Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
lol, to da kajenje pomirja je največja varka... delč od tega. gre samo za tistih 5 minut, ki si jih mormo vzet zase, ko nas kaj razpizdi, al karkoli pač... bi blo kolj konstruktivno 5 minut delat počepe, bi bil učinek isti, pa še bolj zdrav...
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
UG84 napisal/-a:Še nikoli nisem in tudi nikoli ne nameravam. Verjetno pa sem tudi ena najsrečnejših oseb, da se je nehalo kaditi v zaprtih prostorih. Nimam nič proti kadilcem osebno amapk tega smradu pa resnično ne trpim.
Mislim, da nas je kar nekaj. Jaz tudi ne kadim, čiki mi smrdijo, pa še fore ne vidim v tem, da čiki 'kao' pomirjajo, v resnici je pa človek dostikrat živčen prav zato, ker ne more enega prižgat. Brezveze.
Še to, ker je ena govorila o družinski odločitvi: meni je res odurno, da se kadi v istih prostorih, kjer se tudi je, in pa da se kadi okoli majhnih otrok. Ne moreš. Zato tudi ne maram preveč hodit na obiske kam, kjer imajo navado vedno kaditi v hiši.
Every rose has its thorn
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Vsi, ki odgovarjate, da ne kadite in bla bla bla....
!OFF TOPIC!
Koliko jih skadim na dan ne vem, ker ne štejem.
kadim pa tobak: DRUM~Bright Blue
Vsi, ki odgovarjate, da ne kadite in bla bla bla....
!OFF TOPIC!
krapar napisal/-a:Zanima me, koliko jih skadite na dan in katere?
Koliko jih skadim na dan ne vem, ker ne štejem.
kadim pa tobak: DRUM~Bright Blue
Gone
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Mene pomirja, pa četudi nimam pri sebi kdaj (to se sicer redko zgodi, bolj verjetno je, da tam ne morem kaditi) ne ratam živčna. Kadim pa marlboro light že lep čas in bom verjetno na teh skos, dokler bom kadila.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*SunFlower* napisal/-a: Jaz tudi ne kadim, čiki mi smrdijo, pa še fore ne vidim v tem, da čiki 'kao' pomirjajo, v resnici je pa človek dostikrat živčen prav zato, ker ne more enega prižgat. Brezveze.
Srsly? Ti js povem foro, čist na kratk: nikotin se veže na nikotinske acetilholinske receptorje, ki se nahajajo v centralnem živčnem sistemu in s tem zviša izločanje določenih nevrotransmiterjev, ki delujejo tudi pomrijevalno na organizem. Iz istega razloga prihaja tudi do nikotinske odvisnosti.
Great mystery solved.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
Sem kadila ampak sem malo razmislila o tej grdi razvadi in prenehala. Sedaj šele vidim kako grozno smrdijo ljudje, ki kadijo. Enostavno ne morem biti zraven človeka ki smrdi po cigaretnem dimu kaj šele v prostoru kjer se kadi. Sploh pa da ne govorim kako grdo mi zgleda ženska s čikom v roki
Da pa cigareti pomirjajo, da si ti od njih odvisen in nikakor ne moreš prenehati s kajenjem, da se zrediš ko nehaš kaditi..vse to je eno navadno sranje in to ima kadilec le v svoji glavi.
Da pa cigareti pomirjajo, da si ti od njih odvisen in nikakor ne moreš prenehati s kajenjem, da se zrediš ko nehaš kaditi..vse to je eno navadno sranje in to ima kadilec le v svoji glavi.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
zato, ker mogoče opazim razliko pred in po kajenjem in vidim/voham stvari ki jih prej nisem. Če bi imela še enkrat možnost izbirat al začet al ne začet kadit ne bi! Ker od tega sranja nimaš nič razen denar stran mečeš in smrdiš.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
nanamiša napisal/-a:Da pa cigareti pomirjajo, da si ti od njih odvisen
Sam res, js sploh ne vem zakaj se znanstveniki (v medicini, farmaciji, famakologiji, kemiji) le toliko ukvarjajo s tem, da razjasnjujejo delovanje določenih substanc v organizmu (in posledično pomagajo pri zdravljenju odvisnosti), ko pa je vse samo placebo. Phhh, luzerji.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
jullia_ napisal/-a:Saj je vedno tako, bivši kadilci so najbolj pasji
Na tole lahko pa jaz odgovorim. Ni vedno tako. Sama sem kadila 8 let, nato pa nehala (cez 3 leta sicer spet zacela, ampak to ni pomembno zdele). In, z izjemo tistega prvega tedna, ko sem se se odvajala, me ni nikoli motilo, ce je kdo kadil poleg mene. Res je sicer, da sem tezje prenasala tiste u ibr zakajene prostore alla majhen neprezracen kafic in da sem doma veckrat zracila, ko je kadila mami, niti na kraj pamet pa mi ni prislo, da bi komu zaradi cigaret tezila. Konc koncev je tako kajenje osebna odlocitev, ravno tako kot prenehanje. In, ce sem se jaz odlocila, da neham, mi to se ne daje pravice teziti kadilcem. Poznam pa folk, ki je nehal kadit in postal totalen pain in the ass. Nismo pa vsi taki!
Dioniz, resno? Mislis, da si bo sel kadilec prav dol potegnit nekaj, kar ga sploh ne zanima?
Cigarete pomirijo, kajenje je odvisnost in da se nehati. Ampak dokler se clovek SAM ne odloci, da bo nehal, ga od kajenja ne bo odvrnila nobena slika rakavih pljuc ipd.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
FemmeFatal napisal/-a:Dioniz, resno? Mislis, da si bo sel kadilec prav dol potegnit nekaj, kar ga sploh ne zanima?
Cigarete pomirijo, kajenje je odvisnost in da se nehati. Ampak dokler se clovek SAM ne odloci, da bo nehal, ga od kajenja ne bo odvrnila nobena slika rakavih pljuc ipd.
kaj silim mogoče koga? to je video za vse, ki želijo prenehat in je metoda po kateri sem jaz z lahkoto nehal. Sicer sem prebral knjigo ampak mislim da, če se posvetiš videu kot se knjigi lahko tud po njem nehaš. Ni pa to dobena slika rakavih pljuč, ker to dobenega ne bo prepričalo, da naj neha, ker itak se njemu ne more zgodit pa itak je še 50 let preden bo dobo raka... yeah right!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov