Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 03. Nov. 2005 12:15

Ma ja sej drugač se pač prilagodimo ... sam k je hrana je pa men res obup ... to mi je najbol grozn ... ressss ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 04. Nov. 2005 0:12

kiki* napisal/-a:
kiki* napisal/-a:Če bi rad kdo čist zrak naj gre stran od mene ko si ga pržgem pa bo... Pa če koga v gostilni moti k sedi v prostoru za kadilce, naj gre v prostor za nekadilce...jebat ga...

Anchi
zaenkrat je še dovoljeno kadit na javnih mestih in na žalost boš mogla kr sama it stran od kadilca dokler se kej ne spremeni... maš pa polno placov kjer se ne kadi... če si pa na eni fešti oz v diskaču al pa lokalu pač ne morš pričakovat da bodo šli vsi kadilci vn sam zarad tebe...se boš pač ti odmaknla!

Amm, tkole...moj post se ni nanašal na prostore, kjer se žura, kafiče...(čeprav komaj čakam da tudi tam uvedejo zakon o prepovedi kajenja)...ampak predvsem na to, da recimo stojim pred faksom, se pogovarjam s 3 kolegi (noben ne kadi) in pride zraven še eden. In ta eden je kadilec. In ta eden poleg nas prižge čik. Se pravi, po tvojem principu in po principu večine kadilcev, bi se morala potem JAZ umaknit??? Ma da ne bi. Ta eden naj se mi spoka stran in ga pokadi drugje, ker če ne mu bom čik nekam zatlačla.

A je res tako fa**** težko razumet, da tako kot imate vi potrebo za cigareti, imamo mi nekadilci potrebo po nezakajenem zraku na vsakem koraku??

Zakaj moram jz smrdet, ko pridem ven iz kafiča?? Le zakaj? A ni to tud diskriminacija?? Da sem jaz kot nekadilec manj vredna in da ne morem it v kafič in prit ven iz njega brez da bi smrdela po cigaretih?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 04. Nov. 2005 0:18

Anchi napisal/-a:
kiki* napisal/-a:
kiki* napisal/-a:Če bi rad kdo čist zrak naj gre stran od mene ko si ga pržgem pa bo... Pa če koga v gostilni moti k sedi v prostoru za kadilce, naj gre v prostor za nekadilce...jebat ga...

Anchi
zaenkrat je še dovoljeno kadit na javnih mestih in na žalost boš mogla kr sama it stran od kadilca dokler se kej ne spremeni... maš pa polno placov kjer se ne kadi... če si pa na eni fešti oz v diskaču al pa lokalu pač ne morš pričakovat da bodo šli vsi kadilci vn sam zarad tebe...se boš pač ti odmaknla!

Amm, tkole...moj post se ni nanašal na prostore, kjer se žura, kafiče...(čeprav komaj čakam da tudi tam uvedejo zakon o prepovedi kajenja)...ampak predvsem na to, da recimo stojim pred faksom, se pogovarjam s 3 kolegi (noben ne kadi) in pride zraven še eden. In ta eden je kadilec. In ta eden poleg nas prižge čik. Se pravi, po tvojem principu in po principu večine kadilcev, bi se morala potem JAZ umaknit??? Ma da ne bi. Ta eden naj se mi spoka stran in ga pokadi drugje, ker če ne mu bom čik nekam zatlačla.

A je res tako fa**** težko razumet, da tako kot imate vi potrebo za cigareti, imamo mi nekadilci potrebo po nezakajenem zraku na vsakem koraku??

Zakaj moram jz smrdet, ko pridem ven iz kafiča?? Le zakaj? A ni to tud diskriminacija?? Da sem jaz kot nekadilec manj vredna in da ne morem it v kafič in prit ven iz njega brez da bi smrdela po cigaretih?

A ne da? Naslednič mene poklič (no, res da nism nč na faksu, sam teoretično, če bi bil) pa ti prinesem vodno pištolco, pa se bomo šli - oni v nas smrdljiv dim, mi pa v njih vodo. Akcija. Glup primer, sam isto je glupa una kokica, k kle trd, da je še (!) dosti prostorov za nekadilce - sj uzun me ne mot, sam dol v lokalčku nej bo pa vsaj tok vljuden da praša.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 04. Nov. 2005 0:47

Sam v kolikor se enostavno kadi pač povsod, je to že stvar vljudnosti (se spombniš Neta pa une glupe klime k je bla pol zarad tega skoz pržgana?). A bom zarad tega jz ob svojo zasluženo kavico, ker bo en v prostoru za nekadilce pihal dim.
Pa še primer z avti - noben ne gre prostovoljno v garažo pa si pržge dizla in uleže pod auspuh. Tko da je kle tale "racionalizacija" mal zgrešena.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 04. Nov. 2005 0:58

Čist res je, da se folk gre neki hoštaplarje, k ma vsak otročk pr 18ih že svoj avto...ja pobral bi ga če bi šou na bus al pa peš tista dva kilometra do šole...agree.

Sicer pa jz še nobenmu u lajfu nism reku da ne sme pr naši mizi kadit. Sam kot si sama rekla, večini se jeb*. Men enostavno ne sede.
Nasprotno pa upam, da bo ta zakon sprejet. Mislm da sicer še ni šel v obravnavo, sam ne vem zakaj bi bil diskriminatoren - ker kadilcem jemlje pravico, da zasmradujejo druge (roko na srce, kje pa v praksi obstajajo ločeni prostori)? Ma pismu, valda da nom težil kolegom k so kadilci pa pršu k njihovi miz pa začel neki brihtulerat....sam jz mam očitno take prjatle d ne more medtem ko govori mal izključit dihanje da mi nebi zmeri v oči pihu...pač kiks v bontonu.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 04. Nov. 2005 1:05

Sam enim kadilcem res manjka bontona. Jst sm kadilka, pa mi še na misel ne pride da bi prižgala v prostoru za nekadilce, oz. če sem v družbi z nekadilcem vedno vprašam če ga moti da prižgem. kar se pa zakona tiče je pa tako...nej raje prostore zrihtajo med kadilci pa nekadilci ne pa da so samo neke stence z okenčki vmes.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 07. Nov. 2005 23:15

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 03. Jan. 2009 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 08. Nov. 2005 9:43

ja pr nas pri šoli je pa zdej tak...
ne smeš kadit pred šolo...je 15 varnostnikov tam in če te vidijo da tam kadiš dobiš kazn... :roll: mislim kr neki ne tak da ne vem no...
pol pa grem s sošolko na cigaret med odmorom pa ga vprašama ki se lahka kadi pa mi reče še ne meter stran od tam ko se ne sme...mislim ko je mal stran od šole še meter ne ena cesta...k tam se pa lahka...kr neki ko je itak še kr pred šolo... :roll:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 08. Nov. 2005 17:06

ne...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
marsa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marsa » 08. Nov. 2005 19:51

Samo na tole stran greste in vam bo takoj jasno........http://www.stop-kajenje.com/
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 08. Nov. 2005 21:11

Meni pa lahko čestitate ker že od sobote ne kadim več (ni veliko je pa nekaj). Sklenila sem kar naeknkrat da ne bom več in ne! Malo mi je težko, ampak upam da mi taka zagnanost ostane še dooolgoooo... :)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 08. Nov. 2005 22:44

marsa napisal/-a:Samo na tole stran greste in vam bo takoj jasno........http://www.stop-kajenje.com/

eh bedarija... skoda dnarja, kdor hoce nehat, loh tud brez tega.
Uporabniški avatar
Alys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Alys » 12. Nov. 2005 16:04

Vsem, ki ne kadimo, BRAVO :grinsevil:
Nič nima smisla. Smisel nastane.
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 12. Nov. 2005 16:05

Ne kadim, zdi se mi ČISTA traparija.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
roxanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxanne » 13. Nov. 2005 19:04

jst kadim od 15ga leta...ful je slaba razvada...najprej sm ful močne, zdj pa sam še kim super slim :D se bova pa obadva s partnerjem odvadla...kmalu :D
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*

me & u happily ever after***

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov