Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
barbie_girl napisal/-a:sej zdej mogoce ni vec tko ampak da ste sploh zacel je bil pa vzrok to da ste hotl bit ql, zdej je pa to ze navada.
To ni bil nikoli moj razlog da sem začela , nevem, če si bil zato bolj ql, ker kadiš. Meni je všeč sam "ritual"... in nekaj je pač treba met v roki ob kavi .
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja sej nism misnla vseh, sam pa poznam velik takih k so zrd tega zacel. nism pa glih misnla vse.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm jaz kadim občasno. 1x na teden, ko grem ven.
Začela sem pri 16 in vmes 2x nehala za par mescev, samo sem vedno kadila samo v družbi, doma ful redko, mogoče enga na dan. Zdaj pa samo včasih kakšnega nafehtam, če me pič.
Začela sem pri 16 in vmes 2x nehala za par mescev, samo sem vedno kadila samo v družbi, doma ful redko, mogoče enga na dan. Zdaj pa samo včasih kakšnega nafehtam, če me pič.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
LycHee napisal/-a:To ni bil nikoli moj razlog da sem začela , nevem, če si bil zato bolj ql, ker kadiš. Meni je všeč sam "ritual"... in nekaj je pač treba met v roki ob kavi .
kaj pa je bil razlog da si zacela? ker ko si zacela, to se ni bil ritual
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja sej nepravm da vsi. pa sori k sm mogoc mal prevec napisala o tem kaj si jest mislm sam sm bla glih neki slabe volje pa sm se mal razgovorila, pa tut nism hotla s tem nobenga karkol uzalt al pa mu tezit. sej mene nc nemot ce gdo kadi sej ce mu je vsec nej, sej jest mam dost takih frendov k kadijo pa se še vedno z njimi druzm ker ce bi res mela kej tok proti temu bi si verjetno druge prjatle zbrala. pa tut prjatlov si ne zbiras po tem. res sori nism hotla tezit.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
sem probala ja pa mi ni všeč blo in me je zanimalo kaj drugi občutijo v tem...pa sem še pol večkrat probala pa ni blo efekta..pol pa več ne sprobavam,ker sem happy da mi čiki dobesedno smrdijo.....
-
rozica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: pod gorami...
Sm kadila, ampak sem pred parimi meseci nehala. Kadila sem, ker mi je pasalo. Nisem kaj pretirano kadila, pac ob kavi pa zunej. S casom sem pa ugotovila, da je cist brez veze. Ciki mi sploh ne manjkajo. Samo kdaj zjutrej ob kavi, pa se to ne zarad cigareta, ampak ker je bil to zame obred, ni se mi zacel dan preden nisem popila kave in enga skadila. Drugace me pa sploh ne mika vec. Ce druzba kadi, me pa tudi ne moti.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ne, ne kadim in sem ponosna na to Nimam slabga mnenja al pa karkoli o tistih, ki kadijo, in tut mi ni to merilo za kar koli. Se mi pa zdi da je to slaba razvada, pa čestitam vsem tistih, k ste nehal.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov