Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
jz ne kadim, nikol ne bi, to se mi zdi grozna razvada, pa se zdravju in razvoju skoduje. V druzini noben ne kadi, tudi fant ne, prav tako ne moji blizji prijatelji... res hudo kdr sm pa blizu koga ki kadi si tud jz ponavad maham z roko pred nosom, vcasih se mi celo zacnejo solzit oci.....
Moti me tud da vidm 12, 13letne otroke, k se delajo odrasle in kadijo, celo kaj vec kot samo cigarete. Se vedno se spomnem kako so v osnovni soli morali sosolci vsak odmor na čik za sportno dvorano... bedno.... pa pol kki ostanejo na razvojni stopnji 12letnika.... Bol govoris kaj ni dobr, bol clovek rine v to
Moti me tud da vidm 12, 13letne otroke, k se delajo odrasle in kadijo, celo kaj vec kot samo cigarete. Se vedno se spomnem kako so v osnovni soli morali sosolci vsak odmor na čik za sportno dvorano... bedno.... pa pol kki ostanejo na razvojni stopnji 12letnika.... Bol govoris kaj ni dobr, bol clovek rine v to
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
ne ne kadim... nikol nism in dvomm da kdaj bom...
ne maram da moj tip kadi!
to se mi zdi bedna razvada, pa še draga... kolk stvari si drgač lahko kupš namest čikov...
ne maram da moj tip kadi!
to se mi zdi bedna razvada, pa še draga... kolk stvari si drgač lahko kupš namest čikov...
-
zmajcica7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
ja jst mam to sreco, da ne poznam tega "uzitka" :runterdrueck: pa me tudi ne mika.
poznam pa kr neki kadilcev, ki jim je ratal nehat, pa recem bravo za njih, samo lih oni se v kaficih najbolj pritozujejo nad dimom!!!!!!! in to mi gre na zivce, mi nekadilci(vsaj jst ) pa se nikol nism tok piz..., al pa da sm se obrnla iz kafica ce ni imel oddelka za nekadilce;
ne vem mal so bl zivcni al kaj!?
poznam pa kr neki kadilcev, ki jim je ratal nehat, pa recem bravo za njih, samo lih oni se v kaficih najbolj pritozujejo nad dimom!!!!!!! in to mi gre na zivce, mi nekadilci(vsaj jst ) pa se nikol nism tok piz..., al pa da sm se obrnla iz kafica ce ni imel oddelka za nekadilce;
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
zmajcica7 napisal/-a:ja jst mam to sreco, da ne poznam tega "uzitka" :runterdrueck: pa me tudi ne mika.
Same here. Jz sm ful happy, da nism nikol rinla v to, k mi je škoda keša, pa živcev, če bi slučajn čikov zmanjkal lih tkt k ne bi blo treba, pa zdravja!
Drgač pa nimam nč proti kadilcem (včasih me je dim ful motu, pol pa k je en lubi kadil, me je pa čist nehal, sm se navadla pomojem)
zmajcica7 napisal/-a:poznam pa kr neki kadilcev, ki jim je ratal nehat, pa recem bravo za njih, samo lih oni se v kaficih najbolj pritozujejo nad dimom!!!!!!! in to mi gre na zivce, mi nekadilci(vsaj jst ) pa se nikol nism tok piz..., al pa da sm se obrnla iz kafica ce ni imel oddelka za nekadilce;
Pomojem jih je strah, da bi jih spet zamikal.. Oz. jih zamika in so pol tečni, ker oni pa ne morjo/nočjo/ne smejo...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
ryu10kyu napisal/-a:Se moram odločiti,pa nehati kaditi...samo ko res toliko paše pri kavici,pa po seksu,po jedi,pa ko na netu visiš,ali pa ko z vode(morja)prideš
jst tud ne znam nehat za zmeri, preveč paše
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
gemini napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Se moram odločiti,pa nehati kaditi...samo ko res toliko paše pri kavici,pa po seksu,po jedi,pa ko na netu visiš,ali pa ko z vode(morja)prideš
jst tud ne znam nehat za zmeri, preveč paše
jst isto
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
sem proti cigaretam, se jim na veliko izogibam in pravtako osebkom ki jih kadijo Sploh v družbi, se veliko bolje počutim če nihče ne kadi,.. 1,2 prenesem, zakajeni prostori pa NISO zame!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
jst tud še probala nism..........ker mi pač ne paše, ne sede, ne diši..........
sploh pa mi je kajenje najgrša razvada pri ženskah....
sploh pa mi je kajenje najgrša razvada pri ženskah....
SH!T HAPPENS........
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Sploh nevem zakaj sm začela. sicer zdej je kar je an...
Pa tkole maa ne morm vrjet, dons smo bli s kolegi na kavi in to kr grejo en za drugim...
Ampak shitt happens (mostly to me), so...
Pa tkole maa ne morm vrjet, dons smo bli s kolegi na kavi in to kr grejo en za drugim...
Ampak shitt happens (mostly to me), so...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
sm kadila 7 let, zdaj pa žedve leti in pol ne več! Ponosna sem ful, ampak mi še zmeri zapaše. Po tolkem času, popiz***. Mogoče zato, ker moj fant kadi
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jst mam pa eno vprašanje za kadilke. kakšna je vaša reakcija ko vas nekdo prosi da ugasnete cigaret?
sem opazla da potem vsi kadilci zavijejo z očmi in jamrajo kot da jih prosiš za ledvico. npr:. moja tašča, zelo me moti ko kadi zraven mojega otroka in ko ji moj reče nej gre na balkon, al pa ugasne, vedno komentira kok ji hočemo še to, edino stvar uzet in oh in sploh. mi, nekadilci mormo pa zmerom brez besed vdihovat dim in se še pritožit ne smemo.
res sem že velikokrat to opazla, pa ne samo pri tašči.
sem opazla da potem vsi kadilci zavijejo z očmi in jamrajo kot da jih prosiš za ledvico. npr:. moja tašča, zelo me moti ko kadi zraven mojega otroka in ko ji moj reče nej gre na balkon, al pa ugasne, vedno komentira kok ji hočemo še to, edino stvar uzet in oh in sploh. mi, nekadilci mormo pa zmerom brez besed vdihovat dim in se še pritožit ne smemo.
res sem že velikokrat to opazla, pa ne samo pri tašči.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov