pa tisti del, ko je potem dodala, da je blo med žuranjem, mi je pa čist jasno..ful paše ob alkoholu še več kadit.
¤MiSsY¤ napisal/-a:Kajenje fuj... ne razumem kako lahko folk kadi ko pa na skatlici tok na veliko pise KAJENJE UBIJA.... Jz se nikoli v zivljenju nisem, ker mi grozno smrdi..... bljak
Ja, tist primer s čokolado je bil mal neprimeren...jz bi prej dala na AVTO opozorilo, pazi ubija .. Ok, v kombinaciji z alkoholom (REDKO s kakšnimi "mehkimi" drogami).
sofia83 .. Nimam kaj za dodat.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
tud js kadim... odkar sm šla na sredno šolo. skadim povprečno eno škatlo na dan. če sem cel dan doma skadim ene 4 čike, v šoli grem vsak odmor, ob kavi mi ful sede kadit... če žuramo pa tko... dokler sm trezna mi sede, k sm pod vplivom alkohola mi ne sede več (razen po kakšni tequili)... razmišlam da bi nehala, ker moj fant ne kadi, sicr prav da ga ne mot ampak nwem... ni mu vrjen kul
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js tud kadim, na žalost.. že 5 let, ampak zdej skadim ful manj kot sem včasih in mam eno škatlo 3-4 dni. bom pa 100% enkrat nehala če ne prej pa ko (če) bom noseča..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
KAJENJE
Malo me zanima, koliko žensk no, tudi moških kadi?
Sam sem nekadilec in me moti, če kdo zraven mene kadi.
In kaj menite o sprejetju zakona o nekajenju v zaprtih prostorih, pa da majo kadilci svoj "akvarij"
Pa o tobačnem evru? ( da se podražijo cigarete za 1 euro, s tem namenom da tisti euro gre v zdravstvene namene )
Malo me zanima, koliko žensk no, tudi moških kadi?
Sam sem nekadilec in me moti, če kdo zraven mene kadi.
In kaj menite o sprejetju zakona o nekajenju v zaprtih prostorih, pa da majo kadilci svoj "akvarij"
Pa o tobačnem evru? ( da se podražijo cigarete za 1 euro, s tem namenom da tisti euro gre v zdravstvene namene )
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Anketa se mi zdi zanimiva. Sicer pa tema o kajenju in proti kadilskemu zakonu že obstaja KLIK.
Bomo vidli, kaj bojo moderatorji naredili.
Bomo vidli, kaj bojo moderatorji naredili.
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sorry bigboi ampak tem o kajenju je že kar dosti na tem forumu. Uporabljaj Iskalnik
Kadite?/ Kajenje
Kadilci
Odvajanje kajenja
Kajenje pri fantu
Prepoved kajenja tudi v Sloveniji
Kadite?/ Kajenje
Kadilci
Odvajanje kajenja
Kajenje pri fantu
Prepoved kajenja tudi v Sloveniji
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
jst ne kadim..nikul nism..nikul ne bom..mot me če kdo puha dim vame, če kdo kadi ko jem...če komu z ust smrdi po čikih medtem ko mi kej govori.. ...in ql je ta ideja da se podražijo..bodo usaj sami seb plačval raznorazne posledice kajenja
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
no jaz tudi ne kadim, ker mi je to kar neki. Sicer pa jih večina, ki jih poznam kadi in sem se posledično zaradi tega navadla tudi na dim, čeprav me še vseeno zlo moti, sploh če gre direkt vame...
drgač pa o novem zakonu nism še slišala, sam se mi zdi kar zanimivo, sploh tisto, da gre za zdravstvene namene
drgač pa o novem zakonu nism še slišala, sam se mi zdi kar zanimivo, sploh tisto, da gre za zdravstvene namene
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz ne kadim in nikoli nisem. Cigaretno sem poskusila samo 2x v življenju. Prvič kot smrkljica pri mami in atiju, sem toooook kozlala po tem, ker sem se zastrupila, da mi cigaret ni potegnil vse tja do SŠ, ko sem od jeze zgrabila cigaret od sošolke, naredila 2 dima in skoraj padla skupaj. In od takrat naprej nisem več prijela cigareta. Mi pa blazno smrdi in me tudi zelo moti če nekdo zraven mene kadi, po možnosti, da mi načrtno dim piha v obraz bi ga od jeze kar ubila. Sovražim ta vonj potem na laseh, na oblačilih, povsd. In resnično ne bi mogla biti z nekom, ki kadi. Ne predstavljam si da bi se mogla poljubljat s pepelnikom. Ne, jaz ne. In zato sem imela vedno fante, ki niso kadili. In moj mož ravno tako ne kadi. On cigarete še nikoli v življenju ni imel v rokah . Me proud at him.
In ja se strinjam s tem novim zakonom! Naj imajo akvarije, tako kot smo jih imeli do sedaj mi!
In ja strinjam se s tem, da se cene cigaret in tobaka zvišajo. To da bo šlo v zdravstvene namene pa ne verjamem.
In ja se strinjam s tem novim zakonom! Naj imajo akvarije, tako kot smo jih imeli do sedaj mi!
In ja strinjam se s tem, da se cene cigaret in tobaka zvišajo. To da bo šlo v zdravstvene namene pa ne verjamem.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
LARIKA napisal/-a:Jaz ne kadim in nikoli nisem. Cigaretno sem poskusila samo 2x v življenju. Prvič kot smrkljica pri mami in atiju, sem toooook kozlala po tem, ker sem se zastrupila, da mi cigaret ni potegnil vse tja do SŠ, ko sem od jeze zgrabila cigaret od sošolke, naredila 2 dima in skoraj padla skupaj.
Ti si pa res mela probleme
Jst sm v celem življenju vsega skupaj skadila mogoče 5 cigaret - čist tko za foro. V tem nism vidla nč posebnega, razen smradu in v nič zafuranega denarja. Raje sem si privoščila kakšen drug "luksuz".
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
http://obala.net/index.php?show=news&action=news&id=14729
Tu piše kaj več o tobačnem euru..
Jaz tudi nisem še probal cigarete, niti nebom, ker ne prenesem tega vonja... Ja sovražim it ven in se vračat domov smrdeč po čikih, komaj čakam da prepovejo... Mi bo mega
Tu piše kaj več o tobačnem euru..
Jaz tudi nisem še probal cigarete, niti nebom, ker ne prenesem tega vonja... Ja sovražim it ven in se vračat domov smrdeč po čikih, komaj čakam da prepovejo... Mi bo mega
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
tudi jaz ne kadim, ker je to sama potrata denarja. no, če gremo kam z namenom, da se ga nasekamo, potem potegnem kak dim, če se me alkohol noče prijet drugače mi je pa kajenje nagravžno in mi niti na misel ne pride, da bi kadila iz užitka
cigaretni dim me sicer moti (vedno bolj), ampak vseeno ne težim, če sedimo v lokalu na pijači. itak večina mojih kolegic kadi. me pa moti, ker opažam, da postajajo kadilci (vsaj ti okrog mene) vedno bolj nestrpni do nekadilcev. meni se zdi normalno, da če ti nekdo reče, da ga moti, če kadiš zraven, nehaš kadit, ali pa greš kadit ven. ne pa da se potem jokaš, da ti kratijo pravice in ne vem kaj še vse. jaz recimo ne prenesem, da mi nekdo kadi zraven, kadar jem. to mi je pa res najbolj ogabno in vedno to naglas povem, ker tega ne mislim prenašat. odzivi so potem pogosto zelo pikri... to se mi pa zdi skrajno grdo in nevljudno - kot da so sami na svetu, mi pa smo dolžni prenašati njihovo kajenje kadar se jim pač sprdne
cigaretni dim me sicer moti (vedno bolj), ampak vseeno ne težim, če sedimo v lokalu na pijači. itak večina mojih kolegic kadi. me pa moti, ker opažam, da postajajo kadilci (vsaj ti okrog mene) vedno bolj nestrpni do nekadilcev. meni se zdi normalno, da če ti nekdo reče, da ga moti, če kadiš zraven, nehaš kadit, ali pa greš kadit ven. ne pa da se potem jokaš, da ti kratijo pravice in ne vem kaj še vse. jaz recimo ne prenesem, da mi nekdo kadi zraven, kadar jem. to mi je pa res najbolj ogabno in vedno to naglas povem, ker tega ne mislim prenašat. odzivi so potem pogosto zelo pikri... to se mi pa zdi skrajno grdo in nevljudno - kot da so sami na svetu, mi pa smo dolžni prenašati njihovo kajenje kadar se jim pač sprdne
to infinity and beyond!
-
klio - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: Celje
Tud js ne kadim. Me pa dim ne moti tolk, ker mam okol sebe kr neki kadilcev, čeprav na srečo še več nekadilcev. Moti pa me, da zasmrdim po cigaretih takoj ko pridem v kak lokal, da mi še modrc smrdi Sej bojo lahk zunih kadil ne, to pa kr naj, če jim paše, se vse skup mal razkadi pa tud drugi ne smrdimo pol preveč. Sem takoj za to, da zvišajo cene cigaret, zarad mene lahk tud za 2 evra;)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov