Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
lally napisal/-a:mojga ocija je infarkt... in od tistga dneva dalje ni prizgal 1 cigarete vec... mu enostavno ni pasal vec, neki mu je prekocil v glavi in je nehal... kadil je 30let, ce ne vec, po 4skatlce na dan kokr se spomnem...
moj isto pa pravi da mu zdej sploh še ni zapasal
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
-=beiba=- napisal/-a:mene pa tole zanima, recimo glede kajenja: kok kajenje vpliva na spermo oziroma na spermije pa to.. pač, na cigaretih piše da povzroča naplodnost pa uničuje spermo al neki tazga...
well...?
Bojde se lohk tipu ne dvigne....aja, glede sperme pa vem sm to, d ma slabš okus, če tip kadi!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
-=beiba=- napisal/-a:mene pa tole zanima, recimo glede kajenja: kok kajenje vpliva na spermo oziroma na spermije pa to.. pač, na cigaretih piše da povzroča naplodnost pa uničuje spermo al neki tazga...
well...?
seveda,da je res spermiji niso tko gibljivi,ko jim dodajo c vitamin v poskusih pa so spet hitri
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
ne kadim in tut upam da ne bom!
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
evo tko je prov!
- candyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: over the hills and far away
ah ja tole kajenje je grda razvada
ka morm...mam pac velik grdih razvad
sicr ne kadim redno...ampak ze na zurih je dost
zacela sm pa iz odpora do starsev....pa se slab dan sm mela
ka morm...mam pac velik grdih razvad
sicr ne kadim redno...ampak ze na zurih je dost
zacela sm pa iz odpora do starsev....pa se slab dan sm mela
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
HIM&Nightwish RULZ!!!
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
vsak ma svojo razvado, eni kajenje drugi alkohol, tretji pa droge! no sej cigarti so tut neke vrste droge
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
aha kaj mas pa ti??
- candyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: over the hills and far away
aja ko smo ze pr tem....moja grda razvada je cokolada(jebemti kalorije )...me zanima ce je kj droge v tem
aja pa d ne bo prevec offtopicov barbie
aja pa d ne bo prevec offtopicov barbie
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
HIM&Nightwish RULZ!!!
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No pa bom še jaz napisala svojo zgodbo.
Ko sem prišla v srednjo šolo sem začela kaditi, ker je blo to takrat ql, iz istega razloga sem v drugem letniku pristala na travci, ampak sem po enem letu mogla nehat zaradi tega, ker ocene v šoli niso bile ravno blesteče. Enega lepega dne sem rekla jaz ne bom več in sem nehala, ampak še po 5 letih kdaj pomislim, kako je bilo lepo, ko sem bila v nekem svojem svetu, k ni blo nobenih problemov in mogoče je to tisti dejavnik, ki kaže, da sem bila takrat zavojena, pa naj še kdo reče do od tega ne moreš biti odvisen. V sredo pa sva s fantom odločila, da prenehava še s cigareti in vem, da mi bo uspelo, ker sem trmasta in če si nekaj zapičim v glavo se tega držim, če mi je uspelo takrat mi bo pa še zdaj. Je pa tudi res, kar pravijo drugi. Cigareti predstavljajo nek užitek, sproščanje pa kaj pol, bom pa začela meditirat.
Da pa nehava kaditi sva se pa odločila tako, da si je vsak postavil en cilj. Jaz močno upam, da nama bo uspelo.
Me pa drugače ne motijo ne kadilci niti nekadilci. Sem pa nekje nazaj brala, da so kadilci zoprni in se vsedejo v nekadilski prostor. Jaz sem pa takrat, ko sem še kadila imela drugačno izkušnjo. Bila sem v lokalu, ki je imel ločene prostore, pa sta se dve ženski vsedli v kadilski prostor (op. nekadilski ni bil poln) zraven mene in ves čas veselo kašljali in mahali z rokami, da ne omenim še kakšni komentarji so padali. Tako, da obnašanje človek ni odvisno od tega ali kadi ali ne. Če je zoprn po naravi je pač tak s cigaretom v ustih ali pa brez.
No zdaj je pa čas, da neham nakladat. Upam, da nisem bila predolga.
Ko sem prišla v srednjo šolo sem začela kaditi, ker je blo to takrat ql, iz istega razloga sem v drugem letniku pristala na travci, ampak sem po enem letu mogla nehat zaradi tega, ker ocene v šoli niso bile ravno blesteče. Enega lepega dne sem rekla jaz ne bom več in sem nehala, ampak še po 5 letih kdaj pomislim, kako je bilo lepo, ko sem bila v nekem svojem svetu, k ni blo nobenih problemov in mogoče je to tisti dejavnik, ki kaže, da sem bila takrat zavojena, pa naj še kdo reče do od tega ne moreš biti odvisen. V sredo pa sva s fantom odločila, da prenehava še s cigareti in vem, da mi bo uspelo, ker sem trmasta in če si nekaj zapičim v glavo se tega držim, če mi je uspelo takrat mi bo pa še zdaj. Je pa tudi res, kar pravijo drugi. Cigareti predstavljajo nek užitek, sproščanje pa kaj pol, bom pa začela meditirat.
Da pa nehava kaditi sva se pa odločila tako, da si je vsak postavil en cilj. Jaz močno upam, da nama bo uspelo.
Me pa drugače ne motijo ne kadilci niti nekadilci. Sem pa nekje nazaj brala, da so kadilci zoprni in se vsedejo v nekadilski prostor. Jaz sem pa takrat, ko sem še kadila imela drugačno izkušnjo. Bila sem v lokalu, ki je imel ločene prostore, pa sta se dve ženski vsedli v kadilski prostor (op. nekadilski ni bil poln) zraven mene in ves čas veselo kašljali in mahali z rokami, da ne omenim še kakšni komentarji so padali. Tako, da obnašanje človek ni odvisno od tega ali kadi ali ne. Če je zoprn po naravi je pač tak s cigaretom v ustih ali pa brez.
No zdaj je pa čas, da neham nakladat. Upam, da nisem bila predolga.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
jst ne kadim, moj fant tud ne, ampak kadita pa oba moja starša- odločila sta se da gresta avgusta dol naHR k unmu modelu k so ga neki na TV vlačil k cajta kadilce da odnehajo.
sm slišala od kolegov da pomaga in resnično ne kadijo več.
ena ženska k jo poznam je pa ful zaspana začela ratovat in še delo s strankami ima in skor zaspi- čiki ji pa nikakor več ne pašejo.
skratka upam da bo mojima staršema tud pomagal da nehata ker obupno velik kadita, pa seveda upam da ne bota preveč zaspana pol
sm slišala od kolegov da pomaga in resnično ne kadijo več.
ena ženska k jo poznam je pa ful zaspana začela ratovat in še delo s strankami ima in skor zaspi- čiki ji pa nikakor več ne pašejo.
skratka upam da bo mojima staršema tud pomagal da nehata ker obupno velik kadita, pa seveda upam da ne bota preveč zaspana pol
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov