Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 22. Okt. 2005 19:52

ne kadim :razz:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
*strastna*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *strastna* » 22. Okt. 2005 21:04

em em...ja sj sm pa tut kadila 3 leta pa sm umes hotla nehat sam nikakor ni šlo :? use to se je spremenil (pa še zdej mi ni jasn kako in zakaj) ene noči k sm na urgenci končala pa so me oživljal in use....tkrt sm pol nekak h pameti pršla al kako bi rekla in sm začela drgač gledat na svet :? sploh nism mela več želje po čiku pa pijači.......in sm nehala.......drgač pa nevem kaj nardit da se odvadš kajenja.....važn da je men ratal :razz:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 23. Okt. 2005 13:14

lakeesha napisal/-a:jez sem kadila 4 leta... zdj mam pa fanta 1 let k je nekadilec pa sem si rekla "1. marca nehaš kadit..." in to je blo to! ne kadim 1 mesec :oops: pa me valda še zdj stisne k sem v lokalu pa vsi okol mene kadijo al pa k kavo pijem al pa k sem živčna sam si rečem "če sem loh tok časa brez čika zdržala bom pa še zdj! (itaq me pol hitr mine)" če bi pržgala čik bi biu ves ta trud zaman!
pa res se počutim bolj...
tko d če hočte nehat kadit verjemte vase, potrudte se ker se vam res splača! :sport: aja pa še velik keša pršparate!

joj s5 sem začela kadit! :steinigung: 7 mescev nism zdj pa s5! :wall:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 23. Okt. 2005 15:52

Ne, ne kadim. :razz:
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 30. Okt. 2005 17:41

Na žalost tud jst kadim, čprov sm zadnje čase kr omejil iztekanje denarja v zrak. Drgač pa "na srečo" kadim Davidoff modre, tko da ne škodim plučam preveč :lol:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 30. Okt. 2005 17:46

ja ''na srečo'' to gre dost keša za tele davidoff :lol:
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 10. 2005
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursyna » 30. Okt. 2005 18:49

jp, ampak se počasi počasi počasi :( odvajam!
Uporabniški avatar
sexy_mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2005
Kraj: okolica Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sexy_mala » 02. Nov. 2005 18:39

jah js ga sm pa ke kšnga pržgem ponavad kadar sm u družbi.......pa tud doma če mam lih slab dan......tud men grejo na živce ljudje k tko grdo gledajo če si kšnga pržgeš.....js pravm tko če komu kej ne paše k kadim naj gre stran ne pa da mi začne nakladat kako kaditi ni zdravo, pa da trošm dnar....sj to je ubistvu res sam to kva počnem je čist moja stvar.....vsaj js tk mislm........... :P
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 02. Nov. 2005 23:59

sexy_mala napisal/-a:tud men grejo na živce ljudje k tko grdo gledajo če si kšnga pržgeš.....js pravm tko če komu kej ne paše k kadim naj gre stran :P

Ja jz ne vem, zakaj pa TI ne greš stran, ko kakšnega prižgeš?? Zakaj bi se morali vedno nekadilci umaknit? Zakaj moram jaz kot nekadilec iskat svež zrak? Tisti ki kadi, naj se lepo spoka 30 metrov stran, pokadi čik in naj pride nazaj. Me ne moti, če kadi, a naj to počne stran od mene.
Fak ej, res ste skrajno egositični! :roll: (pardon izrazu)

P.S.: Pa ta post se ne nanaša specifično nate sexy _mala, ampak na splošno, tvoj post je bil pač zadnji, zato sem ga citirala.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 03. Nov. 2005 10:06

kiki* napisal/-a:Če bi rad kdo čist zrak naj gre stran od mene ko si ga pržgem pa bo... Pa če koga v gostilni moti k sedi v prostoru za kadilce, naj gre v prostor za nekadilce...jebat ga...

Anchi
zaenkrat je še dovoljeno kadit na javnih mestih in na žalost boš mogla kr sama it stran od kadilca dokler se kej ne spremeni... maš pa polno placov kjer se ne kadi... če si pa na eni fešti oz v diskaču al pa lokalu pač ne morš pričakovat da bodo šli vsi kadilci vn sam zarad tebe...se boš pač ti odmaknla!
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 03. Nov. 2005 10:20

:bandit: ...zagovornice itak zofa... :D
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 03. Nov. 2005 10:25

Hmm sam prej k ste rekle da naj gremo nekadilci v prostor za nekadilce ... zdej mi pa povejta (pa tko čist brez zamere :D ) v katerem lokalčku, k greš recimo vn žurat v petek al pa soboto zvečer majo prostor za nekadilce ... Al pa da se res gleda da je to ločeno?? V nobenem ... torej nekadilci pol lepo zračimo cunce doma na balkonu pa si mencamo učke ... :? :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 03. Nov. 2005 10:33

ma sej tud če je prostor za nekadilce ti v bistvu ful mal pomaga k je ponavad ločeno tko za pol metra al pa še to ne... in ti isto cunjice smrdijo in kadi se ti isto! tega ful ne štekam!mamo pa v Kočevju drugač eno kavarnico cute in sta prov dva ločena prostora tok da če bi nekadilci kdaj pozimi radi spili kavico pa ne smrdeli pridte.... :D pa to ni reklama! sam je res ful slabo preskrbljeno za vas!v bistvu si lahko sam tok pomagate da ne hodte nikamor vn... pa sej bo kmal nov zakon zihr pa bomo lepo živel v čistem zraku! :flower:
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 03. Nov. 2005 12:02

Angel girl napisal/-a:Men se zdi ta princip prekleto dober sej gre v smeri zdravja! Sj to še ne pomen da ne morš kadit, lahko seveda. Sam država se bori proti temu pač na svoj način in jst sam upam, da bo čez tolk in tolk let tok manj kadilcev da bo vse manj pljučnih bolezni in težav glede tega. Kokrkol že obrneš, kajenje tko al tko s starostjo upada, sam une male mulce k se neki frajarjo s cigareti bi blo treba mal bolj vzgojit. Sj pravm, mogoče k bo prepovedano v lokalih kadit itd d se bo tud to zmanjšal.
Sicer pa, sj pravm, če človk hoče kadit naj kadi, če se hoče obest naj se obes, vsak lahko sam s sabo razpolaga kokr mu paše. Sam škoda k s tem škoduje tud drugim...

Ej se čist strinjam s tabo.
Pa men gre full na jetra to, da kadilci mislijo, da se bomo pa nekadilci njim prilagajali - sej pa oni nam škodo delajo, ne pa mi njim :roll:
Sicer je res, da ni fer, da popolnoma prepovejo kajenje na vseh javnih krajih in tud v gostilnah. Mislim, v gostilnah se itaq kadi, pa naj pustijo užitek tistim, ki uživajo ob jutranji kavici in čiku. Če pa kdo ne more prenest tega dima pa naj gre v gostilno kjer se ne kadi. Oz. naj naši izvrševalci zakona rajš poskrbijo, da bodo prostori res ločeni tako kot morajo biti..
Mi je pa kul, da se nebo smelo več kadit npr. na bazenu ( mi je šlo pune na jetra, ko sem prišla na bazen, pa se poleg mene usede gručica mladih, ki so nas popolnoma ovili v dim, pa niti noben ni vprašal, če slučajno koga moti, da kadijo :roll:
Kar pa se tiče mladih, pa se mi zdi, da je problem že v vzgoji sami. Ko bo nekadilstvo postalo in, ko po nekdo ki ne kadi veljal za odraslega in pametnega se bodo pa tudi razmere na tem področju mal izboljšale.. Mislim vsaj no..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 03. Nov. 2005 12:10

Hmm sej mene načeloma kadilci v lokalčkih kamor greš vn žurat al pa mogoče samo na pijačo niti ne motijo tok ... se pač prilagodimo ... jebat ga a ne ... nikol ne bo tko da bo obojim prou ...

Samo tm kjer je pa hrana pa niti slučajno ne prenesem tega ... pismu da grem jst na kosilo in mi tm en puši direkt v nos. To me pa res obupno moti in tut razpizdi me tok, da bi tistmu k mi kadi tm pod nos ... aaaaa :willnicht: :motz: :aerger: Sam sej niso krivi lih kadilci ... no ja no mogoče mičken k se ne znajo zadržat saj pr hrani :D , ampak načeloma pa pač te ljudje v lokalu in naša zakonodaja k nima tega pošlihtanga da bi mogl bit te prostori ločeni ... pa ne z eno rožco, ampak z zidano steno iz betona in ceglou ... Da bi bla to res dva popolnoma druga prostora ... ločena ... čist čist ...

Sm misnla da bom obolela v Španiji k se je lahko kadil v McDonaldsih ... že tko si ne privoščiš ful neke hrane, k je vse drago k svina, ampak še tja k greš jest se ti puši naravnost u glavo ... ja tm se lahko v McDonaldsih kadi ... hvala bogu da to pr nas še ni dovoljeno ... :roll:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov