Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelai_85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
čmokica napisal/-a:js pa morm reč da se počas odvajam.. pa upam da mi uspe!
men je zelo žalostno slišat kaj takega od 17letne punce ne, nikogar ne napadam sam...mal mi je kruta ker zakaj bi sploh začel kadit, ker potem itak savj večina pride k pameti in se začne odvajat. slej al prej...drugače pa ne kadim, nikoli nisem, me nima da sploh kdaj bi. but that's just my opinion
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
pol ti je tud žalosto slišat od 15letne punce. Začela sm kadit čis po svoji volji, k mi je tko pasal in tud zj mi nč ne manka. Z denarjem sm pa tak al tak skos na dnu tak da če ga neb za čike pa kavico porabla bi ga pa za žure oz kake brezvezne stvari.sicr pa tud skadim tam eno škatlco na 3-4 dni tak da u smrtni nevarnosti nism. pa tud uvidena kadilka sm
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Čebela19 napisal/-a:Samo, da se pohvalim-danes je POL LETA, kar ne kadim vec. Jeeejjj.Sem full ponosna nase.
My čebeua je tok plidna k ne kadi več :bussi:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
NigHtWishyKa† napisal/-a:pol ti je tud žalosto slišat od 15letne punce. Začela sm kadit čis po svoji volji, k mi je tko pasal in tud zj mi nč ne manka. Z denarjem sm pa tak al tak skos na dnu tak da če ga neb za čike pa kavico porabla bi ga pa za žure oz kake brezvezne stvari.sicr pa tud skadim tam eno škatlco na 3-4 dni tak da u smrtni nevarnosti nism. pa tud uvidena kadilka sm
ja jst sm začela tut tko kt ti....začela sm v noči iz 30.4 na 1.5 leta 2004 in še zdej kadim...pokadim pa že eno škatlco na en, dva dni
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
NigHtWishyKa† napisal/-a:pol ti je tud žalosto slišat od 15letne punce. Začela sm kadit čis po svoji volji, k mi je tko pasal in tud zj mi nč ne manka. Z denarjem sm pa tak al tak skos na dnu tak da če ga neb za čike pa kavico porabla bi ga pa za žure oz kake brezvezne stvari.sicr pa tud skadim tam eno škatlco na 3-4 dni tak da u smrtni nevarnosti nism. pa tud uvidena kadilka sm
kako pa veš da ti zapaše čik, če še nikol nisi kadila? upam da pri teb ne bo tko, ampak ponavad se zadeva stopnjuje in prstaneš na škatli al pa še več na dan, pa vedno močnejši čiki pa to...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
to d mi je pasal je blo bol tak mišleno no ne to d mi je čik zapasu ampak tko veš...firbec...hotla sm probat pr men se kvečjemu zmanjšuje...k so prej tud že po 2 škatlce na dan šle
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
NigHtWishyKa† napisal/-a:pr men se kvečjemu zmanjšuje...k so prej tud že po 2 škatlce na dan šle
..mlada 15let??
Nočem obsojat, ampak enostavno ne morem verjet kaj takega..?!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
lej, se dogaja. sem jst tud mela sošolce že v osnovni šoli, k so med odmorom plezal čez okno, da so lahko šli na čik. ful grozno, se strinjam, ampak odločitev vsakega posameznika. danes pa res že vsak ve kakšne so posledice kajenja in sam nosi odgovornost za to kar si dela...
si pa niti slučajno ne predstavljam kako fizično skadiš 2 škatli na dan-pol si kr skos na čiku??
si pa niti slučajno ne predstavljam kako fizično skadiš 2 škatli na dan-pol si kr skos na čiku??
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
2 škatle na dan so šle če šteješ da je bla to sobota oz. petk ko se je šlo vn in se ga je žural po 7 ur skos, pa če šteješ da ti jih še zravn pou poberejo jao punce pretiravala sm bistvo je d sm prej več skadila k zdej...zdej je en cigaretek oz max dva zjutri na kavici pred poukom pa če je slab dan še en med glavnim odmorom...pa tud če grem vn skadim recmo tam pou škatlce. Tak da sm se pobolšala...be proud
-
tko ti rečem, če bi ti napopal en vlki napis na tvojo najljubšo čokolado POZOR: ČOKOLADA REDI! bi jo vrgla stran? ok slaba primerjava...me pa zanima zka takih napisov ne naštimajo na steklenice alkohola zame je alkohol še zmeri hujši...cigareti vsaj ne povzročajo številnih nesreč na cestah
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
Oh mislim, da ni nobenga, ki ne ve, da cigareti škodujejo zdravju itd.. Če pa se vseeno najde kdo, si pa prosim naj ne zatiska oči. Vsak naj ravna kakor mu paše, vem pa da se je grdih navad težko znebit. Sama nisem nikoli kadila in nikoli ne bom. Moj lubi je kadil po dve škatli na dan in je od danes na jutri nehal, ko sva začela hodit oz. ko se je preselil k meni . Jaja ponosna sem na njega! Čeprav z moje strani ni padla niti beseda, da naj neha. Očitno se da, če se hoče.
-
Angel girl napisal/-a:Ok no ta s čokolado je pa res dobra mislm get real-folk ne umira zarad čokolade ženska!
Tisto z alkoholom je pa res, se strinjam!
ej no sj sm napisala d je slaba primerjava v bistvu sm misnla d pač tko, kot je nekomu čokolada potrebna d miri živce in se bolš počut, tud cigaret get it slaba primerjava vem ja ne se razburjat no
-
seveda zj sm že na kahlci pa sj ni se mi treba kle obnašat ko mama ne če si že starejš od mene pa to pa tud požret me ni treba zarad enga napačnga posta in odvajaš se oz. nehaš s cigareti po enem al pa po 30-ih letih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov