Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Moram rečt da me tega do zdej še nihče ni prosil, bi pa ugasnila če bi me.
Se pa sama zdej pripravljam da bi nehala kadit, pa ne vem kako naj.Kr nimam volje. A ima katera od tistih ki ste nehala kakšen nasvet.
Se pa sama zdej pripravljam da bi nehala kadit, pa ne vem kako naj.Kr nimam volje. A ima katera od tistih ki ste nehala kakšen nasvet.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ja nasvet je pa čist enostavn...
ugasneš čik pa si ga ne pržgeš več...
ne vempa kakšn karakter si... js sm se kr dovg k temu prpravlala, ampak sm pol na podlagi še enih ostalih odločitev enostavno nehala...
če maš voljo, pa če res hočeš lahko nehaš, zdej me pa ne more noben več prepričat v nasprotno...
je pa res, da sm bla neki časa tko tečna, da sm misla da me bojo vsi steral nekam... ampak zdej je boljše...
aja pa... učer sm bla v nekem zakajenem kafiču... še zdej me glava boli! ampak je biu res zakajen!!
ugasneš čik pa si ga ne pržgeš več...
ne vempa kakšn karakter si... js sm se kr dovg k temu prpravlala, ampak sm pol na podlagi še enih ostalih odločitev enostavno nehala...
če maš voljo, pa če res hočeš lahko nehaš, zdej me pa ne more noben več prepričat v nasprotno...
je pa res, da sm bla neki časa tko tečna, da sm misla da me bojo vsi steral nekam... ampak zdej je boljše...
aja pa... učer sm bla v nekem zakajenem kafiču... še zdej me glava boli! ampak je biu res zakajen!!
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
jst sm med mojo kadilsko kariero enkrat nehala za eno leto! preprosto nism več pržgala in čist nč mi ni mankal! Sam pol sm spet nazaj začela, pa sej to itak sam pr kakšni kavici pa zvečer na kakšni pijački! Pa ne mislm nehat ker mi pač tista dva cigareta pr kavi nenormalno sedeta!to je pa tud to...nism neka verižna kadilka glih...
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Jest pa kr velik pokadim in posledično velik zapravim za čike.Že zato bi rada nehala,ker vem da bi si s tem dnarjem lahko kej druzga kupila.
Ko bi blo le tako lahko da jenostavno ne prižgeš več, pa žal ni. Sej nejbrž če bi mojga prepričala da neha bi pol tud sama. No upam da mi bo nekega dne ratalo.
Ko bi blo le tako lahko da jenostavno ne prižgeš več, pa žal ni. Sej nejbrž če bi mojga prepričala da neha bi pol tud sama. No upam da mi bo nekega dne ratalo.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
kiki* napisal/-a:Mojca82 napisal/-a:Jaz tudi ne kadim in me full moti ce kdo kadi zraven mene...
jst pa kadim in me ful moti če kdo zravn mene ne kadi k je pol sam tečen...
nima te kej mott, ma pravico se prtožvt, ker mu onasnežuješ čist zrak
še bol bedno je, če je on tm prikovan - npr. da more bit tam in ti en rauha zravn.......
če se pa lohka umakne pol pa his bad
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Kadila sm 7 let,.....enkrat pa sem pretiravala in sem pomoje v manj kot eni uri skadila skoraj celo škatlo,took mi je blo slabo, pa drisko sem dobila, uf pa tist mrzu pot...in se mi je vse skupaj zagabilo,...sreča...
No tko da zdej že tri leta ne kadim več.
No tko da zdej že tri leta ne kadim več.
Misli pozitivno....
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Jst pa nikol nism kadila ful in da bi bla obsedena... ko mi je zapasal, pa k sm bla živčna sm kazga pržgala, aja pa ko sm bla pjana tut (takrat kr po celo škatlco na večer, če sm jo zastonj dobila).
Potem ko sm mela eno krizo (po tistem ko me je tip pustu), sm spet začela bl redno... potem sm se mal omejila, kak mesc nazaj sm spet mal bl začela, zdj sm pa nehala. Upam da za zmir!!!
Ugotovila sm pa da takrat ko sm mela tipe k niso kadil, sm jst ful več kadila, zdj k mam pa tipa k kadi ful, sm pa jst nehala!
Potem ko sm mela eno krizo (po tistem ko me je tip pustu), sm spet začela bl redno... potem sm se mal omejila, kak mesc nazaj sm spet mal bl začela, zdj sm pa nehala. Upam da za zmir!!!
Ugotovila sm pa da takrat ko sm mela tipe k niso kadil, sm jst ful več kadila, zdj k mam pa tipa k kadi ful, sm pa jst nehala!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov