Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Luna C napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Kadim. Že več kot 6 let. (U piz**, a je že tok? ) Uglavnem, ne vem, kako bom nehala, ker mi čik predstavlja eno družbeno odvisnost - sploh se ne gre za odvisnost od nikotina al pa kajenja samga, ampak od tega, da moram pr kavici vedno kadit, pa da žuranje ni žuranje brez čika, pa če kje čakam, moram nujno kadit ... Eh, najbolš da si kupm tisto patetično plastično palčko pa s tem simuliram kajenje
popolnoma pravilno napisano ... točno to je ..
se čist podpišem pod to
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Bl00dy napisal/-a:ne kadim, in nisem še niti probala! (stara sm 15 let). in upam, da tut nikol ne bom, ker nimaš res nič dobrega od tega!
BRAVO!! Zlooooo zloooo pametna odločitev ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
gemini napisal/-a:učasih... sej vem kok mi škoda ma useeno
uf zdej pa že ceu mesec nobene, bravo mene, nit nism vedla da že tolk cajta ne
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Sem kadila, ampak sm se odvadila, ker mi je šla na živce zasvojenost s cigareti. Zelo me je motilo, da si lahko tok odvisen od take stvari in po tem vedno razmišlaš kdaj in kam boš šel na cigaret. Če pomislim se po tem kar dost vrti samo okoli tega&še full denarja zapraviš za take grde razvade. Pa zdj se bodo kmalu podražali. Si pa kdaj še vedno kakšnega prižgem, ampak za posebne priložnosti . Morm pa priznati, da je res dober občutek, ko ga prižgeš in ga z užitkom pri kakšni kavici, na morju al... pokadiš. Ne bi pa več tega redno prakticirala, ker tudi na zdravje vpliva. Takrat sm še karate trenirala in sm se počutila kot kakšna babica k je bla na koncu treninga čisto zjebana in zasopla.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
nikdar še nisem probala ,sem full pridna
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne ne kadim, k se mi zdi škoda lepih zob, zdravja, keša...čeprov sm v preteklosti pržgala kšno cigareto...
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
kiki* napisal/-a: če bi gledale na vse kok je škodljivo pol ne bi smele nč jest, pit, se mazat,itd
Res je. Obarvani gumi bomboni so tud škodljivi, pa jih jedo otroci No, jaz tud kadim, ampak zadnje čase zelo malo... ob kavi npr., drugače ne.
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
se nikol nism probala pa tut ne mislm , ker se mi zdi cist skoda kesa dajat za ene take cist brezvezne stvari ker te unicujejo pa se kao se tm neki ql delas. pa ne rect da to ni res kr sej kaj druzga bi pa blo. sej zdej mogoce ni vec tko ampak da ste sploh zacel je bil pa vzrok to da ste hotl bit ql, zdej je pa to ze navada. tut v sloveniji bi mogl uvest tak zakon kot na irskem da se na javnih mestih ne bi smel kadit. sej jest nimam nc proti ce gdo kadi, nej ce mu pase sam jest zase vem da nikol ne bi. pa brez zamer.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Ne kadim in tut ne nameravam. Mi pa ni do tega, da bio neki pridigala kadilcem itd..., ker to je čist njihova stvar. Sm tut v družbi kakega kadilca kdaj, pa mi je sam to važno, da se ne kadi direkt vame... itak vsi pasivno kadimo... bedno, u bistvu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov