Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1222 prispevkov
• Stran 2 od 82
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 82
Naslednja
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
no trenutno teče 4 dan brez cigarete,k temu da neham me pa je napeljala(vejamete ali ne) Oprah show....imela je oddajo k so pokazal kaj se dogaja z notranjimi organi pri kajenju,pitju,prenajedanju in pri različnih boleznih....ko sem vidla moja pluča in žile ter srce sm takoj rekla,da je čas da neham...
-
cebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Tisti, ki ste se odvadili ali se boste - svaka vam čast!
Tudi jaz sem kadila ene 2 leti, pol mi pa samo naenkrat ni več pasalo. Pa sem nehala.
Tisti, ki pa se ne nameravate odvaditi pa vas prosim, da se NE SEKIRATE zato ker kadite!!! Ker s tem si naredite dosti večjo škodo, kot pa samo s cigareti!!!
Tudi jaz sem kadila ene 2 leti, pol mi pa samo naenkrat ni več pasalo. Pa sem nehala.
Tisti, ki pa se ne nameravate odvaditi pa vas prosim, da se NE SEKIRATE zato ker kadite!!! Ker s tem si naredite dosti večjo škodo, kot pa samo s cigareti!!!
-
želvica - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Sunshine357 napisal/-a:Definitivno je vse v glavi, sama psiha.
ja to je res. sama sicer ne kadim, kadi pa moj brat. in on bi s tudi rad odvado in mi pravi, naj mu najdem en razlog. ampak sam moraš vedet, zakaj bi rad nehal. in če maš dovolj močen razlog, boš. samo volj orabiš. je pa res težje, če vsi pričakujejo od tebe, da boš nehal, ker maš polge že itak ful stresnega sveta še en pritisk zraven. če pa kolegi kadijo pa itak da je še težje, ker si z njimi že iz navade prižgeš. pri nas na primer kadita tudi starša, no mama je nehala ker ji ni več pasalo vmes. in ko sta se mama in brat hotla odvadit, pa sta drug drugemu rekla: greš na čik? in že sta vlekla skupaj na balkonu. po mojem je najlažje nehat, če vmes zboliš, pa ti ne paše. pa pol ne začneš dalje samo zaradi navade
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
želvica napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a:Definitivno je vse v glavi, sama psiha.
ja to je res. sama sicer ne kadim, kadi pa moj brat. in on bi s tudi rad odvado in mi pravi, naj mu najdem en razlog. ampak sam moraš vedet, zakaj bi rad nehal. in če maš dovolj močen razlog, boš. samo volj orabiš. je pa res težje, če vsi pričakujejo od tebe, da boš nehal, ker maš polge že itak ful stresnega sveta še en pritisk zraven. če pa kolegi kadijo pa itak da je še težje, ker si z njimi že iz navade prižgeš. pri nas na primer kadita tudi starša, no mama je nehala ker ji ni več pasalo vmes. in ko sta se mama in brat hotla odvadit, pa sta drug drugemu rekla: greš na čik? in že sta vlekla skupaj na balkonu. po mojem je najlažje nehat, če vmes zboliš, pa ti ne paše. pa pol ne začneš dalje samo zaradi navade
Se čist strinjam s tabo!
- kitty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
marateja napisal/-a:Kaj pa tisti nikotinski obliži? a mislite, da kaj pomagajo?
jst drugace ne kadim, kr mi ni do tega in se dim mi ful smrdi, tako da se skoraj dusim ce kdo zraven mene uzge cik
je pa ena kolegica od moje mame nehala kadit z oblizi. dajala si jih je gor, ni mogla kr cene bi ji blo slabo in se je pocasi odvadla. zdej ze ene 2 al 3 leti ne kadi, prej je pa to delala ko turk ene 15 al 20 let
ajde punce, kar vstrajno
-
Mister - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
Bejbike so smešne, ker začnejo kadit, ker je to kao fensy, pa IN, ne zavedajo pa se kako neokusen zadah imajo po čiku, da ne govorimo o jutranjih urah.
Po kafičih je veliko večji procent kadilk kot pa kadilcev.
Osebno so me take ženske vedno odbijale, pa je lahko nevem kaj.
Po kafičih je veliko večji procent kadilk kot pa kadilcev.
Osebno so me take ženske vedno odbijale, pa je lahko nevem kaj.
- Tjasa77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
želvica napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a:Definitivno je vse v glavi, sama psiha.
ja to je res. sama sicer ne kadim, kadi pa moj brat. in on bi s tudi rad odvado in mi pravi, naj mu najdem en razlog.
EVO RAZLOGOV PROTI:
- rumena, nečista koža, mozolji
- slab zadah
- razcepljeni lasje
- rumeni nohti
- rumeni zobje
- v stanovanju oz. avtu ti vse smrdi in se nikakor ne mors znebit vonja (jst mam 4 leta star prenosnik od kadilca in vsakokrat puhne vn smrad, ko ga prizgem)
- vse obleke ti smrdijo, da ne govorim o nuji prepogostega pranja las (kar tudi ni dobro za lase, s tem si namrec izpiras naravno mascobo las. Lasni mesicki to mascobo izdelujejo se v vecji kolicini, ker mislijo, da jim jo primanjkuje. Rezultat: mastni lasje)
- pljucne bolezni, bolezni dihal, rak, okrepitev astme
- poleg tega skodujes mnozici ljudi okoli sebe (pasivni kadilci)
.....
- ce mu ni mar za izgled in zdravje, si pa naj preracuna kolk kesa bi prihranu v enem letu, ce si ne bi kupoval cigaret. Pol se naj pozanima kolk bi dobu od tega mesecnih obresti, ce bi kes ruknu v kaksn Galileo sklad.
Zadovoljni?
Prvi neprebran prispevek • 1222 prispevkov
• Stran 2 od 82
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 82
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]