Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Ne kadim, nikoli nisem, kadil pa je moj fant, ampak je pred letom in pol, skoraj dve leti je že, na moje zmrdovanje in na pridigo moje mati (njegov dedi je umrl zarad pljučnega raka) nehal! Tud moje frendice nobena ne kadi, oz. so nehale, tk da smo prou "zdrava" družba!
Peek-a-boo!
-
*Ancy* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: U2 Land
http://www.nicstic.com/engl/index.php
evo neki za vse ( tut zame ) k hočjo nehat kadit kaj vse se ljudje ne spomnijo
evo neki za vse ( tut zame ) k hočjo nehat kadit kaj vse se ljudje ne spomnijo
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst sm že probala k sm bla mlajša, ampak mi nikol in nikda rni blo to kul tko da,....
vesela sm da je moj sonček tud tak kt jst in ne kadi.
živcera me pa to, da mi kdo v faco pihne dim- najraj bi takega človeka prheblala, dim me včasih orenk živcera.sploh kje v gostilnah,uf....
mam pa srečo da redkokdo od mojih frendov kadi-juhu
vesela sm da je moj sonček tud tak kt jst in ne kadi.
živcera me pa to, da mi kdo v faco pihne dim- najraj bi takega človeka prheblala, dim me včasih orenk živcera.sploh kje v gostilnah,uf....
mam pa srečo da redkokdo od mojih frendov kadi-juhu
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
hmm napisal/-a:kadim ja....ko mi paše
Jst isto. Ne morm rečt, da sm odvisna, ker lohk neham ko hočm, ampak če mi pa zapaše, si pa pržgem kazga (pa je to lohk po več na dan, al pa enga na pol leta).
Po je pa odvisn še od družbe... če mam tipa k ne kadi, pol čist neham, če sm s frendi pa vsi kadijo, si ga pa tut jst pržgem.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Ne kadim, pa tut ful me mot k folk v moji bližini kadi- si morm skos z roko mahat okrog glave
Ne vidm u čem je point- čiki so mi totalno ogabni, pa cela moja familija in skor vsi frendi kadijo... Sm pa opazla, da se zadne cajte kr ceni to, da ne kadiš- kar je čist prov ane
Ne vidm u čem je point- čiki so mi totalno ogabni, pa cela moja familija in skor vsi frendi kadijo... Sm pa opazla, da se zadne cajte kr ceni to, da ne kadiš- kar je čist prov ane
Be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov